樂古Nakuz

標題: 告訴大家不要進入[新]Mr TeaM [核心人員罪行詳細表列] [打印本頁]

作者: 膠花佬    時間: 21-8-2008 19:30
作者: 膠花佬    時間: 21-8-2008 19:40
作者: 00732521    時間: 21-8-2008 19:52
如果你講既係真,,我想...........呢個TEAM唔方好得去邊
順手推post
作者: 膠花佬    時間: 21-8-2008 20:40
作者: 卍承影卍    時間: 21-8-2008 20:50
樓主說得太恐怖吧...
作者: 膠花佬    時間: 21-8-2008 21:43
作者: 膠花佬    時間: 22-8-2008 14:29
作者: BBk    時間: 22-8-2008 14:44
作者: BBk    時間: 22-8-2008 14:51
作者: #魂#    時間: 22-8-2008 14:53
我地既真面目係見到你用外掛都唔認先至火=]用左唔認仲要唱人=]你果名果然冇改錯,,膠花佬   你真係要去穿膠花~玩cs又廢(唔用外掛)  真係膠膠地=] 人地開cheat 你又講~e家講緊你開cheat =] 你唔好50步笑百步啦 傻仔=] 我改名關你乜肯野事~唔通真係扮你條廢物咩=]唔用外掛就廢到一血都扣我唔到 又膠又拾 你不如唔好玩cs啦去穿膠花幫補真計好過~但係穿膠花e家搵唔到食=]你去乞食把啦=]

作者: 膠花佬    時間: 22-8-2008 19:05
作者: 膠花佬    時間: 22-8-2008 19:09
作者: 膠花佬    時間: 22-8-2008 19:14
作者: 膠花佬    時間: 22-8-2008 19:17
作者: 膠花佬    時間: 22-8-2008 19:19
作者: 膠花佬    時間: 22-8-2008 19:22
作者: 膠花佬    時間: 22-8-2008 19:26
作者: 膠花佬    時間: 22-8-2008 19:40
作者: 膠花佬    時間: 22-8-2008 19:42
作者: 膠花佬    時間: 22-8-2008 19:44
作者: 膠花佬    時間: 22-8-2008 19:46
作者: 膠花佬    時間: 22-8-2008 19:50
作者: 膠花佬    時間: 22-8-2008 19:54

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2