打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創影片] CSO★xtreme瘋鎚技術片/火箭007 技術片9★(銀刃流)

睇完有點失望 所謂既合作原來只係將幾個人既1p1接合做一條片 可能係我唸多左 完全睇吾到有合作可言
最後都 ...
a507845363 發表於 23-10-2011 22:06

你GE意思係想睇d新手玩32人場一起camp位 sm屍?.?
btw,條片全部都5係1p1場拍LOR, 只係有d團友係到~

你5識玩銀刃就收收皮=[
你試下比幾隻屍sm 玩銀刃ar笨

如果你想睇一起用機槍sm死屍GE'技術片'
sor, 請你睇fg d片=]

仲有,我想講, 人地拍d片ge質素咁差
我地e段片咁比心機拍
識玩屍GE人都知e條片技術5差

你e個所謂GE版主,咩都5識,就學人評分?
睇黎,5去投訢區5得了
回復 支持 反對

你GE意思係想睇d新手玩32人場一起camp位 sm屍?.?
btw,條片全部都5係1p1場拍LOR, 只係有d團友係到~

你5 ...
AnonymousKiller 發表於 23-10-2011 10:19 PM

都係意見姐 我吾係想攻擊你地 我既意思都吾係咩32人場一起camp位 sm屍 身為一個觀眾同評分者 只係想睇下拍片可吾可以挑戰自己姐 吾係有錯掛?
p.s. 引用某見版:劉翔教練跑得吾夠劉翔快,咁邊個做劉翔個教練呢?
回復 支持 反對

都係意見姐 我吾係想攻擊你地 我既意思都吾係咩32人場一起camp位 sm屍 身為一個觀眾同評分者 只係想 ...
a507845363 發表於 23-10-2011 22:31

起碼劉翔教練跑快過,識跑
你?隻隻屍有咩技能都味必知la. 你玩過幾多場屍?.?
回復 支持 反對

起碼劉翔教練跑快過,識跑
你?隻隻屍有咩技能都味必知la. 你玩過幾多場屍?.? ...
AnonymousKiller 發表於 23-10-2011 10:34 PM

小第都係由屍一出既時候開始玩屍既,玩到2010尾就冇咩點玩,因為冇左個氣氛,呢排玩番槍戰mode
可能你地e+既銀刃流同我果時吾同,但我都有留意好多彊屍片,個個地區我都有睇,我可以話你知,我曾經勁過,識玩
請問你憑咩話我吾識玩呢?憑咩叫我『收』呢?憑咩話我咩都吾識呢?憑咩話人地拍d片ge質素咁差呢?我幾時有講過條片差呢?我幾時講過想睇一起用機槍sm死屍GE技術片呢?
我都知拍片係好吾簡單,所以我之前比原創影片咁高就係呢點 我失望並吾係講你地既技術,你地既技術,講真我係吾識,你地既有d技術我係讚好既,但係我係會去睇,去了解,吾係話我吾識就亂比分人,評分係有好多好多因素而訂既
我希望對我有咩意見,先pm我,吾好係到吵,吾想影響其他會員
真心mode:我係欣賞你地拍片既
回復 支持 反對

小第都係由屍一出既時候開始玩屍既,玩到2010尾就冇咩點玩,因為冇左個氣氛,呢排玩番槍戰mode
可能你 ...
a507845363 發表於 23-10-2011 22:49

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D5

^咁ge預告片D樂點都高過我地?
回復 支持 反對

^咁ge預告片D樂點都高過我地?
AnonymousKiller 發表於 23-10-2011 22:52

haha,我都唔知
回復 支持 反對

睇完有點失望 所謂既合作原來只係將幾個人既1p1接合做一條片 可能係我唸多左 完全睇吾到有合作可言
最後都 ...
a507845363 發表於 23-10-2011 22:06

i think 佢地係2人銀刀,姐係1個定,1個刀咁lo
回復 支持 反對

好重火藥味[sosad]

見習版主就已經加入戰團;P
忌諱d不是更好嗎:handshake
回復 支持 反對

幾好
唔錯
回復 支持 反對

可能你 ...
a507845363 發表於 23-10-2011 22:49

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
有咩係到講=]
回復 支持 反對