樂古Nakuz

標題: 無理公會; [打印本頁]

作者: 呆呆熊    時間: 18-4-2009 14:12
標題: 無理公會;
好耐無上E個論啦 ;
估唔到1上就要同大家分享D咁唔開心既事 `
我相信大家都有玩捉寵既活動
我E件事係發生係9點30 `
咁我本人就好鐘意捉野既 ` [不過係雷 唔頂得怪]
咁我就捉左1個SRE既寵 就換SRE 睇下其他SRE有冇得捉啦
點知 我1去到就比人打死左 叫我唔好搶
不過 重點係我有份幫手打隻怪 不過唔比我捉
咁係咩道理 ?! ` 咁都算啦 我就打返死佢地 [ 2個人 ]
咁佢地1劍 1 擋 2個都5X LV 我怕打唔過就CALL人啦 就2打2
點知果2個打唔過就走去CALL人 4打2 `
咁打書左都無野好講啦 ` 就死死下走左 `
到左今日 1點30果時 我見到琴日既4個其中1個 `
E個人係琴人既援兵啦 咁我同佢都無咩問題既
咁佢琴日打死過我 咁我打死返佢啦`
不過係佢琴日打我先既MA ` 咁我打返佢都好正常姐 `
咁我地就大家打下死下咁 大家都有死既 [PS 佢高LV過我的 !]
之後佢就話我打佢先呀 果D `
個重點係 琴日我同佢明明咩事都無 ` 無啦啦走去打死我
我琴日都無打過佢 你話係唔係好道理 !
我本人十分激動 XD 就用左小小粗D既話語問候佢 ;
錯都係錯E度小小姐 XD ` 不過佢無理地話我打佢先 `
咁佢就好有問題啦 +__+ 唔知大家有冇ED問題想分享下 ?!
作者: 小葬    時間: 18-4-2009 14:41
好耐無上E個論啦 ;
估唔到1上就要同大家分享D咁唔開心既事 `
我相信大家都有玩捉寵既活動
我E件事係發生係9點30 `
咁我本人就好鐘意捉野既 ` [不過係雷 唔頂得怪]
咁我就捉左1個SRE既寵 就換SRE 睇下其他SRE有冇得捉 ...
呆呆熊 發表於 18-4-2009 14:12

唔該你好似講錯野啵.[德雷.星] <佢game既名.
第一`唔係我話要打你啦. !咁你琴日既事就琴日記啦.咁唔通你拿番你十年前d野來同我講咩?!
如果你想講. 0kay !! 我同你講; 聽番人地講跟本你就係有心想打啦. 如果唔係你唔係應該第一時間問人點解打你. 而係叫人打番轉頭?! 點解都唔問. 你覺得自己好惡?!
第2. 你話比人打死. 但係人地只係打你幾下. 你未死叫你唔好捉寵. 人地捱得好辛苦.頂得好辛苦! 你又知唔知? 做野諗自己唔諗人地感受?! 不如當下你食佐好多紅水但隻寵比人捉佐.你會唔會唔甘心呀?!
第3!` 咁你岩岩都講佐.4打2! 打輸佐冇野講; 咁你今日就打我?! 姐係你覺得一打一打嬴輸都好啦就可以係到講. 係樂古POST.!
第4` 唔該你係要講. 就講番哂出來. 講埋你係GAME到點串?! 我打打下都唔打啦. 仲要問我唔打啦?! 垃圾? 老細呀. 好似係你死佐我唔打. 咁都有錯?! 係都要比你打死咁先得? 你冇野呀?! 我都要打怪升LV架. 個陣有野捉你打我先. 咁我先打姐; 不如; 你唔好講琴日既事. 講今日係入面邊個打邊個先啦?! 不過算啦. 打唔打出來話比人知都好. 你都係覺得自己岩. 打出來既野就係話自己小小爆粗錯佐 =]
咁既野你都諗得出. 我真係要比個G00d你! .
清者自清; 唔洗話D咩. 正所謂錯要認打要企定. 我係錯既我企係到比你打有咩所謂.; 但唔該你唔好屈我  =]
作者: jasonn5566    時間: 18-4-2009 14:46
我都唔想成件事講曬出黎(唔想打咁多字)

你仲係度惡人先告狀??

同埋我想問,點解你講既野,同件事完全唔同既??
作者: 呆呆熊    時間: 18-4-2009 17:05
第一`唔係我話要打你啦. !咁你琴日既事就琴日記啦.咁唔通你拿番你十年前d野來同我講咩?!
[請問今日你真人打死左人 咁聽日D警察可唔可以捉你 ? 唔係過左去就唔追究 !]
如果唔係你唔係應該第一時間問人點解打你. 而係叫人打番轉頭?! 點解都唔問. 你覺得自己好惡?!
[哈哈 !我講你就會聽咩 ? 加上琴日係你打我先 !]
你話比人打死. 但係人地只係打你幾下. 你未死叫你唔好捉寵. 人地捱得好辛苦.頂得好辛苦! 你又知唔知? 做野諗自己唔諗人地感受?! 不如當下你食佐好多紅水但隻寵比人捉佐.你會唔會唔甘心呀?!
[喂 你有冇諗我呀 我都有打既 我有飲藍水 我都有比錢 咁個個人都有唔同既野做既啦 !`]
[我個雷無HK咁唔通自己頂啦WOR ` 要分工既MA 你唔想頂 唔想比人捉你可以走先 ` 咁就唔洗唔甘心!]
咁你岩岩都講佐.4打2! 打輸佐冇野講; 咁你今日就打我?!
[因為我認為咁唔公平 ; 我明明琴日2打2贏 你地要吹雞 ` 你同你仲要無關係都係 仲唔公平]
作者: 帥寶唄    時間: 18-4-2009 19:25
[請問今日你真人打死左人 咁聽日D警察可唔可以捉你 ? 唔係過左去就唔追究 !]
如果唔係你唔係應該第一時間問人點解打你. 而 ...
呆呆熊 發表於 18-4-2009 17:05

唐老鴨樓主;
宜家系玩GAMES!!你系咪打機打上腦傻左呢小朋友?_?;
什么警察道理.笑大人地個口炸!!
一尾正系識話自己岩人地錯;有冇諗過你自己先撩者賤先啊?
寵就得一隻.人地捉更你仲死埋去!
好聽D就叫幫拖;唔好聽就借D意捉埋人地隻野囉^_^;
如果你真系一個甘好唔會計較幫拖捉野既人你就唔會上泥開P0ST囉小家佬!!
仲有捉更寵既範圍內大家都系行兇;
唔小心打錯你有問題?_?;打親你?
你唔走埋去人地打唔到你嫁囉.你埋去做架兩?[]?;
人地打到隻野半死你走埋去打兩下要晒你幾多藥啊?
唔好扮可憐啦;尋日我都在場我系格泥嫁囉!
甘岩我掛緊機返黎就見到呢個情況!!
仲有你講D唔講D;
點解唔講埋你今日無啦啦行過走去打人啊?!
件事都完左你仲撩人打;
人地都話唔打你仲追返轉頭同人講;[垃圾唔敢打?]
好喇.到人地打死你;你又話人地恰人!!
先撩者賤播;你仲好意思調返轉頭話人地高LV恰你駁同情分啊?!

