樂古Nakuz

標題: 武器升級活動送永久金勳武器說明 [打印本頁]

作者: smionchiu    時間: 12-3-2014 14:09
標題: 武器升級活動送永久金勳武器說明

親愛的粉絲您好~

今天改版後推出夢幻武器製作圖囉!

想製作自己的弒神者、狂戰巨斧更簡單容易喔~

另外今天起開始推出4把武器升級活動,

陸續還有5款武器升級活動推出,

只要4/8前收集全部升級武器的話,將可獲得永久金勳武器一把喔!

為了讓粉絲們更了解本次升級活動的進行方式,

小編在此說明一下活動蒐集規則唷!!

若於3/11以前已經持有升級完成的武器,

在3/11~4/8活動期間內不需要重新進行升級,

只要在4/8時擁有本次9種升級完成武器即可在 4/8 獲得最終獎勵。

但4/8前若是您把已經升級完成的武器分解的話,4/8後將無法獲得最終大獎喔!

因此,無論不管您何時擁有升級完成的武器,只要在4/8活動結束前,物品欄內持有9種升級武器的話,

就可獲得永久金勳武器了!

>>>>3/11(二)改版內容搶鮮看<<<<<

敬祝大家遊戲愉快!

Have a good GAME!!

大家估下橘子會送咩金勳武器

作者: anthony0222    時間: 12-3-2014 15:12
送把黃金mp5比你又點話
作者: HC_Leung    時間: 12-3-2014 16:40
隼雷
發夢啦

黃金魯格
你就想啦

虎狩MP5
益左你啦
作者: kaka9911    時間: 12-3-2014 17:27
車... 送埋D無用槍,要唔要都把啦
作者: 297`    時間: 12-3-2014 18:12
作者: GiantStep    時間: 13-3-2014 00:56
姐係搵老手笨...
作者: yinkamman    時間: 13-3-2014 08:24
標題: 轉載自 CSO 絕對武力粉絲團

粉絲們晚安!! 小編發現自從升級武器會送【永久金勳小禮物】消息出來後,大家都一直在猜測到底會是送什麼~小編現在要給大家一些超大提示!

小編拍胸脯保證絕對不是送以下『金勳獎』。
1. 即滅斷魂:絕對不會讓你收到就斷魂的「寂滅斷魂」。
2. 石在天兵:太過天兵也絕不會送的「石破天驚」。
3. 狂野戰疫:感冒疫情肆虐?絕不會送的「狂野戰翼」。
4. 繽紛瘋吐:瘋狂很痛苦的!絕不會送的「繽紛瘋兔」。
5. 夭壽MP5:虎年都過了,絕不會送的「虎狩MP5」

小編額外保證,絕對是送【永久金勳武器】!柯林那些老頭們~可以先晾在一旁了,不符合生肖年的也可以放一旁哩~

但到底是什麼呢~就讓小編先暫時保留這答案吧♡(*´∀`*)人(*´∀`*)♡
感謝巴哈玩家bnmbnmbnm123自創的超有趣說法~哈哈哈 小編真是大笑了!

轉載自 CSO 絕對武力粉絲團

咁就要估下啦
作者: smionchiu    時間: 13-3-2014 10:07
粉絲們晚安!! 小編發現自從升級武器會送【永久金勳小禮物】消息出來後,大家都一直在猜測到底會是送什麼~ ...
yinkamman 發表於 13-3-2014 08:24

但注意 沒有歡喜伏龍 黃金MP5 同其他馬年既槍
作者: 武天星    時間: 13-3-2014 10:54
小金禮物,每個帳號隨機得一把,1狂野戰翼,2石破驚天,3虎狩NP5,4繽紛瘋兔,5歡喜伏龍,6寂滅斷魂,7黃金NP5,8星鑽彩炮,9喋血亂舞,10水星槍,資料真實
作者: anthony0222    時間: 13-3-2014 11:40
唔好同我講又送叢林幻雷呀.....

(好耐之前有一次買解碼送叢林幻雷-_-?)
作者: v1w1    時間: 13-3-2014 13:28
粉絲們晚安!! 小編發現自從升級武器會送【永久金勳小禮物】消息出來後,大家都一直在猜測到底會是送什麼~ ...
yinkamman 發表於 13-3-2014 08:24

難道橘子會送F2000或迷彩M4A1?
當然希望有M200(我想太多了)
作者: ScaNda    時間: 13-3-2014 19:00
小金禮物,每個帳號隨機得一把,1狂野戰翼,2石破驚天,3虎狩NP5,4繽紛瘋兔,5歡喜伏龍,6寂滅斷魂,7黃金 ...
武天星 發表於 13-3-2014 10:54

真???
作者: GiantStep    時間: 13-3-2014 19:43
希望拉到唔少新血
作者: 好人c    時間: 14-3-2014 00:47
回復 10# anthony0222

無記錯大陸版已經完  就係送佢
作者: ZoMble乂幻月    時間: 14-3-2014 01:02
回復  anthony0222

好人c 發表於 14-3-2014 12:47 AM

真係送幻雷??..
    其實呢把野幾唔錯的說,我都幾想要佢
    希望台服唔好送金MP5 la,唔係我就4把MP5都齊哂
作者: share8426    時間: 14-3-2014 12:21
橘子才不會這麼好,一定又是那些可有可無的金勳獎...
作者: raymond268    時間: 14-3-2014 13:33
座等送金勳
重覆秒分解
作者: anthony0222    時間: 14-3-2014 13:43

好人c 發表於 14-3-2014 00:47

對呢把野無咩好感
作者: GiantStep    時間: 14-3-2014 16:13
有望代理會出多d好活動la...
人流都少到咁
作者: s07440303    時間: 15-3-2014 15:11
咁話說之前個skull又送咗尐咩
作者: raymond268    時間: 15-3-2014 16:33
咁話說之前個skull又送咗尐咩
s07440303 發表於 15-3-2014 15:11

未送星期二先比
作者: GiantStep    時間: 17-3-2014 19:24
聽日送
作者: s07440303    時間: 19-3-2014 03:02
回復 21# raymond268

最後俾咗D咩
作者: 史提芬周=]    時間: 19-3-2014 18:50
唔知3日黑白雙煞用黎升級 打到夠分又會唔會送把永久金蠍呢?
作者: calvinngth    時間: 19-3-2014 19:45
最近搞咩.....咩都有得升,忙到飛起?
作者: anthony0222    時間: 19-3-2014 23:15
一刀劈友劈得好辛苦
作者: HC_Leung    時間: 20-3-2014 00:17
回復 26# anthony0222

辛苦得過升飛刀
作者: anthony0222    時間: 20-3-2014 11:10

辛苦得過升飛刀
HC_Leung 發表於 20-3-2014 00:17

火神殺5000好似仲煩+_+
作者: chris_paul3    時間: 23-3-2014 22:27
free for gold mp5
作者: Luhan0420    時間: 24-3-2014 21:56
千奇唔好係叢林幻雷 我已有
送左秒解
作者: HC_Leung    時間: 25-3-2014 12:55
千奇唔好係叢林幻雷 我已有
送左秒解
Luhan0420 發表於 24-3-2014 21:56

http://tw.beanfun.com/CSO/event/20140325_ev/sub_03.html

係迷彩版叢林幻雷, 唔同架
作者: 武天星    時間: 25-3-2014 15:48
直頭系叢林幻雷~真系黑商,本身有了,仲送來做物
作者: tomy09    時間: 25-3-2014 16:25
係迷彩版叢林幻雷, 唔同架
HC_Leung 發表於 25-3-2014 12:55

岩岩拎左,兩把一樣
作者: HC_Leung    時間: 25-3-2014 16:26
回復 32# 武天星

咁幻雷都唔係個個都有ge~(例如我 )

或者佢應該放2/3把俾人揀
作者: HC_Leung    時間: 25-3-2014 16:26
回復 33# tomy09

我捉字室之嘛
作者: ZoMble乂幻月    時間: 25-3-2014 21:47
謝天謝地!!
真係送叢林幻雷,呢把想要好耐啦!!
估唔到我有生之年,有機會得到呢把神器
重點係我D升級槍之前一早集齊哂
以後玩某模式唔使再用連散啦
作者: s07440303    時間: 25-3-2014 22:56
謝天謝地!!
真係送叢林幻雷,呢把想要好耐啦!!
估唔到我有生之年,有機會得到呢把神器
重點係我D升級槍之 ...
ZoMble乂幻月 發表於 25-3-2014 21:47

你指邊個連散先, 相信有闇影/深淵嘅都唔會稀罕幻雷lu而家
作者: ZoMble乂幻月    時間: 25-3-2014 23:25
你指邊個連散先, 相信有闇影/深淵嘅都唔會稀罕幻雷lu而家
s07440303 發表於 25-3-2014 10:56 PM

用PT買果把
    不過幻雷射速快,打團死唔會輸比呢2把散
作者: 好人c    時間: 26-3-2014 08:41
[attach]1043398[/attach]
果然無估錯  同陸服一X樣   兩個永久齒輪到手
作者: GiantStep    時間: 26-3-2014 17:05
更新大失所望...
作者: 實屬巧合    時間: 26-3-2014 22:40
一早有幻雷+1
作者: GiantStep    時間: 28-3-2014 00:51
回復 35# HC_Leung

其實套野有咩亮點值得你睇,我覺得一般
作者: HC_Leung    時間: 28-3-2014 20:27
回復 42# GiantStep

純個人喜好, 港劇日劇美劇英劇我都會睇, 不過港劇佔高比例咁解
死都唔會睇韓劇...咩來自猩猩的__

-------------------------------------------

幻雷想要好耐
後悔當年猜買
作者: ivan1b21    時間: 3-4-2014 15:34
果把金槍之前好似連100個解買就送比你
作者: GiantStep    時間: 4-4-2014 00:57
回復 43# HC_Leung

韓劇你要好投入或者有d特殊經歷,睇落去想會有feel

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2