樓主: jcjefferson
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[2010][F2P+P2P]---------------->Nakuz's 32 Capes<---------------

咁多位兄弟 , 差唔多伴年無見了 . 有人會記得我 , 亦都有人唔知我咩料 .

如果大家唔介意 , 同只要jc出到聲 , 我都好想好想幫到手同參加...

目前我可以幫到手而巳經有人book左既:
Strength
Magic
Cooking
Fletching
Woodcutting
Firemaking
Range

目前情況空置左而我又幫到手既有:
Attack
Defence
Hitport
Prayer
Summom
Smithing
Mining( 94 atm)

我唔想選住 , 我想等人梗哂 , 邊一個到最後都係無人有既我先後補 , 就等我做後備.
回復 支持 反對

我報 Mining cape!個人第一個 cape 比較有紀念性

後備的仲有 Craft 同 Farm,不過如果有其他人報 Mining  ...
superyyy2002 發表於 28-4-2010 08:15

你不如報farming , 咁mining俾我 , 因為farming小人有....
回復 支持 反對

Asiadog007 還在嗎 ?
sp_wong 發表於 18-5-2010 21:42

我在 , 參加完呢次活動之後 , 我會潛返水
回復 支持 反對

咪住先! 我可能參加唔到 , jc都係remove左我先 ! 因為我條女間學校6月尾要去北京交流 , 我都要跟住去 , 要去成兩個月 , 所以應該唔得! sor.......
回復 支持 反對

97 mining atm  , 我22號上北京 , 22號前升到99 , 不過多數來唔到 =_=
回復 支持 反對