樂古Nakuz

標題: FireStageGunz(Gunz私服)----- 比其他Gunz更優越....多左人玩啦! [打印本頁]

作者: yypsxxxxxx    時間: 2-9-2008 16:39
標題: FireStageGunz(Gunz私服)----- 比其他Gunz更優越....多左人玩啦!

**** 已不開ser!! 要玩玩新fs gunz~~ D3 理~ 加D3個MSN: <ricky13140805@hotmail.com>

FireStageGunz 網址:
http://firestagegunz.no-ip.org:8080/
註冊網址:

http://firestagegunz.no-ip.org:8080/register.php
下載地址:
http://firestagegunz.no-ip.org:8080/Download_page

註冊教學(因為有些電腦的IE是看不見文字的):

第一行: 打你想要的ID 名(英文)

第二行: 打你想要的密碼

第三行: 打你想要的密碼(再打一次)

第四行: 打你的電郵地址(E-Mail)

第五行: 打你的姓名~(網名也可以吧)

第六行: 打你的年齡

第七行: 選取你住的城市

第八行: 選取你的姓別
=================================================================================

相信有不少的玩家都有玩過Gunz The Duel!  如官方的ijji gunz, j gunz, k gunz~~ 還有 光明gunz, U gunz等等~

但是以上嘅gunz都很lag  ping都超過100以上

今天我介紹的是FS Gunz (FireStageGunz),它註冊比起光明Gunz U gunz方便  

也能直接登入( 不像官服要上網登錄,很是煩唷!) ~~~

FS Gunz 有自制地圖 ,  自制裝備

光明Gunz的地圖很少,裝備也是改裝於官服~

至於U gunz...

早在一年前已宣佈永久關Server了
作者: missk    時間: 2-9-2008 17:59
who are you
anyways 3q :lol
we also edit from the ori. equipments
but we've pay much heart on it

作者: 光明-    時間: 2-9-2008 18:35
侵權伺服器

根本冇一個私服唔係MAIET侵權
講到好似自己岩哂咁[[tk_39]]

申請帳號冇完善系統
一個人幾個ac
用外掛比人ban完就玩第個ac

咩私服都係直接登入架啦
博新手唔識野姐[[tk_36]]

個技術教學係偷邊個既
大家心知肚明啦[[tk_38]]

雞嗚狗盜[[tk_16]]

作者: SillyMS-II    時間: 2-9-2008 21:19
冇得救...係都要踩低人地
作者: hkpk19941021    時間: 3-9-2008 13:59
註冊比起光明Gunz U gunz方便
我個gunz註冊仲方便  只係填帳號 密碼
●侵權伺服器●嘅 光明gunz, U gunz等等~但是以上嘅gunz都很lag  ping都超過100以上
大部份gunz私服都係用家用電腦架設架
唔通用幾千蚊租部主機番泥架設咩
all gunz 私服都係直接登入
自製?咁勁@@  有無圖
我都係識改炸wo  上傳D圖泥see 下

作者: 光明-    時間: 3-9-2008 15:52
原帖由 hkpk19941021 於 3-9-2008 13:59 發表
●侵權伺服器●嘅 光明gunz, U gunz等等~但是以上嘅gunz都很lag  ping都超過100以上
唔通用 ...

用唔用商用電腦都一樣
個server程式都係非法下載
根本咩私服都係侵權
作者: missk    時間: 3-9-2008 16:22
原帖由 hkpk19941021 於 3-9-2008 13:59 發表
唔通用 ...

