樂古Nakuz

標題: 招團收我 [GoT5 TeaMMaTe] [打印本頁]

作者: sAcn~~    時間: 9-11-2012 12:43
標題: 招團收我 [GoT5 TeaMMaTe]

我的長短:
1.6槍:

超強: \
強: M4壓槍 , AK壓槍
中上: Famas5.56 三連 壓槍
中: USP , Glock
中下: awp定狙反應 , 50c , Scout輕狙
弱: awp Fing狙 , ak 3連 點法 , M4 3連 點法
超弱 : Galil各方面 (姐係TR $2000個把)

Sense:

時常睇比賽Demo
懂得知道如何面對一些情況
DusT2可以比下Plant
Fack plant 就要比埋D片你地睇先識講

Map:

Dust2 (超熟,識2/3wallbang位)
inferno (一般)
nuke (唔識報位,識2/3wallbang位)
train (唔識報位,識1/2wallbang位)
cable (唔識報位,只識走位同Camp法)

我唔係D咩Pro lun,我只係用D街坊Mouse同Headset,
可on lan。
有意Pm =)

是日推介比賽(Demo自己找):
SK.f0rest vs mousesports[youtube]gUnDq3Kt9B0[/youtube]
[youtube]QhBMPRqnvKM&feature[/youtube]
作者: 6606    時間: 9-11-2012 18:40
DusT2可以比下Plan
fake plan 就要比埋D片你地睇先識講
?
作者: louis619    時間: 9-11-2012 20:56
點解你個ac比人封左狙神?
作者: nobleking    時間: 9-11-2012 21:56
有心學有心練請到本團RC申請test
作者: jacky112233    時間: 9-11-2012 22:16
你可以去我地RC搵人TEST
副團:小哈
       小鬼
       神人
團長:小明
我地系SoRJai一C1ub
作者: hoyin1996121    時間: 10-11-2012 12:02
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1

有意?
作者: 殺人OvO    時間: 10-11-2012 13:15
支持
作者: sAcn~~    時間: 10-11-2012 14:08
DusT2可以比下Plan
fake plan 就要比埋D片你地睇先識講
?
6606 發表於 9-11-2012 18:40

Nub plant only -__-
作者: sAcn~~    時間: 10-11-2012 14:10
點解你個ac比人封左狙神?
louis619 發表於 9-11-2012 20:56

使用準心器
作者: sAcn~~    時間: 10-11-2012 14:11
有意?
hoyin1996121 發表於 10-11-2012 12:02

yes!PM To Give RC =)
作者: louis619    時間: 10-11-2012 15:15
回復 9# sAcn~~ 原來係咁,我對你好失望囉= =我見到你條輕狙片我就覺得你好勁,原來掛狗黎囉.唉
作者: sorjaikit    時間: 10-11-2012 23:28
support><
作者: player4357    時間: 11-11-2012 11:51
1. 點解唔買GAMING GEAR?
2. 所謂對地圖超熟原來只係識所謂既WALLBANG就算熟?而唔係對地圖戰術結構既運用及走位?
3. 個D所謂強,中 係你對自己既評論? 會唔會妄下判斷左小小
4. 戰術既英文係PLAN而唔係Plant
忽悠既英文係FAKE 而唔係FACK
5. HackerPK 同VIRTUS PRO 既DEMO 無乜參照性可言
點解唔睇HackerPK之後演變既WemadeFOX??
VIRTUS PRO 亦係正宗被虐隊 最後唔明既係POST段FRAGMOVIE有咩意義

THX
作者: linuxso12345    時間: 11-11-2012 14:33
廢柴,5夠人打,話我掛又要做卡狗-lsAcnl
作者: 萬諾豬BB    時間: 12-11-2012 19:20
不知所謂
作者: sAcn~~    時間: 13-11-2012 14:03
回復  sAcn~~ 原來係咁,我對你好失望囉= =我見到你條輕狙片我就覺得你好勁,原來掛狗黎囉.唉 ...
louis619 發表於 10-11-2012 15:15

BTW冇自苗冇透視
作者: Genie.TTS    時間: 13-11-2012 16:58
BTW冇自苗冇透視
sAcn~~ 發表於 13-11-2012 14:03

無自瞄無透視but有準心
作者: vaz    時間: 14-11-2012 20:57
BTW冇自苗冇透視

如果有自描有透視都咁屎 真係DEL得CSO
作者: 萬諾豬BB    時間: 14-11-2012 21:49
BTW冇自苗冇透視

了解成塊圖就係識2 3個WALLBANG
跟住係PLAYER POVCHANNEL COPY幾段POV 出黎
但係打CS成舊屎咁= =

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2