樂古Nakuz

標題: 最抵死的bug友... (edit) [打印本頁]

作者: icy920801    時間: 3-3-2010 03:55
標題: 最抵死的bug友... (edit)

溫馨提示︰此帖非論 BOT , 應輿論 BUG 也.. 請勿罵戰, 謝. m(_ _)m

http://services.runescape.com/m=news/newsitem.ws?id=2730

BUG = 1 bolt --> magic: enchant bolts --> 12 enchanted bolts (唔知係全部定係個別 bolts)

J 記知道左呢個BUG, 開始封殺
被捕者暫約二百人,六十八人被判死刑 (砍掉重練)

RIP 2,376 TOTAL / 1000+ Game DAYs
作者: lckj    時間: 3-3-2010 07:22
真係抵死...

有時d bug真係唔知最好
知左我都可能會用..
作者: kit034    時間: 3-3-2010 08:53
Not 1000 game play hours

Its 1004 days = 1004 x 24 = 24096 hours of game play

That is like 3 years. I wonder how many 3 years a man kind can spend on online :lol
作者: hooyah!    時間: 3-3-2010 15:08
點解捉BOT友冇咁快
作者: icy920801    時間: 3-3-2010 18:01
Not 1000 game play hours

Its 1004 days = 1004 x 24 = 24096 hours of game play

That is like 3 years ...
kit034 發表於 3-3-2010 08:53

睇錯.. 已改番

回樓上, 我都想d bot死哂.. 好乞人僧... -.-
作者: t0psecret    時間: 3-3-2010 22:16
睇錯.. 已改番

回樓上, 我都想d bot死哂.. 好乞人僧... -.-
icy920801 發表於 3-3-2010 18:01
咁你僧唔僧你自己?
作者: 因子-yanchi    時間: 3-3-2010 22:55
而家有無玩家唔用BOT??

我由2001年12月玩到而家...
都未試過用外掛程式
作者: Prince`    時間: 3-3-2010 23:37
我諗應該有既因子; 其實用BOT 點講好呢..
好忐忑.
成日都擔心被BAN 就算開個新AC; 眼睇住BOT到咁高 被人BAN左都好可惜..
有時都幾有罪疚感 呢個真係對其他玩家唔公平 所以依家都無用啦..
不過選擇係咁 用唔用大家自己決定 負得起後果就OKay啦.

今日中化講情與中國文化; 西方人不嬲都個人主義架啦 有鬼人理其他人咩.
作者: icy920801    時間: 4-3-2010 00:02
咁你僧唔僧你自己?
t0psecret 發表於 3-3-2010 22:16

請明示?

本人中度文盲  請勿見怪
作者: Clmak814    時間: 4-3-2010 03:21
而家有無玩家唔用BOT??

我由2001年12月玩到而家...
都未試過用外掛程式
因子-yanchi 發表於 3-3-2010 22:55

Ccy dun use bot
00x dun use bot
I dun use bot

but we use on pure or new acc for fun -_-
作者: Prince`    時間: 4-3-2010 10:09
Ccy dun use bot
00x dun use bot
I dun use bot

but we use on pure or new acc for fun -_-
Clmak814 發表於 4-3-2010 03:21

lmao; whoever said that used bot to train Wcing in early stage?
    NICE JOKE
作者: Clmak814    時間: 4-3-2010 11:23
你真係好煩
我做左p2p都冇bot啦大佬
你唔知內情可唔可以唔好講野?
作者: 古德    時間: 4-3-2010 20:25
90% of ppl don't use bot in runescape imo.
But in nakuz, I don't know la.
作者: Prince`    時間: 5-3-2010 00:21
你真係好煩
我做左p2p都冇bot啦大佬
你唔知內情可唔可以唔好講野?
Clmak814 發表於 4-3-2010 11:23

so does it mean you dun use bot? ha.
    I love your funny response.
作者: icy920801    時間: 5-3-2010 03:13
Stop this please -.-
作者: Clmak814    時間: 5-3-2010 13:33
so does it mean you dun use bot? ha.
    I love your funny response.
Prince` 發表於 5-3-2010 00:21

死臭串
作者: leesiupui    時間: 5-3-2010 13:37
大家唔好再針對clmak 喇,好多人都有用bot
作者: Prince`    時間: 5-3-2010 16:48
大家唔好再針對clmak 喇,好多人都有用bot
leesiupui 發表於 5-3-2010 13:37