作者: missk    時間: 3-9-2008 16:22
[quote]原帖由 hkpk19941021 於 3-9-2008 13:59 發表

作者: 米勒    時間: 3-9-2008 18:24
原帖由 missk 於 2008-9-3 16:22 發表
[quote]原帖由 hkpk19941021 於 3-9-2008 13:59 發表
我個gunz註冊仲方便  只係填帳號

好方便 外掛都好多
作者: 天神之王    時間: 3-9-2008 19:17
版主乜都唔知唔好講
只係得IGUNZ係 MAIET 代理
NAGUNZ 係 IJJI
JGUNZ 依家轉左其他
KGUNZ 封左IP 你叫我地有鬼玩個

乜都唔知唔好打出黎
作者: 米勒    時間: 3-9-2008 20:07
原帖由 天神之王 於 2008-9-3 19:17 發表
版主乜都唔知唔好講
只係得IGUNZ係 MAIET 代理
NAGUNZ 係 IJJI
JGUNZ 依家轉左其他
KGUNZ 封左IP 你叫我地有鬼玩個

乜都唔知唔好打出黎

你指. . .
我打代理那裡?

全部打出來又有點亂
不打又有點雞肋. . .
作者: 天神之王    時間: 3-9-2008 22:56
唔係版主呀 / . = 打錯字!!!!!!!
係樓主
版主SOR J RRY 呀
作者: hkpk19941021    時間: 4-9-2008 20:50
原帖由 missk 於 3-9-2008 08:22 發表

自製裝備呢?
作者: SillyHin    時間: 4-9-2008 22:40
kgunz同jgunz ping都低過80
仲有 樓主你偷我篇文又點計?
要求alice刪附件
果篇教學下面果忽係我打

隻隻私服都係侵權咖喇 跟本個主程式出泥得兩個方法
1.官方內部人員偷個主程出泥賣
2.hacker偷佐官方個主程
正服既原因係佢有申請版權 so改咩都唔犯法
而私服冇申請而用佐佢個主程式 而經係侵權

作者: 衡94    時間: 4-9-2008 23:06
jgunz之前係netmable
作者: 光明-    時間: 4-9-2008 23:34
原帖由 SillyHin 於 4-9-2008 22:40 發表
kgunz同jgunz ping都低過80
仲有 樓主你偷我篇文又點計?
要求alice刪附件
果篇教學下面果忽係我打

隻隻私服都係侵權咖喇 跟本個主程式出泥得兩個方法
1.官方內部人員偷個主程出泥賣
2.hacker偷佐官方個主程 ...

有d online game簽約係寫明唔比改主程:lol
作者: SillyHin    時間: 5-9-2008 00:45
原帖由 光明- 於 4-9-2008 23:34 發表

有d online game簽約係寫明唔比改主程:lol

某部份 外國我唔清楚
我又唔係法律lun:lol
洗唔洗msn都ban埋咁絕?[369]
作者: 檸檬~茶    時間: 6-9-2008 01:34
原帖由 yypsxxxxxx 於 2-9-2008 16:39 發表
http://firestagegunz.no-ip.org:8080/
註冊網址:

http://firestagegunz.no-ip.org:8080/register.php
下載地址:
http://firestagegunz.no-ip.org:8080/Download_page

註冊教學(因為有 ...

JGUNZ : 40-80ping
flgunz/光明gunz : 最低2-3ping 香港以外地方如台灣 20-50ping

你有冇玩過架?

不是gunz lag , 是連去外國時會慢下來 造成了100ping以上
若在ijji igunz jgunz 看見的是香港人
都會如各gunz的低ping

作者: ~~冰之戀人~~    時間: 6-9-2008 16:31
笑死 ijji 係官方? 你好勁
唔係得I Gunz 係官方炸咩?
作者: ~~冰之戀人~~    時間: 6-9-2008 16:35
邊有香港Gunz 可以個100Ping? 我玩大陸Gunz 仲未到100Ping 勁膠 唔知亂打野 D玩家勁虧~~
作者: 天神之王    時間: 6-9-2008 18:44
ijji 都算官方
因為係maite 俾個權ijji開
所以都算官方
如果唔係igunz出外掛
ijji都要多謝maite 俾佢地搞個gunz 開個新gunz lol
作者: EY3P    時間: 7-9-2008 17:19
私服原本就是侵權~別說別的GunZ私服吧~你這個服也是侵權~