人地高你1LV炸.6場你輸4場仲要重傷好意思上泥唱?!死傻仔!!^_^;

作者: 呆呆熊    時間: 18-4-2009 21:56

樓上 警察果個叫比喻 你中文水平真係唔多好 我可以幫你補 =] ` [P.S. 收錢]
第1 如果我真係想捉既話 我就會打死曬D人啦 重點係我無 我無好似琴日個劍咁打死人咁賤
第2 撩人果個係琴人果個劍 你就係幫手 咁我就想問啦 我琴日到底有冇打到你 1係有 1係無
        唔信你可以搵你琴日果3個問下 我同你咩都無 點會無啦啦打你 ? 係你"地"打先 `
      咁我就想問打人先果個係唔係叫撩人呀 ? 原來你1直講緊自己撩我 你好賤
        我好多謝你認同我先 ^___^ ` 我都好明白你 `
[如果你真系一個甘好唔會計較幫拖捉野既人你就唔會上泥開P0ST囉小家佬!!]
你講得好好 ` 如果你唔係小家點會打死D人想獨食隻野 ?
我開POST係因為好唔公平 你地好有問題 ` 唔係因為我好小家好想要 ` 我要都捉左2隻係其他SER
哈哈 好好笑 `[[唔小心打錯你有問題?_?;打親你?]]
請問你媽媽有無教你做錯左唔小心唔緊要 ` 只要講SORRY就行嗎 ?
你就講你係打錯啦 咁你打錯有冇同我講唔小心 SORRY呀 ? 你無呀媽教 ? 你讀屎片 ?
[你唔走埋去人地打唔到你嫁囉] `
我去打隻怪 我有份既WOR 你勁既大可以叫GM開多個SRE比你捉等其他人唔捉得
我有份打咁請問係唔係有打都唔捉得 ? 係唔係得擋果個先捉得 ? 咁其他人唔洗去捉啦 `?
[[人地打到隻野半死你走埋去打兩下要晒你幾多藥啊?]
咁係唔係有用藥先 ? 係唔係你比返D錢我先 ? 我都有用呀 ` 其實無個擋我自己都可以慢慢打啦 `
我不知幾想佢走 不過佢擋先 我想擋都唔得 咁我就幫手打之後有份捉好正常呀 ?
[[[寵就得一隻.人地捉更你仲死埋去!]]]
你講得好好 真係得1隻 所以個活動叫[[團捉]] = 大家1齊捉 = 邊個都捉得 `
你唔鐘意既大可以叫GM換活動 `
[[點解唔講埋你今日無啦啦行過走去打人啊?!]]
請你留心D睇啦 我上而講左啦 ` 唔係件事過左就等同完呀 ` 唔係過左去就唔追究呀
仲要佢琴日係無啦啦打人 好笑 明明2打2 佢就無啦啦打我 變左4打2 我係有絕對既理由先打佢
就算佢話打錯都好啦 係唔係就要同我講SORRY呀 `
[[[6場你輸4場仲要重傷好意思上泥唱?!]]
哈哈 ` 我都唔係重傷 你眼有問題 ? 果個叫皮外傷呀死低D `補下D中文啦 `
[[[[你仲好意思調返轉頭話人地高LV恰你駁同情分啊?!]]]
你講 ! 佢係唔係高LV過我先 係就係 唔係就唔係 無話同你咩同情
加上我唔係想你個咩水平既人駁同情
我係想大家評理 點解打人果個可以話人先撩者賤 ?! `
作者: 帥寶唄    時間: 19-4-2009 04:45
樓上 警察果個叫比喻 你中文水平真係唔多好 我可以幫你補 =] ` [P.S. 收錢]
第1 如果我真係想捉既話 我就會打死曬D人啦 重點係我無 我無好似琴日個劍咁打死人咁賤
第2 撩人果個係琴人果個劍 你就係幫手 咁我就想問啦 ...
呆呆熊 發表於 18-4-2009 21:56

唔好意思`我琴日係掛係個場外係冇入到個場入面捉野架囉;!  我講明我掛機;
你會唔會咁冇腦.?! 係個場入面行兇,掛機等比人打呀?!
哈哈; 琴日人地捉緊野個到. 有幾個都係自己人; 你話如果你真係想捉寵既話; 點解唔打死佢地先?!
你講緊笑話? 人地成班自己人.你夠人打咩?! 人地幾下就秒你啦^_^; 傻仔; 你都話你自己捉佐一隻寵啦;
咁你又做乜要轉ser做埋人地個d呢?! `你估3個ser個場等你一個捉咩?! 唔係話唔比你捉, 但係見好就收啦.!
咁你媽媽又有冇教你呢個道理呢;?! 呢個世界上.就係有你呢d[架兩]; 你驚人地成班人唔夠打咩?! 好地地沖埋去幫拖?! 自己做[架兩]沖埋哂幾枝藥係到怨人.?
你呢d咪正一多舊魚囉!!!!我讀得書小就唔關我媽媽事既.但係我媽媽教過我一樣野;  就係做人千其唔好多舊魚.同埋都唔好去做[架兩]最後提多你一樣. 唔夠人講就唔好拎埋人地媽媽出來講. ! `好似你呢d不肖子咁下下唔夠人講.拎埋個媽媽出來講.!你媽媽真係前世欠佐你囉; [架兩唐老鴨]
作者: 呆呆熊    時間: 19-4-2009 13:29
[[[唔係話唔比你捉, 但係見好就收啦.!]]]
E個係你既意見姐 我去捉關你咩事 ?
[[[[你驚人地成班人唔夠打咩?! 好地地沖埋去幫拖?!]]]
你講得好好 我就係驚 多謝你幫我搵到E個咁好既原因 加上我都講左啦 有份打自然係有份捉 有何問題 ?
[[[唔夠人講就唔好拎埋人地媽媽出來講]]]
我無拎你媽媽WOR XDDD ?
我好有禮貌咁"請問"你呀媽有冇教你姐 ? 你係唔係自己諗多左呀 ?
[[[[好似你呢d不肖子咁下下唔夠人講.拎埋個媽媽出來講]]]
我對我呀媽不知幾好 ; ) 起碼我呀媽有教我要講SORRY 有禮貌咁請問人 `
我都唔會無啦啦掛機唔關事咁做"架兩" !!!!!!!!
[[[你估3個ser個場等你一個捉咩?! ]]]
@___@ 我都想呀 不過無可能 我捉到可能係好運 你捉唔到就唔好運L0 `
你唔係要怪其他人 要怪就怪GM 怪隻野 點解唔比你捉

我重申1次 請問用左幾枝水就有用水先 ?
              請問係唔係吹得水多等等同會捉到先 ?
               請問係唔係個個都可以有機會去捉先 ?
              請問如果係打錯人係唔係要講SORRY呢 ?
              請求你下次回我時先回復以上問題 謝* `
作者: 呆呆熊    時間: 19-4-2009 13:47
當兩個人有爭執的時候,想當和事老的人擋架在兩人中間,希望隔開兩個發生爭執的人,所以稱為「架兩」。

請問你係和事佬咩 -,- ?! 我都唔係和事佬WOR `
我更加唔係無啦啦捉 我係有打的。
P.S. 你中文真係唔多好 我真係可以幫補 XDDD `
作者: 呆呆熊    時間: 19-4-2009 13:52
所謂的「架樑」原本是建築物結構的一部分,但是現在的香港人,就將之視為一個人物的身份,假如某甲要找某乙的晦氣,而某丙插身中間,替乙擋架,這就是「做架樑」,「做架樑」由為主樑卸去部份的壓力,轉而變成由一個人為另一個人擋架;由對死物而言,變成對人類而言,這就是廣東話「做架樑」的特色了。不過「做架樑」這句俗語,是比較粗俗的,一般都是社會下層人仕才說的

比個網你都仲得 XD !!!!
http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7007043000325
作者: 無人理會    時間: 19-4-2009 14:20
其實獵園死獵園解決,就唔好上黎論壇開罵戰post
講真咪玩啦次次有事都搞上論壇
作者: 帥寶唄    時間: 19-4-2009 18:59
[[[[你驚人地成班人唔夠打咩?! 好地地沖埋去幫拖?!]]]
你講得好好 我就係驚 多謝你幫我搵到E個咁好既原因 加上我都講左啦 有份打自然係 ...
呆呆熊 發表於 19-4-2009 13:29

覆一覆你樓下個句野先啦小朋友^_^;
你個句[一般都是社會下層人仕才說的]
甘請問個日你返轉頭系甘撩人打個陣;人地話唔打你就話人垃圾!!
仲要問候人地啊媽個d又叫咩啊??
甘你呢d系咪比社會下層人仕更底層既敗類啊^0^?!哈哈.

