樂古Nakuz

標題: 毒男定義? [打印本頁]

作者: 虛無幻想    時間: 1-3-2010 23:36
標題: 毒男定義?
大家覺得毒男定義係乜野?
好多人話冇女理  唔溝女  冇異性緣  
就叫毒
又好多人覺得自己毒 係冇問題...

我覺得毒
係唔會為自己將來著想  唔會為自己前途著想
你多朋友  多野玩  多街出  好成績
咁都會叫毒咩?!
相反 終日冇所事事  呢係屋企打機 溫書  但又冇成績  冇事好
咪叫毒lo...

但講到人際關係...
點解現今普遍毒男都係多fd d.....
作者: georgewong2006    時間: 13-3-2010 22:44
所只既毒男..我覺得只不過係果D只有..食完就玩.玩完就訓果D人..
即係一D毫無目標既人
作者: 'LEAH迷囝:)    時間: 17-3-2010 17:47
乜吾係成日上咸網果類.口.
作者: 格式武力    時間: 19-3-2010 11:38

我很毒.毒到現實朋友只餘下3.4個

相反網路上的戰友比現實多於幾倍~
雖然不知道他們真人.但這是一種神秘感的感覺

至少不須歧視對方~

社會太殘酷.很多人也不希望應付心理戰爭,而選擇逃避
也許.這是所謂的無能吧.....

因為他們永遠只去一些打機打機打機

睇戲睇戲睇戲

食ge野又同我唔一樣

我喜歡食素.佢地個個都乜都食.就係唔鐘意食素

出親街佢地總係講女性話題.我太特殊了

對他們的行為除了反感及無言以對之下

我更有一種捨棄他們的心態

他們多次找我我也沒有接電話.如今已經一年了

我任何朋友也沒有.無所謂吧

來也空.去也空.一切只是時間問題~
作者: 70645    時間: 24-3-2010 21:10

多朋友 多野做 多街出 好成績 唯獨是唔中成績;(

我成日打波同出街溝女一半半都比人話毒;p 不過我唔會理 人地都係講笑
作者: junyangchen001    時間: 26-3-2010 16:29
作者: YOSSHI    時間: 29-3-2010 19:41
動漫話題重不離開!?
作者: Roy    時間: 2-4-2010 19:06
若要了解何謂毒男,請先了解什麼叫獨男
作者: 血色乂薔薇    時間: 3-4-2010 11:05
毒男?
讀書 打機 番工 上網 訓教
0社交果D咪係
作者: pca-002021    時間: 3-4-2010 16:30
雖然我真係毒男= =

成日俾人咁叫我
作者: 血色乂薔薇    時間: 4-4-2010 02:47
我覺得如果知自己事 有心去improve其實冇咩野
真係毒到唔知自己毒果d就真係冇得救
我身邊已經有1個
作者: y2975627    時間: 7-4-2010 02:01
因為個個都沉迷打機當中
作者: nowyiu    時間: 17-4-2010 02:04
毒男的朋友都是毒男
作者: itKv2    時間: 25-4-2010 13:53
我認為毒男的定義是:沉迷遊戲(不論PS3抑或電腦)、無朋友(不計網友)、無異性緣(即冇女溝)、訓完就玩(無所事事)、沉默(見到咩人都唔出聲, 或少應人)、衣著不整(唔GEL頭, 有指甲, 吊腳褲, 總括來說就是無個性兼不合適自己的衣著)、有體味..

總括以上,中哂就係一個毒無可毒的毒男啦..
作者: ls006493    時間: 15-5-2010 23:01
毒男=吸毒男

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2