標題: Z-plus A1 (b) 砰♪砰♪砰♪作戰影片 by 囂神 (更新:碰上了冠軍 [打印本頁]

作者: hillson09    時間:
標題: Z-plus A1 (b) 砰♪砰♪砰♪作戰影片 by 囂神 (更新:碰上了冠軍

昨日放工日任拍的:
[youtube]YOF3dv6A2QM[/youtube]

追加一場前天咁啱碰上港服冠軍iopac
(這影片特意拍同加工
誰知...
希望Io吾好睇到E條片,
睇到都吾好嬲啦~!
不然Io找我數就大檸樂,我會被虐的 ><

吾識Iopac的話,我請容許介紹一下:
他是港服小數現役的一流高手
排行第一公會3更的主力
排名戰超高勝率,剛又拿下了33賽冠軍

[youtube]Qv60_BsZzBA[/youtube]
作者: bevisyin    時間:

唔錯~收槍收好好
好似幾好用 有時間抽部先
新手留名學野
作者: 314314a    時間:
送上IO圖片一張以表支持
作者: UIOPRT    時間:

Iop係港服公認最強係實至名歸(可能有更強)
所以你條onj hihi虎米再係台服話自己係港一, 平時係樂古扮晒蟹話自己有幾廢, 去到人地地方就廿文廿武. 你話自己係台一我就吹你唔賬, 因為我唔知個邊咩料, 但係港服你絕對唔係港一
另外人有失誤馬有失蹄, 高玩都係人, 所以樓主唔駛咁拘謹, 佢又點會咁小氣
再另外對上一次罵戰我想同小黑講, 有d野唔係你想做就做, 冇錯你係樂古人面廣, 我唔夠你廣, 咁係米代表你可次打橫里講? 仲有甚麼叫無正帝係以前嘅事宜家過晒氣? 一日無正帝, 一世無正帝, 以我所知我用無正的次數應該最多(或許更多), 場次4600, 除非有人多過你, 唔係你都可以繼續叫乜乜帝, 當然都熟悉個部機性能先稱得上
作者: bevisyin    時間:
所以你條onj hihi虎米再係台服話自己係港一, 平時係樂古扮晒蟹話 ...
UIOPRT 發表於 24-9-2014 23:17

唉~你又想挑起罵戰?_?
UIOPRT你算_數啦 我由支持你變到好曾你(支持係 之前見你比人_到上天花板 同情你炸)
作者: iopac    時間:

對事不對人,猛虎佢的確有實力,仲有我一定唔係最強.

條片好搞笑:lol: ,佢地可能趕住打10場,由得佢地啦:P
作者: UIOPRT    時間:

條片好搞笑 ,佢地可能趕住打10場,由得佢地啦: ...
iopac 發表於 24-9-2014 23:24

其實我冇玩佢渣, 只係話佢唔係最強. 點都好, 沒有最強只有更強, 這下大家就有下台階?
罵戰我就唔想啦, 我剩係想清楚明確話俾條虎聽米亂講野
作者: 蓮の剎那    時間:
其實我冇玩佢渣, 只係話佢唔係最強. 點都好, 沒有最強只有更強, 這下大家就有下台階?
罵戰我就唔想 ...
UIOPRT 發表於 24-9-2014 23:48

"君子"
作者: o19042    時間:
UIO 10357446_774565049255738_8236542073655925508_n.jpg (26.19 KB, 下載次數: 6)
作者: 工口仔    時間:
所以你條onj hihi虎米再係台服話自己係港一, 平時係樂古扮晒蟹話 ...

一向覺得Iop係數一數二既高玩 雖然到戰場所有都係敵人 但我也會欣賞對手:hug:

btw...港一又好 台一又好
去到現實...冇人識你呀!!!
作者: battleno    時間:
又有花生食

thank you bit ch
作者: o19042    時間:
一向覺得Iop係數一數二既高玩 雖然到戰場所有都係敵人 但我也會欣賞對手

...
工口仔 發表於 25-9-2014 09:56

felix:shutup:
作者: henry9207    時間:
點都好,當你廢果陣就覺得勁人係神
當你愈黎愈勁果陣就覺得人地無咩特別
即使人地勁過你都好
人就係人,佢又唔係耶和華
所以唔洗奉承人地
如果唔係
人地反而會覺得自己至高無上
更加睇唔起你
所以,高手速0我都會話佢on9正傻仔
(唔係惡意攻擊,而係友善抽水)
就係咁現實㗎喇
想出名,想做契弟,想受高手注意咪推到佢上天
不過既然佢係人,我咪以人同人既方式對待佢
就算佢係朋友,敵人,都唔洗言語上攻擊同推崇佢囉
呢啲唔係低調
而係普普通通既做人道理
做人,k?
點都好,當你廢果陣就覺得勁人係神
即使人地勁過你都好
人就係人,佢 ...
henry9207 發表於 25-9-2014 16:26