我自己都有用 所以我唔係針對佢;
只係佢唔肯認咋嘛LOL
係鍾意串您呀吹咩CLMAK小學雞(K)
佢無位被人入都無人入到既
作者: Clmak814    時間: 5-3-2010 17:37
我講左我pure用bot啦
由頭到尾都係佢玩野
你就小學雞! 死臭串
真係想爆粗
又話私事就唔好係FORUM講
又唔見你msn同我講?
玩小動作呀!? 比面你唔同你嘈
係要冇啦啦串一兩句
我依家好火
我唔知你係泠血呀 定係有心玩野 以為係forum講野係唔洗理人點諗
我仲以為你真係咁好人教我

你停下得唔得呀
開口埋口串人
我個頭像原本係打多句
"串串串串, 串得好HIGH啦! 傻仔!"
串你個angelababy啦
作者: Lazy基"    時間: 5-3-2010 19:14
作者: Prince`    時間: 5-3-2010 20:22
我講左我pure用bot啦
由頭到尾都係佢玩野
你就小學雞! 死臭串
真係想爆粗
又話私事就唔好係FORUM講
又唔見 ...
Clmak814 發表於 5-3-2010 17:37

明明事實就係您自己係99Wcing到講自己early stage有bot,
又唔認, 拆穿您又死撐.
依家又唔係得您一個用 又唔係話好賤又剩.
又無人鬧您 只係暗指您講大話遮-,-
之後又發火 無理據 又要發火 您以為自己邊個?
我又無以為自己係邊個既 只係見到您做得出無膽認遮.
*並唔係針對您一個*

係咩Martin 原來係咁架/_______\
喂 對唔住WO 不過世界就係咁^____^
作者: icy920801    時間: 5-3-2010 20:24
算把喇clmak,佢串人就得架,鬼叫佢有人幫,我地串人咪比人話我地放私事上黎囉,
佢一陣又會係到解釋話呢d唔叫 ...
Lazy基" 發表於 5-3-2010 19:14

was dropped to 4k from 7k, then being merched up to 5k atm (Dragon bolt e)
no significant flow of other enchanted bolts
作者: Lazy基"    時間: 6-3-2010 11:57
作者: aclet0821    時間: 7-3-2010 06:02

= =v orz...
another fire got lighted up...

XD first time see Martin sup Clmak wor =P

hai... watevers la guys.. who never botted ah = =
majority of rs players i think had botted before...
just not continuously botting =D
作者: acountseller    時間: 7-3-2010 12:59
回復 24# aclet0821
even i quitted RS but i still sup my fd clmak ga

PS: i never bot on 00x from start till now =]
作者: aclet0821    時間: 7-3-2010 18:07
回復  aclet0821
even i quitted RS but i still sup my fd clmak ga

PS: i never bot on 00x from start ...
acountseller 發表於 7-3-2010 02:59 PM

gum I didn't say you sup clmak =P
hai lei, 00x, how's school going for u? XD
作者: Prince`    時間: 7-3-2010 22:58
笑=]比你係到串又點,你識我真人咩?_? 7.7
Lazy基" 發表於 6-3-2010 11:57

世事都給您看透了^^
作者: t0psecret    時間: 8-3-2010 00:43
我自己都有用  所以我唔係針對佢;
只係佢唔肯認咋嘛LOL
係鍾意串您呀吹咩CLMAK小學雞(K)
佢無位被人入 ...
Prince` 發表於 5-3-2010 16:48
你話cl係小學雞, 你又咁鍾意串柒柒, 咁你又係乜? 講黎聴下
作者: Prince`    時間: 9-3-2010 00:06
你話cl係小學雞, 你又咁鍾意串柒柒, 咁你又係乜? 講黎聴下
t0psecret 發表於 8-3-2010 00:43

LOL我串柒柒同我係咩有咩關係?
作者: t0psecret    時間: 9-3-2010 01:19
LOL我串柒柒同我係咩有咩關係?
Prince` 發表於 9-3-2010 00:06
小學雞 = 幼稚的人, 成日為小小事串同一個人 = 幼稚
作者: h0h0    時間: 9-3-2010 05:18
搞小動作往往只會為自己帶來不安
無論如何, 安心比開心更重要 : )
作者: qq1992    時間: 9-3-2010 10:01
有冇用BOT洗乜咁激動呢
其他人有冇用其實都冇關係
又影響唔到人
咁勞氣冇益,,CALM DOWN啦
作者: 因子-yanchi    時間: 9-3-2010 20:26

不可一不可再

向外掛說不,向被BAN說不
作者: Prince`    時間: 9-3-2010 21:42
小學雞 = 幼稚的人, 成日為小小事串同一個人 = 幼稚
t0psecret 發表於 9-3-2010 01:19

我成日串佢咩LOL? 幼稚既人係為左小小事而串人, 岩.
    我似係串佢咩? 我覺得我只係拆穿左一個大話咋WO.
    係佢後尾既反應先令人想串佢, 佢老老實實咁OKay我講錯 我仲可以串乜先?-,-
    如果拆穿大話對您黎講係串人 咁我相信呢個世界都好多人係小學雞..
作者: Prince`    時間: 9-3-2010 21:45
搞小動作往往只會為自己帶來不安
無論如何, 安心比開心更重要 : )
h0h0 發表於 9-3-2010 05:18

Eric應該好清楚我唔係針對人既人haa我諗其他人咁講我一樣會講同樣說話.
    不過我相信其他人 就以您為例 您都會承認自己既過失, 而唔係掉番轉頭鬧人囉^^
    我係有理據既, 反之就係無理取鬧. 您認為呢?

原來安心 才能開心^^
作者: 因子-yanchi    時間: 9-3-2010 22:41
Eric應該好清楚我唔係針對人既人haa我諗其他人咁講我一樣會講同樣說話.
    不過我相信其他人 就以 ...
Prince` 發表於 9-3-2010 21:45

那可得注意言辭.....

不要給別人誤會的機會
作者: Lazy基"    時間: 10-3-2010 20:37
作者: Prince`    時間: 10-3-2010 22:06
的確你係成日串佢,如果唔係點解佢會咁大反應?_?
我唔信一個第一次串cl既人cl會咁大反應

你係唔係針一個人 ...
Lazy基" 發表於 10-3-2010 20:37

係佢將我講既野當左係串佢..之後佢既反應先令我真係串佢.
我只係拆穿個大話 我一再講都係咁, 其他人都有認有用bot..
佢自己又扮哂野話無 再一次問 拆穿大話 = 串人?

同埋我都有串您, 有串HENRY, 有串因子, 真係有串好多人,
不過以上既人唔係成日有野被人串,
對唔住您所講既係笑點 笑唔等於串- - 係咪所有笑話您都覺得串緊?
我真係認為除左言語上 捉住人地錯處要人難以落台之外, 有串嘛- -v

平心而論 針對一個人好玩? 以前都唔係針對您啦 只係大家好容易少少野就嘈起上黎,
的而且確好多時係因為我D言詞 但事實上您地唔係錯我會唔會無啦啦串您而又串得入?
所以呢 承認錯誤係佢要學既. 死撐咪被人串囉 抵架WO.
作者: h0h0    時間: 10-3-2010 22:44
    不過我相信其他人 就以 ...
Prince` 發表於 9-3-2010 21:45

算啦~
無謂同新手理論 - -

係喎 -.- add返我未呀?
作者: Clmak814    時間: 11-3-2010 13:40
係佢將我講既野當左係串佢..之後佢既反應先令我真係串佢.
我只係拆穿個大話 我一再講都係咁, 其他人都有 ...
Prince` 發表於 10-3-2010 22:06

唔係串係咩q野呀!?
我忍左你好內冇回你post, 你又串洪洪?
你唔係串我係叫咩野呀
又話你唔係串我, 又話唔仲意人地唔認
你都唔認你串我
我洗鬼認屎認屁
我冇野好講
membership停左
係啦你一定會回post
我很定你唔gur
睇下點
作者: Prince`    時間: 11-3-2010 21:35
算啦~
無謂同新手理論 - -

係喎 -.- add返我未呀?
h0h0 發表於 10-3-2010 22:44

MSN您都唔ON- -v RS好耐無玩 依家去ADD您先.
作者: Prince`    時間: 11-3-2010 21:35
唔係串係咩q野呀!?
我忍左你好內冇回你post, 你又串洪洪?
你唔係串我係叫咩野呀
又話你唔係串我, 又話唔仲 ...
Clmak814 發表於 11-3-2010 13:40

算啦 你鍾意 費事同你嘈 88
作者: Rotitude    時間: 12-3-2010 00:42
樓上咁多位唔好嘈得唔得? >_<
嘈到鄰居訓唔到覺呀...
作者: Lazy基"    時間: 13-3-2010 16:39
作者: Prince`    時間: 13-3-2010 17:44
唔夠串就落水=[
7.7串人先比人串返
最好你唔好上返水好似個amy咁
上次訪問: 前天 11:59 最後發表: 26-12-2 ...
Lazy基" 發表於 13-3-2010 16:39

NICE LOGIC I LOVE IT (K)
係垃圾學校到讀 有咁好既邏輯都差唔多 (K)

我要同您鬥長命^__^ 您都未潛我點潛遮係咪先
作者: 因子-yanchi    時間: 13-3-2010 19:05
唔夠串就落水=[
7.7串人先比人串返
上次訪問: 前天 11:59 最後發表: 26-12-2 ...

你呢D咪係搞屎棍

無個回覆係有建設性既,正係有口舌之爭

NICE LOGIC I LOVE IT (K)
係垃圾學校到讀 有咁好既邏輯都差唔多 (K)
我要同您鬥長命^__^ 您都未潛我點 ...
Prince` 發表於 13-3-2010 17:44

你係識做既就唔好再回佢

無意思......你同佢咁玩同佢個性質無分別
作者: Prince`    時間: 13-3-2010 21:37
因子
串埋佢我都唔諗住會再回
唔潛唔代表繼續同佢係呢到做無謂既爭持.
作者: h0h0    時間: 13-3-2010 22:33
唔夠串就落水=[
7.7串人先比人串返

you need to sort your life out.
作者: t0psecret    時間: 13-3-2010 23:55
you need to sort your life out.
h0h0 發表於 13-3-2010 22:33
o rly? 咁你自己係咪sort到先? Prince sort到就唔會串cl串到今時今日la, 如果唔係咁q多人係度蝦cl, martin洗鬼比你串到? you need to sort out your life too.
作者: h0h0    時間: 14-3-2010 00:08
o rly? 咁你自己係咪sort到先? Prince sort到就唔會串cl串到今時今日la, 如果唔係咁q多人係度蝦cl, martin ...
t0psecret 發表於 13-3-2010 23:55

新手 行埋一邊
作者: Prince`    時間: 14-3-2010 01:04
o rly? 咁你自己係咪sort到先? Prince sort到就唔會串cl串到今時今日la, 如果唔係咁q多人係度蝦cl, martin ...
t0psecret 發表於 13-3-2010 23:55

lol? 我叫串佢串到今時今日? 真係新手 行埋一邊啦-.-
    曾經有一排我無串佢 亦都無理佢 甚至有人串佢我幫口TIM
    係後尾佢真係太過幼稚, 我地唔係集體蝦佢, 如果佢係岩既都唔會係咁被人串啦.
    成Q日自己串人 跟住之後又話漏左句LOL JK, 我鬧完您之後 係咪講句JK就得?
    呢個只係例子 唔單單因為咁, 亦都因為佢既無聊舉動.
    以前有教過佢架啦 好聲好氣 叫過佢唔好咁唔好咁 但佢仲係要咁,
    您淨係知依家發生緊既事, 以前既事一無所知,
    講真您自己睇清楚佢個POST啦, 前後矛盾
    佢自己有認用BOT 依家又唔認 拆穿佢又要鬧番我轉頭 咁樣唔通係正確?
    是非不分, 英雄唔係咁做架=)
    根本您就係為左做英雄而做 我一D錯都無反而被人話我錯LOL

岩岩去考左一下古, 自己睇 http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3519937&extra=&highlight=&page=4
    個個都有串我有無串先 Amy果陣都有同我講件事係點 我都話佢份人係咁算啦or類似
    麻煩您真係睇事情唔好睇一兩件, 冰封三尺非一日之寒.
    肯花時間同您講, 係唔想您以為自己做緊既係英雄, 佢再係咁 出到去唔比人打死都被人排斥啦.
作者: t0psecret    時間: 14-3-2010 01:27
新手 行埋一邊
h0h0 發表於 14-3-2010 00:08
無point回我ar? 你又知我係新手? 新手就唔比發言? 諗下d point先黎回我la, 你係咪知好多野先?
呀伯 行埋一邊
作者: t0psecret    時間: 14-3-2010 01:27
lol? 我叫串佢串到今時今日? 真係新手 行埋一邊啦-.-
    曾經有一排我無串佢 亦都無理佢 甚至有人 ...
Prince` 發表於 14-3-2010 01:04
咁你就覺得你要串返佢而且串到佢貼地?
作者: Prince`    時間: 14-3-2010 01:39
咁你就覺得你要串返佢而且串到佢貼地?
t0psecret 發表於 14-3-2010 01:27

如果佢唔串我 我一定唔會咁做 但當佢係串番我轉頭
     仲一直係咁 就等於係佢逼我咁做,
    您做錯事被人鬧 您都唔會仲好理直氣壯咁串人啦
     開頭我回既一兩次 offensive? 係有D 但係我串緊佢?
    真係好好笑.. 唔認錯被人串 仲要係岩..
作者: h0h0    時間: 14-3-2010 02:01
無point回我ar? 你又知我係新手? 新手就唔比發言? 諗下d point先黎回我la, 你係咪知好多野先?
呀伯 行埋一 ...
t0psecret 發表於 14-3-2010 01:27

to martin - you need to sort your life out.
點知你咁大反應

你唔出聲 我地點知道你同佢既situation一樣, 需要sort your life out.. : )
搞到你食到咁應, 其實我都有d過意唔去 orz

你果d叫做spam, 唔會有point.
lucky son of a bitch asshole motherfucker, gratz
t0psecret 發表於 11-3-2010 20:42

繼martin之後 既另一粒真心膠 (o:
作者: *Ah_馳    時間: 14-3-2010 02:34
又黎-.-"

老老實實
網上爭吵少不免
大大小小既..以前已發生過無數咁多次
我以前都激動過,但最後都未能達成共識,算了.

