樂古Nakuz

標題: 好地地比人鎖 x_x [打印本頁]

作者: 黑狼鳥    時間: 9-7-2010 18:08
標題: 好地地比人鎖 x_x
朝早上beanfun 發覺佢唔比我上 平時果隻人仔
佢話  帳號鎖定(暫時鎖定(列入觀察名單);0)  <<< 果個樣係咩意思
之後打去客服 點知佢同我賣廣告
跟住 我send e-mail去 同佢講 好快手地
下午就回返我
--------------------------------------
親愛的會員您好:

【以下是針對您提出的問題所作的回覆】
由於發現您帳號內的角色於遊戲中,疑似異常獲得大量金幣或道具的行為,
為避免帳號內的異常資料會影響遊戲進行,已暫時鎖定帳號
需請您來信表示同意刪除異常取得的金幣或道具,且楓幣部分會全刪除歸0,
若您同意後,人員會於7個工作天內刪除道具後方可開啟帳號。
如查詢您的道具或金幣來源為正常交易取得,則會直接將帳號開啟。

謝謝您的來信及支持!

----------------------------------------

灰
作者: 我係new手    時間: 9-7-2010 18:47
有錢過頭?____?
作者: cla991053    時間: 9-7-2010 20:03
今日問返人
好似有hacker 用hack 買野
d商人中晒伏
作者: 雜草    時間: 9-7-2010 20:52
SOSAD .. John的50E就咁要講BYEBYE
好彩我無做商人一段時間 = ="
就算要賺錢都就咁收同賣 囧 ..
作者: 遊俠翔    時間: 9-7-2010 21:03
你係唔係收左前排洗點洗轉蛋流出黎d裝?
作者: 2895    時間: 9-7-2010 21:15
我都俾人鎖左
作者: 黑狼鳥    時間: 9-7-2010 21:52
回復 5# 遊俠翔

我唔收轉旦野 -3-
如果我d錢真係變曬0  
我會親自上本公司搵佢理論 ._.

我下次要開返隻倉倉 -.-
作者: ivanyoyo    時間: 9-7-2010 22:22
弓囍曬bright,成為新一代被鎖人仕,
被鎖己經唔係外掛,變左商人= =
作者: kkct    時間: 9-7-2010 22:33
john好慘
冇哂d錢 你仲有我
作者: ivanyoyo    時間: 9-7-2010 22:37
john好慘
冇哂d錢 你仲有我
kkct 發表於 9-7-2010 22:33

佢同意左回0?
我今日收左勁多野,做奸商ing.....
作者: kkct    時間: 9-7-2010 22:39
佢同意左回0?
我今日收左勁多野,做奸商ing.....
ivanyoyo 發表於 9-7-2010 22:37

你太認真啦
作者: ivanyoyo    時間: 9-7-2010 22:41
我今日收左好多野丫囧,混卷丫楓杖丫咩都有....d職業商人鎖曬既時候係時候我出場拉
作者: ye963963    時間: 9-7-2010 23:14
係呀,,我有fd同我講多個20e就比人鎖-.
作者: 忻忻    時間: 10-7-2010 02:37
t^t還我肥豬~~
作者: 黑狼鳥    時間: 10-7-2010 08:01
回復 14# 忻忻

傻 -w-
尋晚有人解左 /t^t/
點解仲未到我 吼  \口/
冇得做生意 t^t 冇得養豬
作者: 神之淚ms    時間: 10-7-2010 19:30
咁你可唔可以講得出你點搵?就算你講,佢地有乜方法可以知道你講既野係真既先?
姐係佢地明屈哂你d錢?

重有我想問你係咪1日之內搵到勁多錢先?
作者: 遊俠翔    時間: 10-7-2010 22:27
咁你可唔可以講得出你點搵?就算你講,佢地有乜方法可以知道你講既野係真既先?
姐係佢地明屈哂你d錢?

重有我 ...
神之淚ms 發表於 10-7-2010 19:30

1日之內?
有時一日之內洗40e都有tim- -

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2