樂古Nakuz

標題: jackie8642你同我快d死番出泥 [打印本頁]

作者: eten312512    時間: 30-12-2010 23:56
標題: jackie8642你同我快d死番出泥

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4005408&extra=page%3D5(詳情可睇睇)
佢之前賣左個ac比我
不過佢唔肯比久遊ac我   佢話佢幾個ac都用呢個久遊 唔比得我(一個久遊只對應一個ac)
依家佢改左我密   搞到我入唔到 好想爆粗
佢電係68412365 歡迎大家去玩電話         

個ac叫zXFUNGXz     叫到佢唔該踢

最後講多句 睇你個樣無咩問題  面交個陣都好正常 你依家咩事?!

你唔快比個久遊ac我一日都唔會收手

老實講  我真係唔想搞大佢  你快快比錢我未算數囉

如果呢個禮拜你比唔到我   我唯有報警
作者: keng366008    時間: 31-12-2010 00:02
我諗佢本身唔係坤你 而係唔記得係共通-.-"
炸佢電話吧...... 如果佢係要消失 你都無佢符
慘~
作者: eten312512    時間: 31-12-2010 00:07
我諗佢本身唔係坤你 而係唔記得係共通-.-"
炸佢電話吧...... 如果佢係要消失 你都無佢符
慘~ ...
keng366008 發表於 31-12-2010 00:02

其實久遊AC跟本就冇安全   忘記PW就要身分證 不過身分證冇得改喎
作者: tommy22    時間: 31-12-2010 01:44
其實樓主報警好d
作者: venjason123    時間: 31-12-2010 11:15
報警好..........
作者: 545677s    時間: 31-12-2010 16:20
其實依個ac我之前都想買個紅星ac來玩  好彩冇買  汗"" 你買左幾錢??
作者: eten312512    時間: 31-12-2010 23:04
其實依個ac我之前都想買個紅星ac來玩  好彩冇買  汗"" 你買左幾錢??
545677s 發表於 31-12-2010 16:20

佢好平放左 $700
作者: beev0v    時間: 2-1-2011 13:39
700=_=.!  尼d人吾真系賤格-,-
作者: 00833    時間: 2-1-2011 20:17
700 =.=
我放少將 500都無人收
作者: cc234234    時間: 2-1-2011 20:35
報警好
作者: kingfai0991    時間: 3-1-2011 17:12
報警 IS GD

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2