你既簽名 你既片都給人感到歡樂 打機原本不就是放鬆嗎?
打機叻唔一定係壞事 但過份沉溺依種虛榮...你應該知會發生乜事:)
作者: henry9207    時間:
回復 15# 工口仔

往事如煙,我有經驗先咁講嘛,唔想提喇
作者: 『蜀』張飛    時間:

強烈建議 入左團就唔好亂咁話其他人. 猛虎係台服係唔係港一,台服既人自有評論.
我唔想再見到多一次挑起罵戰 :(
please:hug:

我見你地咁賞面係有咁多回覆
我就慢慢回
但你地啲 comment真係仲難搞過
我返工回那些政府部門,私人機構那些
仲要,唉~講呢D, 無咩人平論我段片 (傷心

強烈建議 入左團就唔好亂咁話其他人. 猛虎係台服係唔係港一,台服既人自有評論.
我唔想再見到多一次挑 ...
『蜀』張飛 發表於 2014-9-25 01:05 PM

明架,吾知點解做會長都有責任 (拍肩

UIOPRT 發表於 2014-9-24 03:17 PM

港服"港一"這頭銜一點也不響
咁耐已來大把人自稱港一,
就算我叫Iop港一,佢都可能懶得認
自稱神的應該仲好D,少人叫D
你聽過韓一,國一未?
大神好聽啲掛

條片好搞笑 ,佢地可能趕住打10場,由得佢地啦: ...
iopac 發表於 2014-9-24 03:24 PM

你出黎打比賽咁靜嘅?

一向覺得Iop係數一數二既高玩 雖然到戰場所有都係敵人 但我也會欣賞對手

...
工口仔 發表於 2014-9-25 01:56 AM

有耶~現實以前出黎比場賽後
我識zero翼
zero翼識我
出黎最多野講,牙擦擦果個一定係zero翼 XD
但我吾識掹虎仔同uio
今次識埋Scy
賽前想握爆我隻手果個

回復  工口仔

[quote]點都好,當你廢果陣就覺得勁人係神
即使人地勁過你都好
人就係人,佢 ...
henry9207 發表於 2014-9-25 08:26 AM
往事如煙,我有經驗先咁講嘛,唔想提喇
henry9207 發表於 2014-9-25 10:45 AM

人地睇你唔起有時可能係你睇唔起人先
情況就似uio同猛虎仔咁,互淺踏對方 (指
最重要:
經一事,長一智
作者: kukei12    時間:
IO係神,打一次天梯就好明白呢個道理
呢D野唔洗睇佢拍片,更加唔洗睇場次嫁,同佢打一次就明明白白
-(BTW一部無正要用成幾千場先會熟悉個部機性能,先叫得上帝??))
IO係神,打一次天梯就好明白呢個道理
呢D野唔洗睇佢拍片,更加唔洗睇場次嫁,同佢打一次就明明白白
-(BTW一部 ...
kukei12 發表於 2014-9-25 01:50 PM

相反
排名戰,我用C機坑得Io多
佢一定好僧我 >_<"
果然是個好會長(好似係
唉...我記得上次唔知係唔係3V3 zero翼有邀請我去架
不過講真唔想再接觸有恐懼...我也算係比網絡遊戲控制了一段時間
就是我口中所講既虛榮...好遺憾唔能夠認識大家
作者: kukei12    時間:
回復 20# hillson09
咁你仲拍埋條咁既(正)片出黎想作死咩>_>
作者: iopac    時間:
回復 18# hillson09

我面對唔太熟的人一向都比較"慎言"。正在改善呢個習慣:)
作者: cbats    時間:
仲要,唉~講呢D, 無咩人平論我段片
hillson09 發表於 25-9-2014 21:30

I know that feel bro :hug:

歡迎光臨 (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz!