樂古Nakuz

標題: 當末日來臨時...你可會....!? [打印本頁]

作者: 惡搞小惡魔    時間: 12-12-2008 02:26
標題: 當末日來臨時...你可會....!?
1.  末日未到之前,你會做d咩!?

2.  你會同邊個一齊迎接呢個末日!?

3.  如果有得比你揀你會選擇逃亡或等死!?

4.  當世界係末日過後,世界還有10%既人未死,而你就係其中果10%,其他識既人都死哂,你會點做!?

5.  當人類的文明重建完時,你可否還會有珍惜地球的想法!?
作者: 滅絕仔    時間: 12-12-2008 08:48
當末日來臨時...你可會....!?
我會更努力...和盡快達成自己的理想!
我會和全球人們一起等待!
我會選擇逃亡,努力生存下去!
4.  當世界係末日過後,世界還有10%既人未死,而你就係其中果10%,其他識既人都死哂,你會點做!?
我會努力幫助重建地球...
5.  當人類的文明重建完時,你可否還會有珍惜地球的想法!?
這個念頭是只要生存就一定要有的!
作者: ~恐懼~    時間: 12-12-2008 09:39
作者: 傑乂達_達    時間: 13-12-2008 09:07
我會盡力完成我的理想and向愛人表白- -"
家人or朋友
當然是等死 因為我很想世界末日啊!
我會殺死其他人,人類重建完之後可能變回現在的情況,所以末日完 不要再讓人類生存下去.(如果我可以將10%的人殺清光 最後我會自殺....)
這題答案和上面一樣意思.
作者: ken456654    時間: 13-12-2008 11:12
到處破壞(發洩)
自己一個
等死
如果人類有反省的話,我會盡力幫助重建,如果沒有,我會盡我所能殺死其他人.
一定有,如果從末日中都得不到反省,人類已經無藥可救弓了,可以完完全全滅絕了
作者: rachelgreen    時間: 18-12-2008 11:12
作者: 熙熙仔    時間: 18-12-2008 14:43
     完成學業.
     家人,朋友.
     逃亡,不想這麼早死.
     與那10%人生活到死為止.
     一定要有,不想在有生之時,有再一次末日.
作者: 淆底3499    時間: 24-12-2008 11:43
如果得番10%既人未死,到時起碼有一段時間係無政府生活,個個都為自己生存咩都做得出
到時亂哂,不過相信一定有位偉大人物出黎,歷史必然發生既事..
作者: 御風行    時間: 24-12-2008 12:05
我會去搞D女..............
作者: aesopp15234    時間: 25-12-2008 16:45
去最高ga地方睇地球玩完
自己
逃亡
留口信比d後人叫佢地唔好好似我地咁
一定會
作者: fung006    時間: 26-12-2008 23:49
     想辦法生存

可以的話,當然係自己既愛人

逃亡

重生識人

5.  一路都珍惜緊,只係你地冇人珍惜姐
作者: fishes2007    時間: 27-12-2008 15:48
我會盡量做晒自己可以做既野
自己
逃亡
為佢地其禱

作者: 。哈《sUm﹄    時間: 27-12-2008 18:26
搶野
自己
等死
識美女
不嬲都咁珍惜
作者: 疾風終極奧義    時間: 28-12-2008 13:19
我會盡情地結識女仔 - -

女朋友

等死吧,逃亡只是多餘

認識未死既女仔

盡量-.-

[[m66]]
作者: 〝望﹏]]    時間: 29-12-2008 03:26
繼續努力地生存下去!
應該是天父吧!
能夠避免的嗎?
末日後還能夠生存嗎?
珍惜地球的想法是有的!

作者: 帝國之心    時間: 2-1-2009 14:31

完成我的理想
     我珍惜的人
     逃亡,即使存活率姐只有0,我都會逃亡
     把文明復興(這個文明復興是把大自然為no.1)
     一定有
作者: longkiu    時間: 3-1-2009 22:57
未做既野會做哂佢0,0平時敢諗唔敢做果d

逃亡
我會,,
sure
作者: ichliebs002    時間: 4-1-2009 01:47
作者: 12345685200    時間: 4-1-2009 21:58
我會用晒我D身家
女朋友,家人
等死
色過D新朋友

作者: 丫.Wing★    時間: 7-1-2009 17:16
咁大家唔好等到末日後先珍惜地球,e+就要珍惜同保護現有既地球.
作者: ken456654    時間: 7-1-2009 18:21
人類只能從末日中反省
作者: 格式武力    時間: 11-1-2009 12:16

用血來了結塵世

自己

舉行未日集體自殺

去殺埋佢地

沒有.只會期待某種更強的生物來支撐地球
作者: Y•Kuen    時間: 14-1-2009 14:42
只好接受 都阻止不到
我會自己
有機會當然揀逃亡
同餘下的人繼續生活
這方面我就會在重建中想出唔會破壞環境又可進步的方法
又等重建完才想珍惜 只會再一次太遲
作者: 牛奶粉皮    時間: 17-1-2009 15:47
我會溝女
同世界上既人
逃亡..好過等死
重建世界

作者: alfred123    時間: 26-1-2009 22:40
1.  末日未到之前,你會做d咩!?打人                                                                                                   2.  你會同邊個一齊迎接呢個末日!?自己
3.  如果有得比你揀你會選擇逃亡或等死!?逃亡
4.  當世界係末日過後,世界還有10%既人未死,而你就係其中果10%,其他識既人都死哂,你會點做!?紀念佢
5.  當人類的文明重建完時,你可否還會有珍惜地球的想法!?會
作者: ♂杰§    時間: 29-1-2009 11:38
我會同我最愛既人講一句..未試過同她講果一句
最愛
死....有了她..就不會感到怕
我最愛既人死了..我會留在世上嗎?
不會..因為當初人類知道這個危機時.人類的文明就不會重建.
作者: -終場ソ使者-    時間: 30-1-2009 14:06
積極咁做人,學1d科學既野
同朋友
逃亡
研究科學(幫人)