見到唔岩key既就唔好回啦
呢d野完全無討論價值

最後,想帶出既係 - 慎言,有氣量
話人地串你,請諗下你自己之前有無high high地亂打字
大家諗清楚先講野,呢d問題就唔會發生
作者: t0psecret    時間: 14-3-2010 02:41
to martin - you need to sort your life out.
點知你咁大反應

你唔出聲 我地點知道你同佢既situation一 ...
h0h0 發表於 14-3-2010 02:01

我同ccy之間ge野又關你事? Stalker. 我只不過係用一種我同佢都明ge方式黎gratz佢.
點知你咁大反應

你唔出聲 我地點知道你誤會左, 需要get to know each others.. : )
搞到你誤會同柒左, 其實我都有d過意唔去 orz

你果d叫做stalk and mistaken, 唔會有point.
since 2003
h0h0 發表於 13-3-2010 06:33

繼kai仔之後 既另一個編輯王 (o:
作者: Prince`    時間: 14-3-2010 03:26

算啦 eric, 無謂同佢嘈
因為佢已經柒左.

你唔知自己柒左係邊呀呢 真心膠 :D
最柒既就係咁,
不過都仲有其他既..
柒在你以為自己係英雄
柒在你以為自己好理直氣壯
柒在你唔知自己救緊既小學雞係錯既
真係同你講多都哂氣:D

柒咕碌 :D
係你唔明定係你真係咁柒-_-
佢係講緊你做既野係膠囉 無人話係你講既野錯:D
佢無誤會囉我想講 係你誤會左遮 你又柒左啦- -
正常人都Get到係你做既野膠 唔係話你講既野膠 :D
即係你咁樣去Gratz人係膠 而唔係你既用字係膠 你明唔明jee?:D

我只不過係用一種我同你都明ge方式黎回你遮 柒咕碌:D
作者: h0h0    時間: 14-3-2010 04:50
我同ccy之間ge野又關你事? Stalker. 我只不過係用一種我同佢都明ge方式黎gratz佢.
點知你咁大反應

你唔 ...
t0psecret 發表於 14-3-2010 02:41

我同martin之間ge野又關你事? Stalker.  

gf inheritance 7___________________7 希望你唔好扮明, 要真係明

有興趣見下你真人 ^^

你有無facebook?
作者: h0h0    時間: 14-3-2010 05:01
又黎-.-"

老老實實
網上爭吵少不免
大大小小既..以前已發生過無數咁多次
我以前都激動過,但最後都未能達 ...
*Ah_馳 發表於 14-3-2010 02:34

都係以前好.

起碼有個有承擔既狗狗 -.-
作者: Rotitude    時間: 14-3-2010 07:23
呢個post一開始既topic唔係叫做'最抵死的串友', 如果真係有事要解決, 應該另開一個新post...
作者: Clmak814    時間: 14-3-2010 12:34
    曾經有一排我無串佢 亦都無理佢 甚至有人 ...
Prince` 發表於 14-3-2010 01:04

一唔gur就拿起以前啲野話人
我認我同你一樣咁口臭
不過我依家唔會死串果條友
我識停我希望你都識
不過算啦,你都唔會明,因為你聽唔入耳
唔好聽啲講"死都唔認自己臭串"
由我系hksod開始我就比你串緊
果時我係小五
不過我覺得我係有改進
雖然都係有時忍唔到
我以經好好態度咁同你講架啦,你都係聽唔明
我都唔會再講
唔係串到2012個地球真係玩完果時仲串緊就唔係幾好啦
SORRY係我唔好 我唔應該講笑/回POST而引起罵戰

Y老餅們(包括我),給我(或其他人)收皮吧
(聽唔明就算,意思叫大家都唔會回post)
作者: icy920801    時間: 14-3-2010 15:13
呢個post一開始既topic唔係叫做'最抵死的串友', 如果真係有事要解決, 應該另開一個新post... ...
Rotitude 發表於 14-3-2010 07:23

此言差矣,
目前談及的議題同主題 0% 有關 -.-
作者: *Ah_馳    時間: 15-3-2010 00:12
都係以前好.