仲有啵;你話有打自然有份捉!!
甘如果打更個條友將隻怪打到半死就捉得個陣.
個個走埋去搶;甘最落力打系甘食藥個個咪變 左冇得捉^_^?
呢個世界上系講公平既.系你就系你!!唔系你就唔系你既.
傻仔.洗唔洗我教下你啊?!你試下次次人地打到半死你入去搶黎捉啊;
我就唔信個個會任你捉唔鬧你囉^_^;
除非你做返自己本性扮傻仔聽唔到囉>_<!!

你捉真系唔關我事啵.旦系我d fd捉更你去搶野你唔岩!!
仲有你宜家覆我post就關我事囉^_^!!
一系你就唔好覆任我講囉.你覆左就關我事>o<;好對唔住啊!!
你中意自欺欺人就真系唔關我事囉.

你唔洗驚人地唔夠打啵.個到個個都高lv過你!!
你比1個高你1lv既人都秒左你;
你憑咩去話幫手姐.系咪唔魚得宜家要比位你落台先?
系既唔緊要啵;你開口講聲我咪唔出聲學你扮傻仔囉>o<;

拿拿拿;我意思話你做咩問我有冇媽媽教先?
仲唔系拎埋我媽出黎講?!
講完又唔認.死要面啵!!你呢d正一淆底怪囉>o<;
要面要型又要威.唔夠人講就話人垃圾!!又搵d無聊字泥捉人錯處!!
我記得你個日撩我fd打個陣.
你問候過距啊媽嫁啵.甘請問你又知唔知呢句野解咩先?
你系咪真系要去搞人媽媽啊小弟弟??@@
唔系就唔好講啦^_^;底層人士!!

哇哇.好辛苦你啊!!你個日飲左幾多支水姐;?
我就專整藥ga.你講聲我咪豪比你呢d汁雞架兩囉^^
我諗你打個幾下都唔洗食超過2支嫁囉可?
哈哈.人地打錯你?;
人地入左去捉野個個行兇.你打人隻野系咪又應該同人講sor啊?;
我諗個個系入面行兇;唔單只人地唔小心打左你.
你都會唔小心打左人地囉;可?
唔通打打下怪個個say sor等你捉左先啊?;
個到個個行左兇.如果你玩唔起唔鍾意比人打到既唔該你返屋企!!^O^
你唔搶野人地都唔會打你囉!!
你話你系咪樣衰呢~~~~~~~~~~~~~^w^!!?

只有d傻仔唔夠人講唔夠人打先上網唱人!!
唔知邊個個日件事完左仲要返兜件事撩人打呢?;
唔夠人打就上泥唱!!你有冇品嫁>O<;
個日仲話幫人拖啵;好聽D咪見義勇為囉.唔好聽咪做架兩汁雞囉XD;
你甘勇既話不如幫晒所有人UP LV打野啦英雄@@"

唔夠人講上網查字典去疾人啊?;
唔好意思囉.你試下問人其他人架兩系咩囉^_^;
系解唔關事你無啦啦走去理扮英雄個D人.
就算你唔系架兩你都系一個汁人雞既失敗者@O@;
不過甘又系既.當局者迷`自己系架兩既多數都唔會認XD.

好鄧你可憐就真既.甘細個你啊媽就冇教你呢D道理!!
比起我讀屎片既仲要差一萬倍;
玩唔起既就咪學人串撩人打.唔夠打就唔好上泥扮可憐駁同情!!
小朋友^^收下把口啦!!臭到死都唔知有冇刷牙.
講出泥比人笑你JA.

作者: 小葬    時間: 19-4-2009 19:02
你講得好好 我就係驚 多謝你幫我搵到E個咁好既原因 加上我都講左啦 有份打自然係 ...

都冇人話你捉關我事. 只係關我個FD事^_^
本來我都唔想話你啦 =]. 但係坦白講真一句. 係你呢D咁Cheap既人先至會係人地捉既時候去捉人地D寵!! 可能你冇心同感受過啦. 因為你不嬲都係捉人地d寵既人. s0你未試過比人捉佐你d寵; 咁又唔可以怪你唔知咩感受既;` 好在尋仙得你一個咁cheap唔係你既話; 我諗都冇邊幾個架啦 ^_^!!
有份打自然有份捉? 你冇野呀? 比喻?! 你咁鐘意比喻我就同你玩比喻; 咁如果你屋企人落街汁垃圾; 拿出去買. 咁你屋企人算唔算係掃街?!算唔算係市政d人? 咁你屋企人會唔會有糧出呀?!
你睇住呢句啦. 屎忽鬼>>[[[[請問你媽媽有無教你做錯左唔小心唔緊要 ` 只要講SORRY就行嗎 ?
你就講你係打錯啦 咁你打錯有冇同我講唔小心 SORRY呀 ? 你無呀媽教 ? 你讀屎片 ?]]] 呢句唔係講媽媽?!! 打完唔記得自己打過咩?! 打過咩自己都冇眼睇?!  定係你個腦生係屎忽; 打完唔記得自己打過?!!!
咁同埋我想講你同你阿媽點樣我唔知!!! 都唔想知!!! 但我只係知你阿媽唔識教仔; 教個仔做錯事就咁講聲s0rry就得? 定係你阿媽太單純生你呢個白痴仔出來?! 你去打劫銀行講聲s0rry呀笨. !!! 你去打你阿媽;打完同佢講聲s0rry呀笨. 唔得呀嘛?! 講你聽啦. 傻仔. s0rry唔係大哂架!!!!

唔好話怪唔怪人. 怪唔怪gm; 我只係睇得出你好想捉個隻寵; 你話你自己好想一個捉哂3個ser d寵. 你緊係想啦. 但係你想下好啦. 你冇能力呢; 你估你有既時候人地唔會有咩?! 你唔好睇丁自己咁高啦!!!!

