樂古Nakuz

標題: 今日本來想玩一場hp點知.. [打印本頁]

作者: Cloris    時間: 26-4-2009 20:50
標題: 今日本來想玩一場hp點知..
我今日去左故度玩點知我入第一場就見到一名加速人士以極快既速度將我殺死[[onion_46]]

家下hp搞點解家下會有加速外掛既- -?

有無人可以話比我知[[onion_54]]
作者: 12102    時間: 26-4-2009 22:10
仲有加速器a__a?
作者: Cloris    時間: 26-4-2009 22:52
無錯....我今日見到個少將玩故用加速...[[onion_46]]
原本我估係幻覺黎架姐[[onion_41]]
點知....一開波10秒就殺左殺5-6個人我就知道唔係幻覺黎[[onion_77]]
作者: jasonma49    時間: 26-4-2009 23:43
頭先想玩一場故宮 一入場成4個加速係到=.=咁多加速唔洗玩啦 重想睇下練返黎既技術重係唔係到
作者: EY3P    時間: 27-4-2009 11:55
黑橘在火線的服務端內抽走了NP盾
作者: 志華    時間: 27-4-2009 11:58
佢走得勁快呢,你係一d狗位伏佢''
我成日去一d狗位伏佢''
作者: EY3P    時間: 27-4-2009 12:18
志華 發表於 27-4-2009 11:58

沒法子拉....抽走了NP盾後....改槍變的很容易[[onion_57]]
作者: 社會敗類    時間: 27-4-2009 13:25
加速器=-.
作者: Cloris    時間: 27-4-2009 18:22
黑橘在火線的服務端內抽走了NP盾
EY3P 發表於 27-4-2009 11:55

你知唔知佢地點解要抽走NP盾?
作者: 志華    時間: 27-4-2009 18:41
就快汁,仲要用外掛=0=''
d人係咪未用過外掛呢?
作者: Cloris    時間: 27-4-2009 19:00
就快汁,仲要用外掛=0=''
d人係咪未用過外掛呢?
志華 發表於 27-4-2009 18:41

可能d人唔夠人地打要用外掛先殺到人
hp真係有品唔用外掛得幾多個人先得架- -
作者: 志華    時間: 27-4-2009 19:26
佢咪用,之前未汁
d人用外掛,我都伏鬼死佢''
作者: Cloris    時間: 27-4-2009 22:05
我頭先玩故果陣又見到一個加速狗之後我本來想伏佢點知....原來有成4個加速....[[onion_46]]
家下d人愈來愈多人用加速[[onion_65]]
伏佢都唔知夠唔夠時間去伏[[onion_24]]
作者: EY3P    時間: 27-4-2009 23:48
黑橘這種營運方式已經叫作"惡性倒閉"了
作者: 阿RiC    時間: 28-4-2009 02:31
我真係唔明
hp都就汁...佢地仲加速係為乜呢?
只係為一時既快感?
定係殺多幾個人就好似覺得自己好勁咁?
作者: 叛逆小魚    時間: 28-4-2009 19:59
志華 發表於 27/4/2009 11:58 AM

唔洗講到頭頭是道-.-

24條友有8個以上加速你玩乜-.-
作者: 雞昌    時間: 29-4-2009 19:15
下[[onion_54]]仲用到加速咩
應該用唔到呀
作者: EY3P    時間: 29-4-2009 21:16
下[[onion_54]]仲用到加速咩
應該用唔到呀
雞昌 發表於 29-4-2009 19:15

現在NP盾已經由火線的服務端內抽走﹑加速器是有運行的可能

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2