樓主: ferrarienoch
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創影片] 我第一次發既cso awp影片, 請各位比比意見小弟 :)

1:13秒果下真係好神架ja..本身描緊女角架bo
之後係佢開槍前0.01秒a門出左隻.d_ _就馬上描最近果個啦 ...
crazy6hung 發表於 25-8-2011 19:32

我射唔中第一個, 見到有人出, 咪射佢囉, 近D MA,  仲有, LI 條片係我有咁多片choose d ok最好個d出黎....唔好個d都冇post @@
回復 支持 反對

你乜掛都冇用?我親眼睇住你加速,你post得上黎愈左我講
4點幾個陣你仲要講:你地比我殺個幾下,我會放 ...
LibRa甘 發表於 25-8-2011 19:33

你作ga? 哇..真係越講越多wor, 你又唔一開始就講晒出黎?! 但我真係冇掛囉咩事..- -
回復 支持 反對

我射唔中第一個, 見到有人出, 咪射佢囉, 近D MA,  仲有, LI 條片係我有咁多片choose d ok最好個d出黎.... ...
ferrarienoch 發表於 25-8-2011 11:34

nice..最衰係你第2下都係想射果個女角呢.^.^
係你開完槍ge動作描ge位都係女角身.^.^
不如咁啦..教埋我打狙啦..神手.^.^
回復 支持 反對

你作ga? 哇..真係越講越多wor, 你又唔一開始就講晒出黎?! 但我真係冇掛囉咩事..- - ...
ferrarienoch 發表於 25-8-2011 19:35

你點解釋我rc張圖?我先知?識4點幾屈你,送多張圖比你,你走場個陣我影左^^打算比fs d人睇,因為你個名難記^^
898啦你  仲話自己今日冇玩^^你唔好屈我話事先影定屈你wo^^成個rc d人幫我做證

回復 支持 反對

nice..最衰係你第2下都係想射果個女角呢.^.^
係你開完槍ge動作描ge位都係女角身.^.^
不如咁啦..教埋 ...
crazy6hung 發表於 25-8-2011 19:36

打"狙"依d 野自己黎啦gay 佬fo/.\
回復 支持 反對

你點解釋我rc張圖?我先知?識4點幾屈你,送多張圖比你,你走場個陣我影左^^打算比fs d人睇,因為你個名 ...
LibRa甘 發表於 25-8-2011 19:37

wtf- -...堅係冇玩 囧orz....
回復 支持 反對

打"狙"依d 野自己黎啦gay 佬fo/.\
LibRa甘 發表於 25-8-2011 11:40

唉..你真係...........冇得救..
你知我唔係gay架.>"<
回復 支持 反對

ferrarienoch 發表於 25-8-2011 11:46

冇計啦.你又要咁岩cut果part 比我地睇.
其他part都睇唔出掛.只係覺得你行住都中姐.^.^
仲要唔係1次.^^
回復 支持 反對

好似幾勁咁 不過冇SENSE
回復 支持 反對

ferrarienoch 發表於 25-8-2011 19:46

比人踢爆左你緊係咁講,唔通中途認衰仔?
1,我唔識你,做乜屈你
2,答左我rc張圖先?時間好清楚係4點幾,我4點幾愈知你會開post,屈定你先?
3,我對上個張圖好清楚影低你個名,冇玩?
4,你1:15個下真係好神^^識睇既人都知係自描
回復 支持 反對