答你d無聊問題!!;  請問用左幾枝水就有用水先 ?<<<<唔明你問咩^_^!! 9唔搭8既野我唔答^_^!!
                         請問係唔係個個都可以有機會去捉先 ?<<岩; 你講得好好. 人人都有機會捉; 但係先到先得你又知唔知?! 咩叫機會你又知唔知?! 機會錯過就冇架啦^_^!! 由你唔係打第一下隻寵開始你就冇佐捉呢隻寵既機會. 就算你捉都叫係搶寵.唔係叫捉寵^_^!!
                           請問如果係打錯人係唔係要講SORRY呢 ?  <<係. 真係冇錯. 打錯人係要講s0r; 但係我地冇打錯人; 因為我地係打cheap精. 咁岩你就係個個^_^ 如果要講s0r都應該你講先. 而唔係我講.因為錯既人係你. 唔係我; 同埋個日打死你既都唔係我. 第一下唔係我. 最後個下都唔係我打!! 咁你又何以見得我錯呢? 企係到講2句就錯? 咁就要打?! 你發夢呀?! 咁鐘意game當現實. !
你唔好出旺角做英雄?!!!
                              請求你下次回我時先回復以上問題 謝*   <<呢句本來唔洗答^_^!但係都要講2句. 唔洗多謝唔洗唔該. 呢個謝字係你應該打既^_^!!
作者: 小葬    時間: 19-4-2009 19:04
當兩個人有爭執的時候,想當和事老的人擋架在兩人中間,希望隔開兩個發生爭執的人,所以稱為「架兩」。

請問你係和事佬咩 -,- ?! 我都唔係和事佬WOR `
我更加唔係無啦啦捉 我係有打的。
P.S. 你中文真係唔多好 我 ...
呆呆熊 發表於 19-4-2009 13:47

就算中文幾唔好都唔會搵隻動物來幫自己補習啦^_^!! 係咪咁講先[架兩唐老鴨]
作者: 小葬    時間: 19-4-2009 19:05
所謂的「架樑」原本是建築物結構的一部分,但是現在的香港人,就將之視為一個人物的身份,假如某甲要找某乙的晦氣,而某丙插身中間,替乙擋架,這就是「做架樑」,「做架樑」由為主樑卸去部份的壓力,轉而變成由一個 ...
呆呆熊 發表於 19-4-2009 13:52

咁好有埋個網呀. 咁又係啵; 動物要講人話就係要學架啦. 咁你咁樣比我睇都冇用架; 你快d睇下啦. 唔係一陣出街又講唔到野. 又係到吠架啦^_^!!
作者: chun_mo1314    時間: 19-4-2009 19:58
路過....愛你媽媽,,,,,,,
作者: 呆呆熊    時間: 19-4-2009 20:21
[[[仲要問候人地啊媽個d又叫咩啊??]]]
我有加請問WOR ` 十分禮貌 XD 你仲想點先叫有禮貌 ?! `
[[[呢個世界上系講公平既.系你就系你!!唔系你就唔系你既.]]]
你講得好好呀 ` 我想講既就係咁啦 !!!
我有份打 佢有份擋 咁個個都有機會捉 咁先係公平 你跟本得個口
你地果面就係打人叫人唔好搶 咁都唔係講講既公平個個捉都係所謂既"系你就系你!!唔系你就唔系你既" !!!
[[你試下次次人地打到半死你入去搶黎捉啊;]]
哈哈 咁我就無 因為我次次都有份打 >3< 唔會得個講字 !
[[旦系我d fd捉更你去搶野你唔岩!!]]
我無搶呀 >3< 我都講左啦 有份打就有份捉 咁點會係搶姐 ?
你唔知你搶字點解咩 XD ?! 引返你上面 `系你就系你!!唔系你就唔系你既`
係你既有搶都無用啦 ; 咁你洗咩怕姐 XDDD
[[好對唔住啊!!]]
我接受你 ; ) 唔洗怕 XD
[你比1個高你1lv既人都"秒"左你;]
哈哈哈 你中文真係好差差差差差 !!!
個秒係解1下打死 我比100 金 我睇下你點1下打死我
[[你做咩問我有冇媽媽教先?]]
係因為你好無禮貌 ; ) 因為你之前話打錯MA 咁你打錯都唔識講SORRY XD
所以我就好奇怪 所以請問你有冇呀媽教姐 ; `
[[你問候過距啊媽嫁啵.甘請問你又知唔知呢句野解咩先?]]
XDDD 我頭POST講左啦 你可以慢慢睇返 我都講左話我最後講左D粗左小小既野
果度我係錯 我講左啦 你唔係睇唔到掛 ? 你唔係中文唔好 ` 隻眼都唔好掛 XDD?
底層人士係你先真 XD 個網都有講 ; ) 你鐘意可以睇多幾次 >3< `!
[[你打人隻野系咪又應該同人講sor啊?;]]
唔通同隻怪講呀 XDD? ` 隻怪無話係邊個既WOR `
個個都捉到 佢寫到個名落去隻怪我就唔捉L0 = ]]]
[[如果你玩唔起唔鍾意比人打到既唔該你返屋企]]
姐係你認你係開頭打人先 你係你講既賤啦 ; ) 係咁我就OK啦 `
反正你都認我仲洗咩日日上E度講姐 >3<
[[[你唔搶野人地都唔會打你囉!!]]
好啦 我講多最後最後1次 `
個個打都捉得啦 咁我想問啦 如果無人打得個擋
個擋都捉唔到啦 姐係個個都有要做既野
擋既就要擋 打既就要打 咁先可以捉到既MA `
咁我有打 我做左自己既工作 咁點解我唔捉得先 ?
係唔係睇下邊個用得水多隻怪就比邊個捉先 ` 係我就換曬1 LV 藍水
一定用得比你擋果個多 +__+ `
你鐘意計水既你仲可以叫GM變啦 ; ) 我十分歡迎 `
[[只有d傻仔唔夠人講唔夠人打先上網唱人!!]]
唱人果個係你呀 XDDD 我都無開你名 無開你公會
不過你開左我名WOR 咁你仲唔係唱 ?!
你唔回都無人知 XDDD 你先叫做唱呀 !!!!
P.S. 可以先上字典網查下個唱字既定意
[[唔夠人打就上泥唱!!你有冇品嫁>O<;]]
哈哈哈哈哈 唱人=無品 ?
我就係睇到D無品既野先上網同大家"分享"
我無唱既意思 不過 假如你知自己做錯就當然會有比人唱既感覺啦 ; !
[[你甘勇既話不如幫晒所有人UP LV打野啦英雄@@"]]
好呀 你比AC啦 !!!! 快D比啦 !!!! 我要幫你UP呀 快D比啦 !!!
[[系解唔關事你無啦啦走去理扮英雄個D人]]
XDDD 你都識講叫扮英雄啦 !!!! 咁點會叫架兩呀 `
你可以上網慢慢搵 ` 唔係想串你呀 XDD 我想你D中文好D同唔會下次用錯E個字姐 ; )
真係好心無好報 >3< ` ` 不過我唔同D狗計 你放心 ;
[[[你都系一個汁人雞既失敗者@O@;]]
哈哈哈 ` 你數學都好差WOR ` 你仲話當時係度 ?
我明明同我個FD 1齊去捉 你都好好笑WOR `
加上 我無汁雞 個個有打都捉得啦 你擋都可以捉 有咩問題 ?
問題都出係打人果度L0 `
[[唔夠打就唔好上泥扮可憐駁同情!!]]]
哈哈 ` 點到你地可憐姐 1個串唔過之後搵多幾個串都未串得死我
仲要認曬自己D錯野 ; ) 真可憐 ;
[[收下把口啦!!臭到死都唔知有冇刷牙]]]
作家+__+ ` 我日日都有 你放心 `

呀 ` 講起我想話你知呢 `架兩不等同扮英雄 ; ) 記住啦 ;`
更重要既係你先係扮英雄 `
明明唔關你事既野都要回 ; ) 你可以睇清楚D 我頭POST 果時咩名都無講
你都唔洗回我 係因為你打字回我 我先回你 所以問題出自你先 `
更重要既係你先係扮英雄 XDDD `
作者: 呆呆熊    時間: 19-4-2009 20:23
就算中文幾唔好都唔會搵隻動物來幫自己補習啦^_^!! 係咪咁講先[架兩唐老鴨]

SORRY 我唔同D狗隻補習 ; ) 要補都收你貴D啦 因為要學點同D狗講野MA ; - ]
作者: 呆呆熊    時間: 19-4-2009 20:25
咁好有埋個網呀. 咁又係啵; 動物要講人話就係要學架啦. 咁你咁樣比我睇都冇用架; 你快d睇下啦. 唔係一陣出街又講唔到野. 又係到吠架啦^_^!!

