樂古Nakuz

標題: 首創CSO Guides 今日起火熱開放 首推武器大全 [打印本頁]

作者: 鴻-    時間: 14-7-2011 19:46
標題: 首創CSO Guides 今日起火熱開放 首推武器大全

首創CSO Guides 今日起火熱開放
首推武器大全

在過往三年,Nakuz CSO版也有不少的熱心會員,用心地製作了很多的遊戲攻略。靠著各位會員的努力,樂古CSO版擁有的攻略教學,亦成為了香港CSO論壇中最多的一個。但是,面對著這麼多的精品文章,相信也會令會員有閱讀困難的問題。所以有見及此,樂古將會於7月18日開設全新的「CSO 精品文章」,並且在 nCSO 網站提供首創的「CS Online 遊戲攻略」。務求使會員有一種全新的 精品 瀏覽方式。

※ 全新「CSO 精品文章」子版  火熱開放
期待已久的「CSO 精品文章」已於7月18日正式開放,內裡包含所有Nakuz會員精心製作的CSO 教學及心得。必定能夠為你的CSO 知識,再下一城。
>> 馬上進入 <<

※ [第一波]推出《武器大全》瀏覽索引
Nakuz會員一直熱心協助,製作了很多《武器大全》攻略。在全新的「瀏覽索引」中,會員可以在一個簡潔的頁面中,查看所有武器的資訊,並且可以點選該武器的攻略來查看,十分方便。
請注意!! 目前只推出《武器大全》的瀏覽索引.

※ 更多CSO教學內容 將會刊登在nCSO
目前「nCSO - Guides(CSO 遊戲攻略)」只屬起步階段,還有很多東西仍未開放。我們預計將在稍後的時間,逐步推出《殭屍大全》及《CSO 任務系統攻略》。相信假以時日,「nCSO - Guides」便會提供到一個「武器」、「殭屍攻略」及「任務系統」的綜合性CSO攻略 予各位會員.

※ [活動]回饋BUG/協助開發   即賞樂點!!
即日起至7月25日,會員只要在「nCSO - Guides」中發現任何BUG 或者是 資料錯誤,也歡迎各位在指定的主題,向我們提供更正!而《武器大全》中,亦有部分武器的「簡介」是未有填寫,如果會員有時間,希望可以協助COPY相關簡介給我們。
詳情請到指定主題查詢  >> 馬上前往 <<

作者: articearar    時間: 17-7-2011 23:37
頭香~~幾正wo~~~
作者: chow3100    時間: 17-7-2011 23:39
2香,welcome!CSO 精品文章
作者: laipaklun    時間: 17-7-2011 23:44
3香 唔知動漫 如果出cso槍序號既話 會唔會有貝斯既序號呢 @@
作者: 企鵝K1A    時間: 17-7-2011 23:48
3香 唔知動漫 如果出cso槍序號既話 會唔會有貝斯既序號呢 @@
laipaklun 發表於 17-7-2011 23:44

有既話貝斯價立即大跌....得返200~300幾到
作者: 夜乂影    時間: 17-7-2011 23:49
哇,咁樣好清楚@@
作者: 企鵝K1A    時間: 17-7-2011 23:49
首推武器大全

在過往三年,Nakuz CSO版也有不少的熱心會員,用心地製作了 ...
鴻- 發表於 14-7-2011 19:46

CTM簽名好串=.=
同埋英雄/補給個D冇既= =?
作者: 910reed    時間: 17-7-2011 23:52
支持~~十分整潔
http://www.ncso.tk/guides/weapon/b2/usas12camo.html
林幻雷
作者: s15ooooo    時間: 17-7-2011 23:53

已經入過去先睹為快了~
話說CTM簽圖不難吧..但連爆3個就難點了XD~但爆頭還是沒問題的~((其實係因為好多時比人開精準係到汁左雞所以先難-.-
作者: 鴻-    時間: 18-7-2011 00:00
CTM簽名好串=.=
同埋英雄/補給個D冇既= =?
企鵝K1A 發表於 2011-7-17 23:49

英雄槍/補給槍

原本諗住加
但係唔係正規槍
所以遲d會開個頁 放入去^.^
作者: 鴻-    時間: 18-7-2011 00:01
支持~~十分整潔

叢林幻雷
910reed 發表於 2011-7-17 23:52

去呢度回 有樂點架喔^^
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4202299
作者: 新槍手    時間: 18-7-2011 00:03
作者: caesar007    時間: 18-7-2011 00:09
http://ncso.tk/guides/weapon/b2/ksg12.html

圖片錯了= =

你簽名等我破解
[youtube]vc1UovJfqRw[/youtube]
作者: ronald0214    時間: 18-7-2011 00:12
我的sl8槍評啊..
作者: kenny8314    時間: 18-7-2011 00:16
wow 錦樣既話..方便好多..又快搵到~
作者: 愛死章魚    時間: 18-7-2011 00:20
正阿
甘樣大家就可以看武器資料了^^
作者: KLKL6077    時間: 18-7-2011 00:22
已回報超多的東西
作者: Nelson1234    時間: 18-7-2011 09:26
開多個子仲好  將d精品分類  易d搵
作者: wasdjkwasdjk    時間: 18-7-2011 09:30
方便看到武器資料;P
作者: bensonwin    時間: 18-7-2011 09:39
wow~good
作者: 樂古無名人    時間: 18-7-2011 09:39
好似唔錯喎@@
作者: 愛恨交纏    時間: 18-7-2011 10:40
琴晚諗住睇
但係比你封左255
太正啦><""
作者: firzen1709    時間: 18-7-2011 10:56
正喎......夠哂方便
作者: skyofsoar    時間: 18-7-2011 11:00
CTM
http://www.ncso.tk/guides/weapon/b5/mg36.html

