樂古Nakuz

標題: 考古學家不敢公佈的照片 [打印本頁]

作者: HoNG```    時間: 30-4-2008 22:26
標題: 考古學家不敢公佈的照片
巨人:

骨頭像頭盔一樣有很多角,又像做過精密的頭骨手術 ?
那個時代就有貌似486的pc了?

羅斯韋爾外星飛碟墜毀事件:

最著名的不明飛行物墜毀事件發生在1947年,地點是美國的墨西哥州羅斯韋爾市外的一個大農場。有人發現了神秘殘骸和外星人身體。在政府干預下,它們被偷偷運走,並被隱藏起來。

大金字塔:

科學無法解釋埃及“大金字塔”是如何建造的,無法對它們排列和設計得如此完美作出合理解釋。有人認為,數千年前外星人一定在建造這些宏偉建築物方面扮演著一個重要角色。

外星人植入物:

外星人不僅綁架地球人,還在人的大腦和身體

作者: )洋_§    時間: 1-5-2008 11:11
個巨大到成個超人咁-口-''
作者: ♂水蜜桃♀    時間: 10-5-2008 13:56
巨人[[onion_56]]
很的喔,
個頭骨,超恐怖,
是超人來的嗎?
作者: 牙寧    時間: 10-5-2008 17:27
標題: 回復 2# 的帖子
咁都唔算感想呀
感想係佢第一眼睇過之後ga感覺姐
唔怪得之個版無乜人
作者: HoNG```    時間: 10-5-2008 19:02
原帖由 ♂水蜜桃♀ 於 10-5-2008 13:56 發表
巨人[[onion_56]]
很的喔,
個頭骨,超恐怖,
是超人來的嗎?

maybe...話唔定係巨猿
作者: 333222    時間: 10-5-2008 20:14
唔多信~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: 神龜女俠    時間: 16-5-2008 21:14
你話考古學家唔敢公佈  點解樓主你有呢d相 ga?
作者: 凍檸水OO    時間: 16-5-2008 23:03
原帖由 牙寧 於 10-5-2008 17:27 發表
咁都唔算感想呀
感想係佢第一眼睇過之後ga感覺姐
唔怪得之個版無乜人

同意。

作者: Zend    時間: 17-5-2008 17:00
我覺得係個發現者縮小左去形成
而外星人...就, 笑下就算啦
作者: 阿樂.Lok    時間: 19-5-2008 17:44
巨人已經比人推翻左...

2002 年,worth1000.com 舉辦過一場叫 Hoax Archaeological Discovery 的比賽,參加者要用 Photoshop 偽造一批考古發現的假相。
作者: 瘋人院    時間: 19-5-2008 23:07
作者: @仁兄@    時間: 27-5-2008 16:20
[[bao_47]] [[bao_47]] [[bao_47]]
作者: 傻yung*”    時間: 28-5-2008 02:20
有幾張其實好假= =例如頭2張巨人

外星人我還是不相信 發現”真”外星人沒可能不公佈
作者: ~七夜志貴~    時間: 29-5-2008 18:18
第1,2幅,1眼就看出是假圖,太明顯了
我唔係唔信有外星人,不過如果有咁多外星人死左喺地球都冇後話就太假了
而且那些「外星人」的形象也太FORMAL了,真為假造照片的人的想像力悲哀

作者: RaY:]    時間: 8-6-2008 12:15
第一幅最假-.-...

睇下周圍D石   唔通連D石都大過過人?

只係個人用電腦縮細左
作者: kly07    時間: 12-6-2008 16:08
第3個巨人係一個改圖比賽既作品:handshake
作者: 951230539318568    時間: 14-6-2008 10:08
有幾張好假
一睇就知係合成[[onion_46]]
作者: 無卍恨    時間: 15-6-2008 17:59
d圖係咪真嫁?
巨人果張好假..
作者: #飛#    時間: 15-6-2008 19:19
睇書聽說有巨人族.
頭果幾幅會唔會係巨人呢?
其實第2張好假.
咁大副骸骨.又點會只得2個人挖呢

作者: 丫健    時間: 16-6-2008 20:14
我覺得第1張圖 係100%假..

明顯合成相
作者: cat520ar    時間: 17-6-2008 10:58
點解D 野  一係超大  一係就超細架
作者: 。SuperSYin。    時間: 19-6-2008 20:49
好假姐D圖 -,-
唔係好信
作者: 戰§神    時間: 19-6-2008 21:14
樓主係唔係
係一個叫(迷)既電視到cut落黎嫁
咁似既
作者: kidding_man    時間: 21-6-2008 00:40
頭頭個d相睇過了,,,,
係某某網頁有勁多,,,,
唔係咩咩考古學家既相,,
係某某比賽既相考參加者對photoshop既功力同對科學既創意既,,,
第3幅好似有拎獎,,如果冇記錯...
後面個4張就未見過了

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2