咩姐 XD 係呀 我學不過係學點同你隻狗狗講道理姐 ; ) `
我怕你中文太差 ; ] 唔知點講野姐 v___v ````
作者: 帥寶唄    時間: 19-4-2009 20:25

仲有啵;你話你啊媽有教你講S0R;要有禮貌;
甘你啊媽有冇教你唔好講粗口問候人地啊媽啊?_?;
你洗唔洗小葬P0ST晒你個日點樣撩人打話人垃圾問候人地啊媽D相上泥啊^_^;?

THEN;你話你唔會無啦啦掛機唔關事做架兩;
乜你岩岩唔系話架兩唔系甘用嫁咩X)`?
甘你個句野系咪反話更自己先;?系咪間接話更自己系底等人士xd?;
仲有掛系場出面呢`我就冇幫拖打既!!
系上泥講返個事實出泥=]
睇唔過眼d人講到自己好慘比人打.
咩叫講左小小粗口問候距都系錯左呢d姐;
甘呢d系咪錯啊?!
你啊媽有冇比書你讀啊.底等人士!!?
你啊媽正系教你點樣問候人地啊媽啊?_?;
你啊媽有冇教你玩唔起就唔好玩啊.做男仔唔好甘小氣甘多廢話講啊?_?;
你啊媽有冇教你先撩者賤呢個道理?!`
你啊媽有冇教你唔好甘狗賤搶人d野啊?;
睇泥..答案在心中^_^!!
系隻games到搶人怪都算!!搶唔到第2日見返人地其中一個就去撩人打`
先撩者賤咪你呢種人囉.冇野搵野黎做!!
唔夠人講就搵d題外話疾人^o^;

仲有w0.人地系高你1lv嫁炸!!你用既法寶仲要高人地一級;
你又唔打埋出泥?;扮晒人地高你好多恰你底lv甘.
你幾歲啊;?仲扮可憐駁同情分?我怕你腦筍都味生埋炸!!
講野唔經大腦;!!!>o<個屎忽坐住左個腦啊你?

你講得好好 我就係驚 多謝你幫我搵到E個咁好既原因 加上我都講左啦 有份打自然係有份捉 有何問題 ?

喂喂喂`小朋友.我系問你做咩好地地沖埋去幫拖!!你上次又話驚人地打唔到你去幫;
宜家做咩又話有份打自然有份捉;?有何問題?
你系咪自打咀巴姐^_____^;你真系好白痴囉.講野前後矛盾!!
仲話搵人幫你評理w0.我諗系幫我地炸掛XD?`
到底你系想搶人怪定系幫拖先?_?;
個個沖埋去打兩下就可以捉.甘你玩晒啦`洗唔洗叫你做大佬啊?
扮可憐?你味夠班w0小朋友!!!

作者: 帥寶唄    時間: 19-4-2009 20:59

17# 呆呆熊

好明顯你就系一隻食人口水尾既狗啦`哈哈!
你甘串做咩唔覆樓上有個人話你唔好嘈到上論壇個post啊?;
冇野講定系唔敢覆先^_^;
仲有1個回系話你講更既唔系事實.不過人地廢事打甘多野個個啊!!
覆埋距啦^_^;怕人地講事實出泥自己接受唔到落唔到台啊?

有加請問啵?.哇`你真系好有禮貌姐!!
原來加句請問就可以問候人地媽媽;甘你都幾惡爺ja!
甘我請問你有冇家教嫁>o<;錯又唔認下下問候人地媽媽!
你何得何能啊`你夠唔夠彊拎埋出泥做你所講既粗口先^^;?
冇甘既本事做唔到就唔好講;甘又系既!
你呢d小朋友育都唔知發左味.甘細個就甘鍾意問候人地啵!!
大家可能可以成為一個出色既強姦犯^0000^哈哈xdd;

你講笑咩;你有份打?;人地成班fd系到啊.有劍有法師!!
人地幾個都擋晒!!你走埋去打兩下系叫有份打啊.唔代表你有份捉囉^_^;
點解講極你都唔明嫁;你唔好坐住個腦講野啦屎忽鬼!!
搵d新意啦.人地講完既野你拎返黎兜疾返人地等自己好落台啊?_?;口水狗.
人地話明打到半死;你走埋去扣隻怪一下唔通甘你就可以捉左隻怪?
甘打左距半血個條友捉咩?;唔打死你就奇啦^0^犯眾憎!!

我既對唔住系笑你無知囉.哈哈哈!!
不過你宜家都接受左;就証明你真系無知囉^^以為自己hehe哈哈就串到人;
呢蕉幾年前以經唔輕嫁啦?;傻仔^0^

[我系問你問候過距啊媽嫁啵.甘請問你又知唔知呢句野解咩先;]
呢句我系問你知唔知句野解咩囉;你答我你錯左小小.你隻眼真系有問題!!
0r可能你既理解能力有問題啦.智障甘囉^^xd!!

[[如果你玩唔起唔鍾意比人打到既唔該你返屋企]]
姐係你認你係開頭打人先 你係你講既賤啦 ; ) 係咁我就OK啦 `
反正你都認我仲洗咩日日上E度講姐 >3<

拿;都話你理解能力有問題原來系真既!!笑死人!!哈哈;
話你玩唔起系你個日第二日撩小葬打旦系唔夠打.之後上泥開p0st囉!!
唔系我認有打你囉.我一開頭講左我系場出面冇打你!!
甘我點樣無啦啦飛入黎打你姐^_^?;
你更系唔會再日日上黎呢到講啦;
因為你講既系y理根本唔夠講正系搵d邊位入.系到自己笑覺得自己好串串到人!!
不過唔好意思;回得你post既都系話更你無聊搵野嘈!!
甘串甘好打既搵返個日有份打你既人系返個到解決;個到起個到散!!
甘勁就唔洗上黎嘈啦^__^;

仲有我系問你食左幾多藥比返你`關gm咩事先?;
唔通交易甘多賣家出價都要問過gm先比出啊?你真系好好笑囉-,-天真kai!!哈

拿;仲有呢;我就冇開你名!!
開你名個個都唔系我^__^;你隻眼有問題我唔介意既;

[[唔夠人打就上泥唱!!你有冇品嫁>O<;]]
哈哈哈哈哈 唱人=無品 ?
我就係睇到D無品既野先上網同大家"分享"

呢句仲好笑;你出街問下人;唱人既系咪叫冇品;
唔通講人是非唔講道理講y理既人就系岩就系有品?_?;
唔講下自己只系底人1lv旦系個法寶就高一地一級;?
話你英雄疾更你炸傻仔.仲以為自己系真英雄好型w0^^
唔知醜!!正一多舊魚;講野9唔答8甘.
你又知唔知咩叫分享先?;人地系想分享d開心既事而唔系呢d無聊野囉!!
同埋分享唔系甘用^_^;都冇人想分享你d天真kai既無知事=]

呢個論壇你開嫁咩@_@?你話我系到覆親你就要回.
甘姐系關我事啦^_^;因為我覆完你你又覆我啵;
仲有啵.你做咩唔覆下其他人話你唔好甘無聊拎上黎論壇嘈個個p0st啊?;
唔好意思`都好過你啦^_^個日2個唔夠人打都算.
第2日見到人仲要撩人打又唔夠人打.做咩唔打埋自己輸得最多個個啊?;
哈哈!!
架兩不等同扮英雄;冇錯啊!!
不過我系講更你本身系一個架兩.之後又要系到扮英雄!!
系扮而唔系話你系英雄囉xdd.
臭晒~~~~~>o<
作者: 小葬    時間: 19-4-2009 21:06

