樓主: jeremyjeremy33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

`- PoorGuY一12S收人~

回復  Cavalier

第1場打輸左仲以為自己好架勢 恬不知恥、寡廉鮮恥 俾哂落台機會你, 仲覺得自己有勝算 ...
furball111 發表於 7-6-2013 21:11

第一,你地團覺得唔公平 一開始又答應? 唔公平你地自己選擇答應 咁就唔關公唔公平事 你搞清楚先
第二,你地團我見識過 搵人卡長朗 市場 俾你6技殺 違反意願者比你地針殺 試問你地技術咁高超 我地又點同你鬥呢?
回復 支持 反對

回復  破碎月

邊個卡位 邊個「針殺」違反意願者 咩叫違反意願先, 我團有迫人做野? 唔係好明. 高唔高超 ...
furball111 發表於 7-6-2013 22:13

你地自己做過D咩 街場D人有眼見 你真係唔好當人傻先得架
另外,我唔應該用違反意願者去形容 應該用6技過你/言語上攻擊過你既人
每當你比人6技爆頭 你都會以9秒9既速 叫你團內既龍砲/隼雷佬針殺(你有無做過自己心照 )
逼人做野 似乎我無講過吧?
高超兩次其實我係諷刺緊你 SORRY 我無加引號
回復 支持 反對

回復  abc789957123

呢個係我團作風黎? 點解我唔知既
furball111 發表於 7-6-2013 22:34

你係蒙在鼓裡定懵然不知定係存心作假
相信呢一層只有你自己先最清楚
回復 支持 反對

回復  Cavalier

點會夠12:6咁精彩
furball111 發表於 7-6-2013 22:36

點解你黎黎去去都以第一場成績作總結?
但係我地總共玩左4場 就當你地「自殺」讓左我地一場 都仲有3場
但係總數結果係2:1 羸定輸 心照 (你唔好話派嵐仔果場唔計 佢自願代表你地團參戰)
你地口口聲聲話讓我地 咁不如正式黎多1次?(唔好又用藉口 )
回復 支持 反對

回復  破碎月

哦, 咪姑且同你GOT
furball111 發表於 7-6-2013 22:51

時間地點 got mid定full
回復 支持 反對

回復  破碎月

GOT屍3團戰義大利, 5p5, 乜都唔禁 隨時得
furball111 發表於 7-6-2013 22:59

乜都唔禁? 成班電鋸隼雷龍砲 仲洗玩? 屈槍而已
一般讓我地半臂? 你夠唔夠膽打場got5先 ?
回復 支持 反對

got一般就一般啦,got咩屍姐,咪轉移話題啦-.-
回復 支持 反對