起碼有個有承擔既狗狗 -.-
h0h0 發表於 14-3-2010 05:01

我表面幾好 A_A
其實內心好黑暗的,kaka

(fb的相很sweet sweet )
作者: 因子-yanchi    時間: 15-3-2010 00:55
我表面幾好 A_A

*Ah_馳 發表於 15-3-2010 00:12

我睇番我自己之前既POST

係呢一度見番以前既自己

不過相對質素已經不再
作者: *Ah_馳    時間: 15-3-2010 01:02
我睇番我自己之前既POST

係呢一度見番以前既自己

不過相對質素已經不再 ...
因子-yanchi 發表於 15-3-2010 00:55

相對濕度 ;P

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AuAAQY5wPW4[/youtube]
作者: Prince`    時間: 15-3-2010 12:52
我表面幾好 A_A

*Ah_馳 發表於 15-3-2010 00:12

贊成-_-  ERIC想羨慕死人咩-_-
喂 您快D ADD我FACEBOOK啦ERIC~__~
作者: Rotitude    時間: 15-3-2010 14:15
Add me as well =P
作者: Lazy基"    時間: 16-3-2010 18:54
作者: Lazy基"    時間: 16-3-2010 18:56
作者: h0h0    時間: 16-3-2010 19:01
個句野都叫真心/_\
連真心膠係咩都未識就係到串人orz
Lazy基" 發表於 16-3-2010 18:56

兜唔返 Orz
作者: RS霸氣粉腸    時間: 16-3-2010 19:07
用bot咪用bot lor, 關你叉事咩?
你咪report我 lor~ 我好驚呀

我同你講呀, 我好驚呀!
作者: Lazy基"    時間: 16-3-2010 19:09
作者: RS霸氣粉腸    時間: 16-3-2010 19:15
點解黎個論壇咁多小圈子ge?
我想知道邊道有得申請入串嘴小圈子架?
作者: h0h0    時間: 16-3-2010 19:40
"新手 行埋一邊"
nakuz咪係咁囉
你咁講姐係新手唔洗入黎?_?
新手出聲有咩問題?
歧視呀?
好心你地喇,cl回一 ...
Lazy基" 發表於 16-3-2010 19:09

你誤會了

新手不等於大嘴巴

我只是用了新手一詞來美化背後的意思
作者: icy920801    時間: 16-3-2010 19:55
用bot咪用bot lor, 關你叉事咩?
你咪report我 lor~ 我好驚呀

我同你講呀, 我好驚呀! ...
RS霸氣粉腸 發表於 16-3-2010 19:07

We have a copy of Chanxxxxxxx but this one is more pathetic.
作者: Prince`    時間: 16-3-2010 20:48
"新手 行埋一邊"
nakuz咪係咁囉
新手出聲有咩問題?
歧視呀?

不如您直接講比我聽 我錯在D咩啦
我可以直直接接講出黎 CL錯在佢自己講完 依家又唔應 扮哂野 夠唔夠清楚?
咁樣糾纏落去真係無乜意思 講又講唔到您服..
如果您話我錯在我串佢既 請自己再一次睇咁多頁黎我一直都係到強調既果一句。
作者: jckachunrs    時間: 16-3-2010 21:54

係時候停啦-.-

主腳cl 都冇回啦-.-

(練字:o))
作者: samhwu    時間: 16-3-2010 22:05
比小弟分析呢件事既來龍去脈先...

整件事的情況如下:
1.icy宣佈斬bug大事(nice!)
2hooyah問道點解捉BOT友冇咁快 icy answer番佢
3.t0psecret 問icy :咁你僧唔僧你自己?(用意何在?)
4.clmak開始就開玩笑(本意該是緩和t0psecret同 icy 氣氛吧?)
5.prince開始串clmak(罵戰的開始)
6.lazy 基幫手搭嘴...
跟住既情況唔洗講,都知clmak同prince既嘴炮戰
本人認為呢,係t0psecret既好句累事(影響呢件事雖冇咩接觸,但都有影響到,影響度10%)
clmak就想開個joke啦,跟住比prince串啦(影響度85%)
lazy,其實你都唔應該係後面扇風點火,佢地兩個嘈好啦,你又要搭嘴wor-.-(影響度5%)
prince你應該同clmak道歉先,clmak佢既joke都係緩和t0psecret同 icy 既氣氛姐
由其clmak "but we use on pure or new acc for fun -_-"
-_-呢個圖案表示左clmak心裡只是懷著搞笑既心態
clmak你都要同prince道歉lor,prince串完你,你唔應該咁同佢講"你唔知內情可唔可以唔好講野?"
你咁講好易令人反感,你好似串番佢咁,so 你一開頭應該解釋你係第10樓講既野用意何在.
希望兩位仁兄不要因小事而化大,萬事也有解決的餘地,好好私下談談吧
作者: Prince`    時間: 16-3-2010 22:22
比小弟分析呢件事既來龍去脈先...