SORRY 我唔同D狗隻補習 ; ) 要補都收你貴D啦 因為要學點同D狗講野MA ; - ]
呆呆熊 發表於 19-4-2009 20:23

哇哇哇-0-!! 咩事呀. 點解呢個論壇會有狗係到吠架 ^_^!! 個口好臭呀!!
作者: 小葬    時間: 19-4-2009 21:09

咩姐 XD 係呀 我學不過係學點同你隻狗狗講道理姐 ; ) `
我怕你中文太差 ; ...
呆呆熊 發表於 19-4-2009 20:25

咩動物識笑既咩?!  我真係未見過d狗同人講道理; 哇你真係好勁呀.!! 咁快學識講人話;!! 我學佐好耐先識同狗溝通架喳>o<!
作者: 呆呆熊    時間: 19-4-2009 21:38
[[冇野講定系唔敢覆先^_^;]]
因為我無嘈 只係講緊道理 >3< !
[[仲有1個回系系話你講更既唔系事實.不過人地廢事打甘多野個個啊!!覆埋距啦^_^;]]]
多謝你既意見 我會慢慢諗下回唔回 ; )
[[[甘我請問你有冇家教嫁>o<;錯又唔認下下問候人地媽媽!]]]
我好有家教 ; ) 錯既我都認左啦 我講左果日最後粗左小小 認左好耐係你無睇清楚同你無認姐 `
識話人唔識話自己 ;
[[大家可能可以成為一個出色既強姦犯^0000^]]
下 你中文差到爆炸 ; 我請問你呀媽有冇教你-,- ` 你就自己諗到去果D野度...
嘩...你真係要小心D啦...我起碼唔想你變做強姦犯先 ^___^ !
加上我請問你有冇姐 你答有/無 就得啦...自己諗果D野就加落我度.., 唉 ; 真係唔誠實 XD
[[你講笑咩;你有份打?;人地成班fd系到啊.有劍有法師!!]]]
嘩 你講得出E句 1你定唔係度 `
你個好朋友電法係後到 !!! 1開始有個劍同有個擋!!
個劍打我 我CALL MY GOOD FD 劍 2打2
之後佢地2打2書先CALL你個FD 咁1開始點會有法呀 吹水 !
[[你走埋去打兩下系叫有份打啊.唔代表你有份捉囉^_^;]]
我無打2下LO 我係有打隻怪 仲有1路打
P.S. 不過係比個劍打死之前
[[搵d新意啦.人地講完既野你拎返黎兜疾返人地等自己好落台啊]]
XDD 你鐘意有創意關我咩事姐 ? 我講既係道理 唔會變既 所以都唔會有創意 ; )
[[人地話明打到半死;你走埋去扣隻怪一下唔通甘你就可以捉左隻怪^^?]]]
佢都無打到半死 !!! 佢果時開頭打姐MA 之後我就幫手打 ;
之後佢就打死我啦 佢係唔係有問題先 有定無 ?
[[[我既對唔住系笑你無知囉.哈哈哈!!
不過你宜家都接受左;就証明你真系無知囉^^以為自己hehe哈哈就串到人;
呢蕉幾年前以經唔輕嫁啦?;傻仔^0^]]]

你E隻句想講咩呀 ?! [[不過你宜家都接受左]] 接受D咩呀 你打D唔打D想點呀 ?
[[以為自己hehe哈哈就串到人]] XDD 你先係WOR 成日加D [[^____^ ]] 你講緊自己呀 ?

[[唔系我認有打你囉.我一開頭講左我系場出面冇打你!!
甘我點樣無啦啦飛入黎打你姐^_^?;
你更系唔會再日日上黎呢到講啦;]]
-,- 你都唔係當時人咁你講咩呀 你跟本就唔清楚件事 ` 頭先話有法師就睇到啦
你跟本就係想幫FD姐MA 你個FD串唔到就吹人
之前怕自己串唔過就開新AC串 開真身呀 笨 ; ))))

[[我系問你問候過距啊媽嫁啵.甘請問你又知唔知呢句野解咩先;]]
我講左啦 你想講咩呀 你打得清楚D啦 唔識打字 ? 可以打比我WOR `

[[因為你講既系y理根本唔夠講正系搵d邊位入.系到自己笑覺得自己好串串到人!!]]
你講得好好 E個就係你啦 你都唔係當時人 仲要作野
我就同你講正野 1句到未 ` 係你個FD果時打我先既 係定唔係 ?
我果時有冇打你果FD 有定無 你可以自己問下
最後 我有打定無打 你可以問下你個擋 愛咩
你問唔到我都好樂意叫我個FD上E度講

[[甘串甘好打既搵返個日有份打你既人系返個到解決;個到起個到散!!]]
你講得好好 咁你講咩Q姐 都唔關你事 搵你個FD問清楚 叫你個FD自己差E度答我啦 都唔知你理咩 真係英雄先生

[[仲有我系問你食左幾多藥比返你`關gm咩事先?;]]
哈哈哈 你KAI就真係 我問你係唔係食得藥多就捉得呀 ? 你係咁認為既咩 XDD?
KAI到呢 ... 我係話你話個擋食左好多藥MA
咁我食得好小呀MA 咁係唔係姐係你認為食得藥多就會捉到先 ?
你都都理解唔到... 下次睇清楚啦 ; 仲要打得清楚D !

[[拿;仲有呢;我就冇開你名!!
開你名個個都唔系我^__^;你隻眼有問題我唔介意既;]]
你話你係佢個FD呀MA 咁你搵佢上講清楚啦 我當佢講等同佢講既啦 你地係FD你就咁鐘意幫佢
咁鐘意請英雄呀英雄先生

[[呢句仲好笑;你出街問下人;唱人既系咪叫冇品;
唔通講人是非唔講道理講y理既人就系岩就系有品?_?;]]
你有冇睇下小小呀 XDD?
我都無開你名 咁叫咩唱呀 ? 無人叫你回 無人叫你覆既WOR 係你地2個自認姐MA ; )

[[唔知醜!!正一多舊魚;講野9唔答8甘.]]
你講得好好 果個就係你啦 講唔清楚 睇唔清楚 重點既係跟本唔清楚件事

[[呢個論壇你開嫁咩@_@?你話我系到覆親你就要回.
甘姐系關我事啦^_^;因為我覆完你你又覆我啵;]]
係呀 就係E個道理 如果唔係要個論壇做咩 都係回你既意見姐MA

[[你又知唔知咩叫分享先?;人地系想分享d開心既事而唔系呢d無聊野囉!!
同埋分享唔系甘用^_^;都冇人想分享你d天真kai既無知事=]]]
嘩 E句仲勁 你中文真係差到無野好講 ` 分享可以係唔開心呀 `
E.G. 你不開心的時間會找你的朋友好好分享一下心事。
嘩 你唔係唔知可以咁用掛... 唉..E+D人真係呢...
仲想請問你無聊野點解呢 ? 咩叫無聊野呢 ? 對我講呢 ; E件事就好有意義 1D都唔無聊
係你個無聊人無啦啦無聊咁唔關你事地回我姐MA 你覺得無聊可以唔回 ; )