作者: yypsxxxxxx    時間: 12-9-2008 23:54
原帖由 ~~冰之戀人~~ 於 6-9-2008 08:35 發表
邊有香港Gunz 可以個100Ping? 我玩大陸Gunz 仲未到100Ping 勁膠 唔知亂打野 D玩家勁虧~~

你傻?~~玩過u- gunz未~~lag到爆~新手唔好嘈
作者: naturally_awake    時間: 13-9-2008 00:41
原帖由 yypsxxxxxx 於 12-9-2008 23:54 發表
你傻?~~玩過u- gunz未~~lag到爆~新手唔好嘈

新手重好意思話人新手;P
我諗你唔知道Gunz係用P2P傳遞數據
當時我玩u-gunz都係10-20ping左右

fsgunz個Agent慢到拖左十幾ping
重好意思話順:lol
作者: 我係你個仔    時間: 13-9-2008 21:51
標題: FireStageGunz(Gunz私服)----- 好玩呀頂
FireStageGunz(Gunz私服)----- 比其他Gunz更優越....多左人玩啦!

註冊網址:

下載地址:

註冊教學(因為有些電腦的IE是看不見文字的):

第一行: 打你想要的ID 名(英文)

第二行: 打你想要的密碼

第三行: 打你想要的密碼(再打一次)

第四行: 打你的電郵地址(E-Mail)

第五行: 打你的姓名~(網名也可以吧)

第六行: 打你的年齡

第七行: 選取你住的城市

第八行: 選取你的姓別
=================================================================================

相信有不少的玩家都有玩過Gunz The Duel!  如官方的ijji gunz, j gunz, k gunz~~ 還有●侵權伺服器●嘅 光明gunz, U gunz等等~

今天我介紹的是FS Gunz (FireStageGunz),它註冊比起光明Gunz U gunz方便  

光明Gunz的地圖很少,裝備也是改裝於官服~

至於U gunz...

早在一年前已宣佈永久關Server了
作者: 26774418    時間: 17-9-2008 16:48
標題: cccccccccccccccccccc
cccccccccccc
作者: ◎古仔§    時間: 18-9-2008 19:47
我諗有打過機既人都識註冊帳號既野吧!?
你話光明gunz既ping高過100所以lag!?   呢個係開住foxy或者bt既關係   試下搵個人起你隻gunz開睇下會唔會過一百ping?
光明gunz夠可以直接登入啦    一定要你隻gunz先可以!?
光明地圖雖然少     而且衫都係改於官服       但係你既衫都係改於官服吧!?

以上種種原因也沒什麼能證明你的gunz特別突出    請另作新的介紹文吧
作者: naturally_awake    時間: 18-9-2008 20:37
樓上帶有罵戰意味
扣分;P
作者: 魔鬼小子    時間: 18-9-2008 22:13
到汁左lu
你地又冇多一個gunz玩喇
作者: SillyMS-II    時間: 18-9-2008 22:18
原帖由 missk 於 3-9-2008 16:22 發表

我幾個月前其他gunz見過
作者: Re神手    時間: 21-9-2008 09:31
廢ser.....網頁都開唔到
作者: 魔鬼小子    時間: 21-9-2008 11:43
原帖由 Re神手 於 21-9-2008 01:31 發表
廢ser.....網頁都開唔到

好似你個SER到唔係好佢幾多
有外掛唔捉
作者: SillyWing    時間: 21-9-2008 22:47
咁好阿?有得用外掛~~ 我又要^^"
作者: 黑貓將軍    時間: 18-10-2008 12:14
作者: 豹子道=]    時間: 8-9-2009 19:54
-.-點自玩到????
作者: wwpwowpt    時間: 8-9-2009 20:18
-.-點自玩到????
豹子道=] 發表於 8-9-2009 19:54

發表於 2-9-2008

作者: jackie8197    時間: 1-10-2009 10:42
thank for sharing!!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2