打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 超級新手玩刀定弓遊?

寶遊用刀/匕首/弓好~.~定玩槍戰搵$先?
銀行係唔係通用.如果要傳野比分人有咩方法?
打到新手綠裝,有咩屬性要留.升裝用?
耐用道點先叫高?
新手刷怪定做任快升d(13至20.因為得2招用,,打怪冇甘快,做任到依到好似唔多經)
感謝各位大大解答先@_@
回復

寶遊用刀/匕首/弓好~.~定玩槍戰搵$先?
...睇你鐘意玩咩~~刀/匕首/弓都OK~
...玩槍戰搵$<---點解揾錢要用槍戰~~~~
銀行係唔係通用.如果要傳野比分人有咩方法?
...銀行係同一個彩AC中的三個人物通用..傳野比人可用交易..或寄信~
打到新手綠裝,有咩屬性要留.升裝用?
...唔明你問乜~~~其實你玩玩下就明~~可以睇下官網~~http://lt.gameone.com/sepin_up.html
耐用道點先叫高?
...睇情況而定~~如果合單9拼的話要190耐上~雙9或更多要300耐~
新手刷怪定做任快升d
...新手刷怪+做任~~~
回復 支持 反對

刀/匕首 = 同一樣野黎
新手建議玩弓
刀前期唔特出

槍戰不能賺錢 賺錢既係遊俠

其他以上牛牛已解答 :lol
回復 支持 反對

3Q~~
弓係唔係雙修.到2轉先單修?
係唔係學高d攻擊技優先.之後初級弓->中弓甘加上去.被動d唔學著?
回復 支持 反對

我建議你玩弩好d@_@
但如果你要玩刀/弓,玩弓好d
銀行系通用的=)
如果你打到有屬裝,
最好留力,体,幸吧
13~20 打怪快升d.
回復 支持 反對

3Q~~
弓係唔係雙修.到2轉先單修?
係唔係學高d攻擊技優先.之後初級弓->中弓甘加上去.被動d唔學著? ...
climbz227091 發表於 14-6-2011 18:09

熟練e樣野..
留到2轉先學都得

我個陣1轉全程都係低級熟練 1/5
因為低lv有冇學分別都唔大
雙修多重箭+雨箭 全部3/3

一到2轉 是但揀一邊 唔知你會唔會仲係弓手
如果2轉弓神射 就單修多重箭會易升d
10lv鷹眼 之後再弓熟練 最後先虎爪
唔知正式升法係咪咁 但我理解係:
神射靠暴擊殺人 所以鷹眼行先
弓熟練令弓既攻擊力足以同十字弓睇齊 所以排第2
百萬富翁夢 學左打怪會開心d 唔洗擔心水錢 但要消耗10技能點 視乎個人喜好

我點法如下:
http://latale.playbbs.tw/?h80+1.F152a338393a3b3g1h1.H1a2a8a91aa (+1技能點 = 艾城石塔)
而e家 119lv就咁:
http://latale.playbbs.tw/?h119+2.F152a3a8393a3b3g1h3i3j2.H1a2a8a91aaba  (+2技能點 = 艾城石塔 + 馬利第1關20次獎勵)
回復 支持 反對

80前如果手動升的話, 弓手會係最好用的, 攻高, 爆高, 清怪快~ 升上80會比較輕鬆
弩就一般, 而刀仔認同樓上所講, 不建議用。
80前為左打怪可以無間斷出技, 最好雙修吧。
純粹個人建議
回復 支持 反對

-.-雪貓你d裝1定件件都9字行先a_a!
回復 支持 反對

我上下頭手都係6lv屬-.-
回復 支持 反對

3q...卡在18等中-v-加了熟練T_T
身上一套超級裝.17LV咩都冇加既弓
換裝點換最好
玩弓遊@@
回復 支持 反對