[[唔好意思`都好過你啦^_^個日2個唔夠人打都算.]
哈哈 你好意思講 我地小你個人姐
果時2V2你問下愛咩果個人 睇下佢地死幾多次 ?
3V2卦唔贏就假啦 ; )
[[第2日見到人仲要撩人打又唔夠人打]]
你果FD琴日打我先 所以我無撩佢 ; ) -
[[[系扮而唔系話你系英雄囉xdd.]]
做咩自己笑自己姐英雄先生
明明唔關你事仲要亂講野 唉 你真係唔做作家都可以做真果D英雄啦 XDDD
臭晒果個係你唔係我 ; ) `
作者: 呆呆熊    時間: 19-4-2009 21:52
咩動物識笑既咩?!; 哇你真係好勁呀.!! 咁快學識講人話;!! 我學佐好耐先識同狗溝通架喳>o
小葬 發表於 19-4-2009 21:09

@@@ 狗都要學狗講野既咩 ? 真係要問完你先知 ; )
咩動物識笑既咩?! <- 你唔識笑?
我係人類 =] 都係動物既一種 我就識笑既
狗仔識唔識笑就要問你本人啦;
我學佐好耐先識同狗溝通架喳 <- 你要同自己講野既咩 ? 自言自語小心變自閉XDD
我真係未見過d狗同人講道理 <- 係呀 E+破例同你隻狗講 !
作者: 呆呆熊    時間: 19-4-2009 21:55
哇哇哇-0-!! 咩事呀. 點解呢個論壇會有狗係到吠架 ^_^!! 個口好臭呀!!
小葬 發表於 19-4-2009 21:06

唔好咁講自己啦 ; ` 你會自悲既MA
我都唔想同你隻狗講野 因為你講得好好 ; 你個口真係好臭 ` 洗洗佢啦 `
作者: 帥寶唄    時間: 19-4-2009 22:21
我系問你冇野講定唔敢覆;唔系話更你嘈啵!!
唔該你寧返轉個屎忽望一望個moon睇清楚先^_^;
唔好用屎眼睇野>_<;唔該晒x)`
你更系要慢慢諗下回唔回啦;講更系事實又洗咩怕姐!!
最大問題你一路話緊自己岩;講緊自己系比人恰個個泥之嘛=)
我冇話你認講左粗口唔岩啵;你系咪諗得太多啊?
唔敢覆唔出奇既.我好明白你^w^!

我冇話你錯左唔認並唔系你講粗口個d^_^;
唔該你睇清楚每一隻字先覆.
你呢隻雜種狗睇d唔睇d就亂咬系咪覺得自己好型先?!
系咪你啊媽冇帶你打針你個病發作;]?

嘩`哈哈!我冇諗到去邊到啵>O<.
唔知邊個問候人地媽媽先呢?;甘請問你用邊到問候人地啊?
我咪就系講更你用個到囉^__^;
甘關中文差咩事先?定還是一路都系你既理解能力有問題唔明我講咩x)?`

唔誠實同諗個d野系冇關系嫁啵小弟弟`
你憑咩要我答你問題先^_^?質問我?我答有冇同唔誠實冇關係嫁啵!!
定系你一路唔誠實冇講個事實出泥要型要威先>o<?;

我加^_^;系笑更你無知!!系甘講大話唔講個事實出泥;
做咩唔開post話埋自己高人一lv法寶撩人打自己輸左唔夠打上呢唱!!
做咩唔講埋自己搶人怪啊?傻仔.你夠成日加>3<;
又唔知自己口臭條咀又粗>o<;真系好鬼樣衰囉仲扮可愛!!哈哈;]
男人老狗似隻狗都算啦;仲要整豬咀.真系正一四不像!!

你E隻句想講咩呀 ?! [[不過你宜家都接受左]] 接受D咩呀 你打D唔打D想點呀 ?

甘我想問你又講更咩啊?咩叫呢隻野想講咩啊?;定系你唔夠講扮唔明唔覆先?
我系話緊你接受左我話你天真kai啵;笑你無知你接受左囉=)

你咪叫埋你個fd上泥講囉>o<;你真系甘有理一早有人開左口幫你啦傻仔!!
都話我企系格泥掛緊機見到個事實;
旦系個事實唔系你所講既甘睇唔過眼咪覆囉;]明味啊文盲?
仲有啵.我覆一覆p0st你就系甘一炸廢話講晒出泥話我!!
我又點可以唔奉陪到底?
我fd姐系我既事.我班fd夠捉捉下寵你死埋去啦^_^;
又關你q事啊?做架兩又唔夠人打.上泥唱唱唱!!
正一垃圾;社會敗類!!男人老狗口水多過茶;你把口花灑泥嫁?哈!!

[[仲有我系問你食左幾多藥比返你`關gm咩事先?;]]
哈哈哈 你KAI就真係 我問你係唔係食得藥多就捉得呀 ? 你係咁認為既咩 XDD?
KAI到呢 ... 我係話你話個擋食左好多藥MA
咁我食得好小呀MA 咁係唔係姐係你認為食得藥多就會捉到先 ?
你都都理解唔到... 下次睇清楚啦 ; 仲要打得清楚D !

um.我想講呢!!我又唔小心疾到你囉!!你擺明比我疾囉!!哈;
開頭系你話你系甘食藥有份打唔通冇份捉咩?
今次你問我呢個問題岩喇!!
你答返自己.<系咪食左個小小藥就一定有份捉啊?>
打幾下就一定有得捉啊?甘系甘打個個捉乜q啊?捉你條狗毛啊?
你真系要理解下先得啦.拿!!下次你每覆一句記得睇返自己之前講過d咩!!
免得我又搵到野串親你你又串唔起啦>_<;
你條架兩扮英雄;仲要用返我句英雄w0.好鍾意跟風?
唔怪得你成隻狗甘喇.真系冇改錯名嫁啵!!
我fd咪小葬囉.距一早上左泥講啦xdd!!
系咪你太激動掛住嘈唔記得睇名啊?_?;兩個都分唔清kai下kai下;
請英雄就叫英雄;?甘你之前個句架兩唔系英雄.你又疾更自己啊?
請英雄點稱得上叫英雄啊?
成日自打咀巴你悶唔悶嫁?_?;
你真系好睇返自己之前所講既每一句先覆我啦天真kai^_^!!

我緊系唔清楚件事啦.你將個事實亂吹出泥我點知你下次會點吹姐!!
我又唔系你甘識作野;
仲話我作野w0.同你打個個又唔系我!我無啦啦屈你有錢分啊^_^;?
定系可以上去同你pk打鍋你啊?
冇著數既野我唔會做嫁啵唔好意思>o<;

[[呢個論壇你開嫁咩@_@?你話我系到覆親你就要回.
甘姐系關我事啦^_^;因為我覆完你你又覆我啵;]]
係呀 就係E個道理 如果唔係要個論壇做咩 都係回你既意見姐MA

冇錯啊;你講得好岩!!我開頭都系回我意見.你做咩話我讀屎片姐@_@?
唔通我講中事實你驚你淆你唔据所以要串埋我一份啊?

