樂古Nakuz

標題: [武俠online]龍天氣 online [打印本頁]

作者: chen-i誠x    時間: 8-8-2009 10:15
標題: [武俠online]龍天氣 online
[fly]龍天氣 online[/fly]
遊戲售價:免費制
官方網站:http://ds.omg.com.tw/

想知道好不好玩?看看影片吧

[youtube]kLSk-alScIk[/youtube]

[youtube]QTVFTUpyOUA[/youtube]

[youtube]ewGTQN7QIXw[/youtube]

安裝的問題嗎??:http://ds.omg.com.tw/about/about_b.aspx

感想:
本身我自己好鍾意武俠的
這的game是台灣
如果是香港我估會更多人玩
我仲未玩
所以不能說太多的話

先看看圖片吧
作者: 老弓    時間: 8-8-2009 10:38
omg的龍天氣
其實是叫龍.天.氣
封測號,我有一個(其實是omg會員都能封測),可惜沒有時間玩
想玩的童鞋注意了,註冊omg會員要上傳證件圖,電話認證..都挺麻煩的..
不喜,沒有scanner就不要下載,(我發覺很多人都喜歡先下載了,才註冊的)
作者: chen-i誠x    時間: 8-8-2009 10:53
omg的龍天氣
其實是叫龍.天.氣
封測號,我有一個(其實是omg會員都能封測),可惜沒有時間玩
想玩的童鞋注意了,註冊omg會員要上傳證件圖,電話認證..都挺麻煩的..
不喜,沒有scanner就不要下載,(我發覺很多人 ...
老弓 發表於 8-8-2009 10:38

omg e家要電話認證??
之前唔洗
我有玩omg的game
作者: 良仔-=☆    時間: 8-8-2009 10:54
申請會員勁麻煩!!
作者: chen-i誠x    時間: 8-8-2009 11:29
申請會員勁麻煩!!
良仔-=☆ 發表於 8-8-2009 10:54

之前唔煩e家先煩炸
作者: yohtsang    時間: 8-8-2009 13:58
點解我入到去較吾靚d 畫面 禁左確定冇變過
作者: 李亞涼    時間: 8-8-2009 15:12
omg的龍天氣
其實是叫龍.天.氣
不喜,沒有scanner就不要下載,(我發覺很多人 ...
老弓 發表於 8-8-2009 10:38

無scanner用相機就咁影張身份證都得, 我之前都係用相機影, 一樣申請倒acc, 不過OMG應該都算係咁多代理商之中, 申請acc最煩o既一個...
作者: chen-i誠x    時間: 8-8-2009 15:24
點解我入到去較吾靚d 畫面 禁左確定冇變過
yohtsang 發表於 8-8-2009 13:58

可能你電腦還沒=____=夠好
作者: qq396390978    時間: 8-8-2009 15:32
睇落去好似幾好玩咁,而且我幾仲意動作GAME
入去試玩下先,剛剛以前個OMG的ACC仲用得到(第一時期果時好易申請^^)
作者: yohtsang    時間: 8-8-2009 23:41
不是吧 我電腦開GTA IV 再開Aion 也可以阿
作者: chen-i誠x    時間: 9-8-2009 00:06
睇落去好似幾好玩咁,而且我幾仲意動作GAME
入去試玩下先,剛剛以前個OMG的ACC仲用得到(第一時期果時好易申請^^)
qq396390978 發表於 8-8-2009 15:32

=____=同我一樣好鍾意玩動作game
作者: MR.LEUNGWAIYIN    時間: 10-8-2009 14:25
又上傳相-__-"
咁點申請
作者: chen-i誠x    時間: 10-8-2009 16:00
又上傳相-__-"
咁點申請
MR.LEUNGWAIYIN 發表於 10-8-2009 14:25

唔上傳得相架咩

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2