樂古Nakuz

標題: 最平出i Phone 4S方法 [打印本頁]

作者: 花樣少年    時間: 7-2-2012 17:52
標題: 最平出i Phone 4S方法
我要求只係上網, 睇o下劇集, 除以下方法, 仲有冇其他方法平o的? 當我用兩年咁計:

網上抽(當抽中左啦), 去ifc出機 $5088 + 中移動$68/月 x 24個月 = $6720

我有冇計錯數?

點解去蘋果官網仲未有得訂購?
作者: EY3P    時間: 7-2-2012 18:07
我要求只係上網, 睇o下劇集, 除以下方法, 仲有冇其他方法平o的? 當我用兩年咁計:

網上抽(當抽中左啦), 去i ...
花樣少年 發表於 7-2-2012 17:52

人仔網上睇劇會好Lag (若果閣下有驚人的忍耐力.. 可排除此項因素
作者: kenyuwb    時間: 14-2-2012 09:07
人仔網上睇劇會好Lag (若果閣下有驚人的忍耐力.. 可排除此項因素
EY3P 發表於 7-2-2012 18:07

冇可能 睇到片--
作者: 小清-)    時間: 14-2-2012 15:37
我半年前都系同你1樣既諗法;
我買佐htc incredible諗住上人仔98無限上網;
點知上網都成問題;
作者: 〝Kira﹏*    時間: 15-2-2012 06:54
建議新世界60蚊plan
作者: kenyuwb    時間: 15-2-2012 17:48
我琴日先去IFC買左2部4S黑色16GB:lol
今日就放左出去賺左千幾銀
作者: EY3P    時間: 15-2-2012 18:53
我琴日先去IFC買左2部4S黑色16GB
今日就放左出去賺左千幾銀
kenyuwb 發表於 15-2-2012 17:48

我個Fd.. 炒新銀紙.. 一日賺一萬
作者: allec    時間: 15-2-2012 23:13
人仔68 plan唔係GPRS上網咩,咁你都想睇片
作者: finaldream    時間: 16-2-2012 14:31
人仔68蚊plan只for你收email/上FB/睇新聞

影片唔洗諗
作者: BlUelXxEr乂f0k    時間: 16-2-2012 22:55
個個都貪平用人仔.... 一分錢一分貨呀...

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2