呢件事有意義唔無聊就唔會有d路人話你無聊啦;)`
明明件事唔系發生系到就拎上黎嘈.哈哈!!
仲有嘈甘耐都冇你既朋友覆你啵.你d朋友系邊到先?
點同朋友分享啊?
你呢d甘冇品既人小小野就拎出黎講叫分享?_?;
甘不如分享埋你張相出黎啊;
睇你個龜樣系咪甘犯眾憎^___^;

[[唔好意思`都好過你啦^_^個日2個唔夠人打都算.]
哈哈 你好意思講 我地小你個人姐
果時2V2你問下愛咩果個人 睇下佢地死幾多次 ?
3V2卦唔贏就假啦 ; )

甘本身人地就系幾個人系到打緊`
你系甘勁既就唔洗吹fd黎幫你拖打囉.
你系第一個叫人黎幫拖;怕自己唔夠打`姐系你有心要嘈要起事打先囉!!
你下次系甘驚既去捉野個陣記得叫晒成班人陪你.
得你一個捉寵個個系格黎做護法睇住你啊笨^_^;

[[第2日見到人仲要撩人打又唔夠人打]]
你果FD琴日打我先 所以我無撩佢 ; ) -

系你搶人D怪打先比人打`入去個個行兇;
打到你好出奇么?甘唔玩得就收檔拉!!
你冇份打人咩?;有出手就冇資格話人錯囉唔該;)
你甘勁做咩唔一個一個搵有份打你既人出泥打晒距?
做咩正系要撩人一個打啊?_?;
仲有以經系前一日既事;
你第二日再撩距打託毛^_^?;唔好話你個日唔夠其他人打見距好恰第二日去撞返距恰距`
點知唔夠人打咪上泥唱囉>_<;臭到爆!!
件事過左第二日仲無啦啦走埋去打人仲唔系叫撩人?_?;
唔通叫溝距啊?你自己講下叫咩喇;]
你講得通我咪話你岩囉傻仔x)`

[[[系扮而唔系話你系英雄囉xdd.]]
做咩自己笑自己姐英雄先生
明明唔關你事仲要亂講野 唉 你真係唔做作家都可以做真果D英雄啦 XDDD
臭晒果個係你唔係我 ; ) `

你系咪真系唔夠講啊?明明話緊你笑緊你無知你將個罪名推落人地到;
系咪等自己串D覺得好受D型D先?
仲有我唔系要唔要新意個D人囉^_^;只不過系你太冇創意下下跟人講野.
我唔想有隻狗系到吠跟住晒D狗"失"跳晒落我到囉>O<;臭狗!!XD

拎住高人一LV既法寶就以為自己好好打就埋去打人啵`
仲要6場輸4場;
唔夠人打就話人地恰你`好似第2日系你撩人打先咖囉.
甘你做咩唔搵返第一日帶頭打你條友出泥打啊?
上泥正系話距一個;
好明顯你一早以經想上泥扮慘唱距啦!!冇品佬^_^;
甘勁既宜家上去上次嘈個到打返場囉;)全世界等你!!!!
唔好系到口水戰>_<;
作者: 呆呆熊    時間: 19-4-2009 22:53
你用屎眼睇野都變態既咩 @_@ `
我係諗下有無時間姐 你知我唔係好似你咁得閒既啦
你咁鐘意講自己D野落我度既 ; ) ! 真係好奇怪 `
我都無話自己無講粗口-,- 你有問題 ?! 我1開始都話自己有啦 你唔係真係用....睇野掛 XDDD
自己串唔過都話人係狗果D 嘩 真係好無聊 ; 大哥哥 你都比D道理啦 `
今日唔得閒回你住 聽日先回你
其實件事好簡單 `我都係想講你個FD打人先 仲好意思講姐
你可以問你個FD930果日我有冇打佢
佢有冇打我
作者: 帥寶唄    時間: 19-4-2009 22:56
仲有播`
一個人既事關成個公會咩事先?_?;
成個公會既人踩親你啊?!
好似大家都唔同公會嫁啵;
最後一句啦;你自己個人問題同人嘈就唔好拎人地個公會出泥講!!
除非你冇事實系手要踩親人地成個公會既人囉^_^;

仲有一樣野真系要分清楚.

第1日人地打緊怪你走埋去搶泥打唔系問題;
旦系你開頭都講明本身你以經捉左一隻.
姐系系我班FD打緊個陣你就以經捉左一隻仲要轉SER去捉!!
捉寵既時間大家都一樣.
冇可能你甘快手捉左一隻寵而人地幾個冇打到隻怪一半血囉!!
就算你有份打最大功勞個個唔系你;
你又做乜要走埋去搶?系個場入面每個人都行兇.
大家行到甘埋打到你真系唔出奇.甘唔通你又好肯定自己冇打到在場一個人一下?
人地打更個陣你無啦啦叫多個FD幫拖走入去打.
俾人地打返轉頭好正常姐.
因為你叫埋人入去打人地囉!!
系後期我個FD先叫多個FD泥打.系因為一開頭你搶怪撩人打跟住再叫FD泥幫拖!!
唔夠打你可以怪人地多人恰你人小咩?;
一開頭系你自己吹人黎幫手.你又唔叫多D人黎?
比人打死仲要系到怪人地唔岩;
宜家邊個唔岩啊?

第2日仲要搵返在場其中一個人打;
唔夠打又話人地恰你底LV..打嬴左人地又話人地高LV輸比你底LV!!
大佬你底人地1LV炸.仲有你個法寶40級高我FD 1 LV嫁囉!!
你張相入面話自己底LV輸唔出奇;
甘你明知 自己輸仲做咩沖埋去撩我FD打啊?
先撩者賤打死無怨.你宜家上黎嘈乜Q啊?
就算距第一日有份打你又點啊;?
系因為一開頭系你搶怪叫人幫拖打人地先學你叫人打炸!!
傻仔!!分清楚件事味啊你?
甘唔清楚既大家約定一個時間叫返上次在場既人打返次講清楚距囉.
根本一開頭你自己衰貪心.死左又怪人地打你W0`
第二日唔服咪再打返人地囉!!
唔夠打又上泥系到嘈嘈嘈;你系咪多Q魚啊;
第二日你撩我我FD打個陣距以經話唔打.
你仲要撩人地話人地垃圾.
人地先打鬼死你炸!!陰公..你系咪有失憶証嫁???
作者: 呆呆熊    時間: 19-4-2009 23:38
回第1]我明白大家都有大家既道理 `
不過我當時真係1下都無打到人
我去到果個劍就話唔好搶 之後就打死左我啦 `
就算我打佢都係有理由 因為佢打我先 ` 我都無叫人打
係佢打先 就算佢唔想我搶係唔係都要禮貌D ?
1去到 1句唔好搶 之後就打死我 姐係咩意思先 ?

回第2 ] 我點解會打佢? 原因講左好多次 !
果日佢無啦啦打我 咁姐係點先 ; ` 佢有打我呀MA
咁我打返佢好正常姐 ;
最後爆粗我都講左SORRY啦
不過佢打我仲未同我講返SORRY WOR `
作者: 呆呆熊    時間: 19-4-2009 23:46
佢講返佢SORRY就了事啦 ;
作者: 小葬    時間: 20-4-2009 20:36
佢講返佢SORRY就了事啦 ;
呆呆熊 發表於 19-4-2009 23:46

你要我同你講句對唔住就可以當冇事. 不如你同我講句對唔住我當冇事仲好啦.
你唔係當佐你自己係岩個個呀嘛?! 要我同你講對唔住? 夜晚訓覺發夢或者都有可能會既.!
但係你要我係到同你講對唔住?! 你冇野呀!? 錯的不是我. !^_^你懂嗎?!
作者: 呆呆熊    時間: 20-4-2009 21:31
下 打人先仲唔係錯? 你話自己打錯人咁姐係錯啦 ` 就算打錯人你都要同我講SORRY啦
你唔係認為做錯唔洗講SORRY咁無禮貌掛
作者: 卡‘幸華    時間: 28-4-2009 21:25

好耶,我下次捉PET飲哂D水就冇人同我爭,係唔係咁講呢!
我好幸苦飲的
這個POST真是很亂的~~
不歡勿踩
作者: 卡‘幸華    時間: 28-4-2009 21:35

岩個個呀嘛?
我係錯個個呀公!
不願多評~~~
不喜勿踩

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2