裝載100發5.56mm子彈仍可迅速穿梭於戰場的輕量化槍身設計, 附有低倍率狙擊鏡來提升準度及傷害力﹐ 是3500美金即可購買的超值突擊機關槍!
依頭話係3500
依頭又話遊戲中美金4600?
作者: geoff888    時間: 18-7-2011 11:02
呢個俾以前更方便睇
作者: postking    時間: 18-7-2011 11:12
作者: tony332211    時間: 18-7-2011 12:09
英雄槍/補給槍

原本諗住加
但係唔係正規槍
所以遲d會開個頁 放入去^.^
鴻- 發表於 18-7-2011 00:00

加農炮=]
作者: kinwang1123    時間: 18-7-2011 12:26
首推武器大全

在過往三年,Nakuz CSO版也有不少的熱心會員,用心地製作了 ...

鴻哥好勁,連環爆頭3只屍
作者: csac1    時間: 18-7-2011 12:50
今次武器大全很完善清晰!
支持!!!!!
期待日後的新作...
作者: pakpakwang    時間: 18-7-2011 13:31
好過先前好多!!!!!!!!!!!
作者: 雙層魚柳包    時間: 18-7-2011 13:34
支持 令更多人更了解cso槍械
作者: 可愛肥仔明    時間: 18-7-2011 15:08
狙擊槍個度可唔可以分連狙同重狙==(SCOUT就擺最上)
作者: kaokoa    時間: 18-7-2011 15:17
GOOD! I LIKE
作者: cheesetown    時間: 18-7-2011 18:31
首推武器大全

ctm 其實魯格有機槍大全

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 9090&highlight=

只是你miss 了 ~~~~~~~~~~
作者: HC_Leung    時間: 18-7-2011 18:38

cheesetown 發表於 18-7-2011 18:31

最近都唔多見到佢~太忙~~~?
作者: roy624    時間: 18-7-2011 19:03
各位大佬睇完小弟既貼如果覺得寫得好既麻煩回一回呀thx@@
作者: fhl0123    時間: 18-7-2011 19:06
十你個卜,好野,要推
作者: 鴻-    時間: 18-7-2011 20:34

cheesetown 發表於 2011-7-18 18:31
已加回

短時間要加哂咁都野  所以仲有好多野漏左
作者: cheesetown    時間: 18-7-2011 21:00
已加回

短時間要加哂咁都野  所以仲有好多野漏左
鴻- 發表於 18-7-2011 20:34

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 8556&highlight=
極道狂徒/黄金極道狂徒  也miss 了
===========================
最快最有效率的做法:
另開新帖  内容:
呯譽各有精文的樓主
自行check自己的帖子是否在內
之後如缺漏在本帖回報

人人也會對的自己的帖子特別留意
所以修復進制一定會更快  ( ^o^ )

============================
作者: dolphin413    時間: 19-7-2011 00:30

想睇都易好多
作者: poiiop2009    時間: 19-7-2011 10:23
good thx
作者: 企鵝K1A    時間: 19-7-2011 19:09
狙擊槍個度可唔可以分連狙同重狙==(SCOUT就擺最上)
可愛肥仔明 發表於 18-7-2011 15:08

要細分就煩死了=.=
手槍要雙槍單槍,仲要加鍵射擊槍
散彈...BA,手動,自動,多彈散彈
衝鋒...= =
唔想再寫=.=
作者: HC_Leung    時間: 19-7-2011 21:05
要細分就煩死了=.=
衝鋒...= =
唔想再寫= ...
企鵝K1A 發表於 19-7-2011 19:09

鴻最近好似好忙
作者: 企鵝K1A    時間: 19-7-2011 21:37
鴻最近好似好忙
HC_Leung 發表於 19-7-2011 21:05

我只係想講咁樣係不切實際= =
作者: 可愛肥仔明    時間: 19-7-2011 23:19
要細分就煩死了=.=
衝鋒...= =
唔想再寫= ...
企鵝K1A 發表於 19-7-2011 19:09

淨係狙槍姐==唔使分哂咁多既--同埋咩係加鍵射擊槍同BA==
作者: 企鵝K1A    時間: 19-7-2011 23:32
淨係狙槍姐==唔使分哂咁多既--同埋咩係加鍵射擊槍同BA==
可愛肥仔明 發表於 19-7-2011 23:19

要分就要分哂佢了,始終本身CSO就有好多類槍,
而且有D好難分類,好似咁:
M3,XM1014,DBarrel,USAS12

用入彈方式分(係CSO類型有分別):
M3,XM1014都係可以中途入彈既槍,不過M3係手動式,XM1014係半自動

以上彈方式分(或射速=.=?,係CSO類型都有分別):
USAS12,XM1014都係半自動,不過XM1014可以中途入彈,USAS12唔得
M3,DBarrel都唔係自動槍,不過一個PA,一個BA,而且射速又差咁遠又....

散彈如果要分應該要咁:
PA:M3,KSG12
LA:M1887
BABarrel
SA:XM1014,USAS12,Gatling
作者: yukio1234567    時間: 20-7-2011 01:33
幾正
作者: ~tcc~    時間: 20-7-2011 09:51
sup. +1
作者: 打击感    時間: 20-7-2011 11:50
我是来看楼主签名的,V5~~~
作者: YaN.a0a    時間: 24-7-2011 00:27
作者: tat352382552    時間: 20-12-2012 18:50
PUSH PUSH
作者: 96405459    時間: 15-1-2013 17:29
都幾正下bo

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2