作者: hdghugre    時間: 2-2-2009 10:59
     平常一樣
     香港人
     逃亡,
     我會問個10%既人識5識整太空衫,船
     一定會有,如果人類仲唔珍惜地球,我會殺死所有人(自已都殺)
作者: 現仔    時間: 3-2-2009 15:51
一定比老豆媽媽捉著話去唔知邊到玩淆底/再唔係照樣打機同人吹水(反正都係死)
網友,我家姐
等死(走到ga機會相信好微如果唔係都唔會叫世界沒日
結交新朋友,搵d寫得野ga野到寫底件事,令未來ga人記著重得到教訓
一定有.....正常人一定會--
作者: 龜仔成    時間: 4-2-2009 19:47
我會做d未做過既事,
例如:食d正野,買勁多點玩game
別外會係地球玩完之前,去最高既地方睇下地球滅亡成個過程個樣係點!
電影入面果d地球滅亡,多數係假既~

家人and朋友

我會逃亡,因為有好多既未做過
所以想博一博,可以生存.....做哂未做既野~

其實你呢個問題有d唔合理and矛盾...無聊講下-__-"
你話我識既人死哂,咁姐係我既朋友and親人死哂
但如果我既朋友都睇緊呢個post,咁姐係佢無死
咁即係我同我既朋友都無死-___-所以唔係識既人都死哂!!!
講番正題,我會重建地球......

有掛,,,,不過通常一個人生存左,,無死到....而且重建番個地球
佢會覺得個地球無事,,所以唔會珍惜!!!!
作者: aooktomok    時間: 5-2-2009 03:35
     姦曬所有美女
     我最僧既人(我要睇住佢死)
     逃亡(唔係睇唔到我僧既人死)
    生泉(要恥笑我僧果個人死左)
     睇下到時我有冇僧既人啦
作者: chowwingchun    時間: 8-2-2009 16:10
    向愛人表白
     愛人
      和愛人ㄧ起等死
     愛人死了..我會自殺
     沒有
作者: 囧囧╳有神    時間: 10-2-2009 21:04
我都唔知我會點
作者: `Mr.沉;    時間: 10-2-2009 21:34
睇下幾時末日
女朋友
逃亡
識未死個d
會.

作者: 小封=)    時間: 14-2-2009 10:00
同朋友屋企人搵訂哩@_@"
識既人
逃亡,生活洛去最重要
我會同埋哩10%既人一齊生活,學點溝通同一齊重建屋企 識新朋友-0-"

作者: 雪傲天    時間: 16-2-2009 22:10
我會好好利用D 時間 做D對自己同人有幫助既人

屋企人.同學.好朋友

逃亡...  但係點逃亡 經濟能力咁弱 火箭都做唔到咁多架喇= =   就算我要逃亡  但係 只有[等死] = =

拿拿聲把未日失去既野拎回  同另外10%既人去再做多一次新地球=]

珍惜. 因為我地都沒咩野再要做 不如好好咁珍惜地球 保護大自然仲好~.~
作者: _Armadyl_    時間: 17-2-2009 10:47
盡量快d手殺哂d人= =
作者: may710    時間: 18-2-2009 16:15
如常過活,反正末日又未到,而我又唔知幾時會到來。

應該會同親人及最愛既人一齊過呱。

話明係「世界」末日,全世界既野,逃亡.....有用嗎?

咁我都死唔去,即係要我繼續捱囉0.0

而家已經有呢個想法了,只係大家都好似唔在意,變相加速緊地球滅亡。

=完=
作者: 死靈仔    時間: 2-3-2009 20:41
我會以 光的化身 來 保護世界
作者: tomchan18    時間: 2-3-2009 21:35
用哂所有錢去還遊世界
自己
逃亡
照樣活下去
sure會!
作者: 星仔bb    時間: 12-3-2009 17:51
有得逃亡 就唔叫沒日喇=.=""... 同埋逃去邊=口="
作者: 黑暗的Reader    時間: 17-3-2009 19:58
   看可能是最後看的一本小說

自已

逃亡

認識未死的人 , 一起重生生活

死也會
作者: grandb6944    時間: 29-7-2009 00:22
.  末日未到之前,你會做d咩!?
係咁玩
朋友,女朋友同家人
兩樣都唔揀(係屋企燒炭應該冇咁痛)
超快幫手起野
當人類的文明重建完時,你可否還會有珍惜地球的想法!?
一定會
作者: mouse1    時間: 29-7-2009 11:44

做熱身動作

媽媽

逃亡

努力生存,並繁殖下一代

應該有
作者: georgewong2006    時間: 29-7-2009 20:43
1.睇下電視既報導係咩情況
2.都係起屋企同屋企人
3.如果有方法既話我會逃亡
4.冇計..幫佢地祈禱
5.有..死過一次仲唔怕咩

作者: ckyanson    時間: 20-8-2009 14:58
1. 抱住希望 做好而家
2. 朋友呀家人
3.等死
4.珍惜生命 一起過之後既日子(叫大家)
5. 一定有 唔係下一代死
作者: wl02469093    時間: 31-8-2009 16:20
我會去搞D女..............
作者: 醉傻乂偉    時間: 8-9-2009 18:00
我會計劃逃亡的事
我愛既人,家人
逃亡,我會生存落去   重建後為地球出一分力
進力重建   
當然會  唔通想再末日多一次咩
作者: 烃奇慧    時間: 8-10-2009 23:36
作者: 囧~~神    時間: 9-10-2009 09:44
同條女 做愛

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2