整件事的情況如下:
1.icy宣佈斬bug大事(nice!)
2hooyah問道點解捉BOT友 ...
samhwu 發表於 16-3-2010 22:05

您先係最唔清楚成件事既人-_-.
我話佢 唔係因為佢話佢用左PURE, 係佢話唔BOT MAIN,
但係佢自己係之前99WC個POST到講左自己EARLY STAGE有BOT,
好明顯佢係自相矛盾我至話WHOEVER SAID THAT USED BOT AT EARLY STAGE.
您明白未?^^
作者: dealyou    時間: 16-3-2010 22:49
我分析下:
最主要原因係prince見到clmak個句"I dun use bot"
於是就想起clmak曾經話自己用過bot(我都好似係貼圖區見過clmak話佢15%個99係bot的)
於是prince就想掀穿clmak的大話,點知因為clmak一句"你唔知內情可唔可以唔好講野?"
於是prince認為clmak死都唔認佢話有bot過...
經過一輪激戰,兩個就係到鬥串,中途有不少人加入...

係咪咁?
作者: t0psecret    時間: 16-3-2010 23:02
其實我都係見cl咁慘, 比人串到咁, 今次唔係第一次ga la, 只係之前我冇出聲je

"新手 行埋一邊"
nakuz咪係咁囉
新手出聲有咩問題?
歧視呀?
算la ,佢係高登仔, 佢熱愛膠神同真心膠, 佢鐘意用更凸出ge語言同字眼同人溝通同表達自己, "美化"e個字對於佢黎講係有"特別"意思, 我地唔明ga la
作者: Lazy基"    時間: 16-3-2010 23:41
作者: Prince`    時間: 16-3-2010 23:56
老老柒柒,有條友咁同你講野你都想打佢喇,如果你咁都唔覺得係串既我都冇咩好講,講呢d野既人仲要係一個同自 ...
Lazy基" 發表於 16-3-2010 23:41

SORRY字眼上我可能過份左,
但係比著其他人我都係咁 無論HENRY定邊個我都係咁講野架啦..
NICE JOKE 擺明話佢講緊笑話, 或者用NICE LIE會好D LOL?
至於I LOVE YOUR FUNNY RESPONSE, 亦都擺明係佢自己錯居然叫我唔好出聲,
NOT FUNNY EH?
您話串 退一步 就算我係串佢又點 事實佢係錯.
錯左就係錯左 認錯唔駛死 而且又無人話佢 我都話明自己都有用.
SO? 所以我唔係話佢用BOT就好乜好乜 全因佢唔肯認.
係咪針對佢 您地自己睇得出 我可以搵好多我串HENRY 串您 串因子既POST 仲有MMB?
大把. 至於點解成日話同一個人 倒不如叫佢自己諗下點解成日都有咁多事被人話啦..
我諗 我無理取鬧 就算有朋友幫 其他人都睇得出發生緊咩事係咪?
佢成日話改左改左 但係我相信呢一個版既人都有眼睇既係咪?
同情還同情 現實還現實.

RE David,
YES成件事基本上就係咁
作者: Prince`    時間: 16-3-2010 23:58
其實我都係見cl咁慘, 比人串到咁, 今次唔係第一次ga la, 只係之前我冇出聲je

算la ,佢係高登仔, 佢熱愛膠 ...
t0psecret 發表於 16-3-2010 23:02

慘? 慘D咩? 唔通您覺得我講既野無理由嘛?
如果唔係佢反串我 我會串到佢咁?
作者: t0psecret    時間: 17-3-2010 00:03
如果唔係佢反串我 我會串到佢咁? ...
Prince` 發表於 16-3-2010 23:58
咁你想佢點?
作者: h0h0    時間: 17-3-2010 04:26

算la ,佢係高登仔, 佢熱愛膠 ...
t0psecret 發表於 16-3-2010 23:02
點解黎個論壇咁多小圈子ge?
我想知道邊道有得申請入串嘴小圈子架?
RS霸氣粉腸 發表於 16-3-2010 19:15

自編自導自演 Orz
作者: Clmak814    時間: 17-3-2010 13:12
如果唔係佢反串我 我會串到佢咁? ...
Prince` 發表於 16-3-2010 23:58

吹下水都唔會
好心你啦
人地回一個你就"話"我
我係講左我bot咁又點
跟本就係你針對我
咩都聽唔入耳
Martin Mega我都唔洗回佢
我講到依家都冇用粗口係我專重佢
講多無畏啦
我講左sorry先啦
大家唔會bump啦

係時候停啦-.-

主腳cl 都冇回啦-.-

(練字))
jckachunrs 發表於 16-3-2010 21:54

係啦我都認左錯
有可能唔係我既錯我都認左
佢地係要嘈我都冇計
板主關post啦
作者: t0psecret    時間: 17-3-2010 13:21
自編自導自演 Orz
h0h0 發表於 17-3-2010 04:26

