樂古Nakuz

標題: 樂古4周年勁舞團活動前傳 - 版主前哨戰 [打印本頁]

作者: 小雲    時間: 3-5-2009 16:23
標題: 樂古4周年勁舞團活動前傳 - 版主前哨戰

i.        版主前哨戰

舉行日期: 2009年5月9日
遊戲模式: c4, c8, 自由, Beatup, 領舞
遊戲歌曲: Audition-You (136bpm)
遊戲流程:
首先六位版主分為兩隊,每隊三人進行初賽,依次序玩五個模式,

每個模式第一可得3分,第二可得2分,而第三只得1分,

完成五個模式比賽後,

將總分加起來,每隊頭兩名版主可獲進入複賽資格。

而複賽比賽模式及歌曲同初賽一樣,每個模式第一得4分,第二得3分,

如此類推,頭三名版主可得參加版主終極對戰資格
      遊戲規則:
1.        比賽可轉換8方向及使用反鍵(自由反鍵)
2.        不設其他玩家觀戰
3.        請每位版主在c4,c8,自由模式完場後儲存遊戲錄像作檢查之用,如發現違規者則取消資格
4.        禁止使用外掛程式,卡步等動作
5.        若有斷線情況出現,則由非比賽中版主決定比賽是否需要進行重賽
6.        比賽只屬娛樂性質,希望各版主請自己比賽,勿找別人帶為參賽。
7.        提醒:進入決賽者需要真人出賽

敬請各位熱烈期待!!!

作者: 星月仔    時間: 3-5-2009 16:29
不錯不錯...本週六有PK戰A"A
作者: 小雲    時間: 3-5-2009 16:30
我重未得閒練(汗..
作者: 小偉偉偉偉偉    時間: 3-5-2009 18:28
第3 ,我熱烈期待!!!
作者: ★`囍歡●﹢    時間: 3-5-2009 18:36
噢小雲原來你用加左星星戈張 a_a

咁我del左其餘三張佢
作者: K-h0.    時間: 3-5-2009 19:26
哈.v.
好似好激咁.3.
作者: γ`花蕊μ夜櫻    時間: 3-5-2009 20:06
我一定會鞭策大雲同志努力地惡補._.v
作者: `'牙蕉*×°    時間: 3-5-2009 20:18
獎品係咩呀
作者: 小混混=江    時間: 3-5-2009 21:57
有無得睇@@?
作者: 〝小趙﹏*    時間: 3-5-2009 23:19
9# 小混混=江
咁講黎比我地知同冇講好似冇分別咁-___-
作者: 誓曖:]    時間: 4-5-2009 00:00
睇來個個也好勁-0-
作者: 小雲    時間: 4-5-2009 01:39
9# 小混混=江  
咁講黎比我地知同冇講好似冇分別咁-___-
〝小趙﹏* 發表於 3-5-2009 23:19

觀戰..會影響我地

我地即將會開投票

睇下大家投邊個第1 咁
作者: 傻•培§    時間: 4-5-2009 01:44
我想睇野-.-!!
話明版主戰...又無我地份參加-,-...有咩玩?
作者: °◆貴族×魔影    時間: 4-5-2009 07:32
咁姐係要我開分身ac-......-
作者: `'牙蕉*×°    時間: 4-5-2009 14:18
我淨係識玩自由 ~_~
作者: 暖×俊儿♂    時間: 5-5-2009 00:25
不錯不錯[[bao_36]]
作者: 小偉偉偉偉偉    時間: 5-5-2009 07:22
仲有四日嗎 (?)
作者: 索珈=]]    時間: 5-5-2009 07:25
想睇又冇得睇/..........\
各位版主+油-]
作者: 按安羅    時間: 5-5-2009 12:51
熱烈期待!!!
作者: yvonneyang    時間: 5-5-2009 13:18
風之雲 發表於 3-5-2009 16:23

i.        版主前哨戰

舉行日期: 2009年5月9日
遊戲模式: c4, c8, 自由, Beatup, 領舞
遊戲歌曲: Audition-You (136bpm)
遊戲流程:
首先六位版主分為兩隊,每隊三人進行初賽,依次序玩五個模式,

每個模式第一可得3分,第二可得2分,而第三只得1分,

完成五個模式比賽後,

將總分加起來,每隊頭兩名版主可獲進入複賽資格。

而複賽比賽模式及歌曲同初賽一樣,每個模式第一得4分,第二得3分,

如此類推,頭三名版主可得參加版主終極對戰資格

遊戲規則:
1.        比賽可轉換8方向及使用反鍵(自由反鍵)
3.        請每位版主在c4,c8,自由模式完場後儲存遊戲錄像作檢查之用,如發現違規者則取消資格
4.        禁止使用外掛程式,卡步等動作
5.        若有斷線情況出現,則由非比賽中版主決定比賽是否需要進行重賽
6.        比賽只屬娛樂性質,希望各版主請自己比賽,勿找別人帶為參賽。
7.        提醒:進入決賽者需要真人出賽

"比賽可轉換8方向及使用反鍵(自由反鍵)" [[yoyo_053]]

-口-" 8K + 自由反... [[yoyo_148]]
  又俾你地sm... [[yoyo_054]] 死得了~  /3\" [[yoyo_170]]
      [[yoyo_027]] 唔好炒我咁多得唔得 >_<"... [[yoyo_172]]

[[yoyo_191]] [[yoyo_191]] [[yoyo_191]]

作者: L.H.C    時間: 5-5-2009 23:32
有香港有澳門版主-.-!
進入決賽者需要真人出賽.
咪好麻煩~_~
作者: 星月仔    時間: 6-5-2009 13:46
21# L.H.C
冇咩所謂概=]
到時出下黎咁囉-口-||
作者: to123ko123    時間: 6-5-2009 19:27
玩真人跳舞
我嬴硬

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2