樂古Nakuz

標題: P0st下我架車出黎先 [打印本頁]

作者: __彥]]    時間: 23-1-2008 18:11
標題: P0st下我架車出黎先
大家睇下d setting點

作者: 卍龜龜卍    時間: 30-1-2008 16:50
@@"隻game好玩嗎??
作者: chunyin    時間: 30-1-2008 22:54
我只係一個岩岩開始玩的新手==
都只係開左架mr2....( 仲以為冇咩人會開mr2 添= =)
玩左30 蚊- - 先識升落波踩離合器順d....
不過仲係成日1 波升左去4波- -
作者: __彥]]    時間: 1-2-2008 20:01
我玩左冇耐,,咩game我都係用MR2,,頭d,,灣岸都係
作者: kalok5678    時間: 4-2-2008 03:32
我都係玩左冇耐,冇開key,通常用rx 8同s2000
作者: ts02035367    時間: 24-2-2008 23:01
原帖由 chunyin 於 30-1-2008 22:54 發表
我只係一個岩岩開始玩的新手==
都只係開左架mr2....( 仲以為冇咩人會開mr2 添= =)
玩左30 蚊- - 先識升落波踩離合器順d....
不過仲係成日1 波升左去4波- -

你係轉波ge時候向左用力拉就得ga la,上3波果陣自然推向上,你就會好易轉到,
記住:
去1,2,5,6波先好向左右用力,3,4波自然推上推下就得ga la~
作者: __彥]]    時間: 11-3-2008 18:35
我用普通MT,,唔頓極力子
作者: kk064    時間: 15-7-2008 01:38
ok wor...........
作者: kk064    時間: 15-7-2008 01:39
Wht did u tune?[[bao_36]]
作者: 庭娟党    時間: 15-8-2008 08:21
作者: 匿名    時間: 5-11-2008 19:06
__彥]] 我諗住開架e4
作者: 虹c小    時間: 20-11-2008 07:30
作者: 航空中心悦    時間: 24-1-2010 14:39

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2