哦
作者: RS霸氣粉腸    時間: 17-3-2010 15:16
版主在哪? 都死了嗎? 個forum都廢廢地~
作者: samhwu    時間: 17-3-2010 16:33
RS霸氣粉腸 發表於 17-3-2010 15:16

你居然侮辱nakuz呢個咁神聖既forum,侮辱nakuz者,殺!
作者: Prince`    時間: 17-3-2010 22:19
咁你想佢點?
t0psecret 發表於 17-3-2010 00:03

一句 哦 SORRY囉 其實我都有用過黎BOT MAIN架XD
好難咩?
係無意思架 但佢一直就係咁 次次講SORRY都好似我地夾硬屈佢咁
咁樣叫做態度上有改變咩 做人係咁做架?
作者: Prince`    時間: 17-3-2010 22:24
吹下水都唔會
好心你啦
人地回一個你就"話"我
我係講左我bot咁又點
跟本就係你針對我
咩都聽唔入耳
Martin ...
Clmak814 發表於 17-3-2010 13:12

聽唔入耳 oops 你覺得你講既野係一個做錯左既人應該講既?
針對你 唉 你咁鍾意覺得自己被針對 你可以慢慢
咁又點? < 你自己自相矛盾 前後不一 講大話 說謊 4個方式黎講 夠未?

我覺得呢個Post對大家黎講都係一課.
我淨係講我學到既野 除左要注意言詞之外 亦都要諗下有無必要嘈..
但我覺得我講多左咁多野 對CL係好事囉 個個睇佢好似被人話好慘
實則佢無做錯 鬼有人話佢咩 一個小人物 根本提都無謂 話佢就擺明佢錯.
其他人要幫手既 係用理性囉唔該, 唔係因為我覺得佢慘就要幫佢,
道理係邊個到 邊個永遠都係最理直氣壯果個囉我想講.
CLMAK我重申我無針對你 亦都無興趣針對你 但希望你自己知道錯.
Thats all for this post.
作者: Lazy基"    時間: 17-3-2010 22:38
作者: aclet0821    時間: 18-3-2010 14:50
Can't believe this post is still going on = =v
I'm not going to express my words lu...

But just one thing Prince...
Clmak dou said jor sry... (unless I mis-read)
Let it go la... I guess you had already express all or most of your feeling toward's clmak out la -_-"
I think it's time to end this massive argument ...
作者: 古德    時間: 18-3-2010 22:43
I love peanut
作者: leesiupui    時間: 19-3-2010 01:53

作者: Clmak814    時間: 19-3-2010 15:06
咁樣叫做態度上有改變咩

我只係想講,你真係唔係好了解我

我吹下水你都睇唔過眼

如果我真係咁講 "Sorry o羅" 你真係會聽得入咩?

我真係學左野呀

以後你回咩都唔好理你

係咪幾好?

話時話呀,你都唔入樂古個CC,你點知我態度冇變呢?

不過講幾多次你都唔會信

我認我係唔識玩討論區,因為我吹得太多水,而引起一啲人既不滿

有時我都有控制下

好似呀Thomas兄搵我果時一個"不錯"既朋友(ccy)

係msn度串左我一個鍾到

Amy, Bon, 等人都在場

我仲記得果時既Jckachun(CCY)係度PM我 "點呀?好冇面呀?"

我都唔知多謝佢講依句野好定係點

只係向Thomas兄講左一句"Give me a chance, I will change"

之後我係RS內發言既時候都有加左啲表情

等人地知道我係講笑定係串佢

效果真係唔錯

當然,有時係會唔記得

因為見到CCY真係行運行到..

嗯..生火都會有原因

其實如果我果日要串番去

我大把野可以講,我到依家重記得

如果你話我冇變既話

試問一句

上當年既CL,真的如此嗎?

果時既我,一旦比人串就唔會停

直至所有人都放箭比我跟住就話Quit

我就係咁,認真起上黎講野唔經大腦

大家有目共"倒"

我真係有用過Bot

開心啦?

原實話你唔係針對我都幾難

我講野你係都要話我講既野有錯

你又話我成日講埋啲野都係串呀講大話呀

但係我試下唔理你

你又話我潛水..
作者: tommy0731    時間: 19-3-2010 23:33
RS霸氣粉腸 發表於 17-3-2010 15:16

樂古係好多年前經已廢左架啦
好多資深玩家都好少上
作者: 因子-yanchi    時間: 19-3-2010 23:47
我只係想講,你真係唔係好了解我

我吹下水你都睇唔過眼

如果我真係咁講 "Sorry o羅" 你真係會聽得入咩?
...
Clmak814 發表於 19-3-2010 15:06

告一段落吧

以後注重言行便是

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2