樂古Nakuz

標題: 南服 戰魂家族之笑死人兇間 [打印本頁]

作者: 36dck    時間: 17-4-2014 20:12
標題: 南服 戰魂家族之笑死人兇間
戰魂雞欣以為自已好勁
燒人幫殺商人 叫左自已盟 惡魔小隊所有 峨媚和平補血
點知:lol:lol:
[youtube]bUPazyd5Cbc[/youtube]
請用1080p
作者: dolphin413    時間: 17-4-2014 21:18

又有片睇
作者: madao    時間: 17-4-2014 23:19

正,絕對支持,簡直係7到
留名等睇戰人拎自己塊面D面皮掉人
作者: yo~yo    時間: 18-4-2014 05:04
戰魂霏同戰魂天有幾多血?咁多人圍都可以唔死
作者: elsa1314love    時間: 18-4-2014 16:58
有短片就五好覺得自已好威先得架,點解0傲次次死個時五自已影低距 ON居居甘 炫傾同冥府簡直收得皮
作者: elsa1314love    時間: 18-4-2014 17:00
其實你PO呢短片出黎有咩用,是不是講0傲點威法點,洗五洗講到距成個李小龍甘?收得皮啦,炫傾勁就五洗甘個個走佬啦
作者: 647948681    時間: 18-4-2014 22:25
好片 緊係分享比人體. elsa1314love你懂得多小?
作者: madao    時間: 19-4-2014 00:31
弱智仔睇野係窄D,定係你地族D人就係咁目光短淺?
我覺得條片係帶出一個事實,就係你地7,同威唔威,勁唔勁有咩關係
好清楚咁睇到片主個幫俾人燒緊
有信心燒得人幫,但反而俾人打返轉頭,真係搞笑(叫佐你地唔好玩火嫁啦)
PS:我真心問返你地,你地果對戰魂霏同戰魂天既奸夫淫夫會有鍾意影自己死法既癖好?
作者: 道真    時間: 19-4-2014 11:57
點解你地d片全部都係幾隊人圍人地幾個,人地戰魂d片全部打大架贏左先放上來,你地有無d新鮮d...次次都係見到你地d片開幾隊人圍人地幾個。。。人地片頭兩個人你地幾隊人都圍成幾分鐘。
作者: TheSpeed    時間: 19-4-2014 12:51
點解你地d片全部都係幾隊人圍人地幾個,人地戰魂d片全部打大架贏左先放上來,你地有無d新鮮d...次次都係見 ...
道真 發表於 19-4-2014 11:57

未聽過燒人幫比人圍 仲要怪人地多人 攞黎衰
你睇下佢地有幾多隻峨啦 成隊峨補都死

平時我地盟拍開片都係讚差唔多人數打差唔多人數 你到底有無睇過架
你可以數下依家條片有幾多人打幾多人 掛補峨記得數埋
作者: madao    時間: 19-4-2014 13:07
你係咪調轉佐concept?
戰魂所謂既打大架咪好似你所講咁囉,十幾隊人圍人地幾隊,自己逐條睇返佢地D片先再講啦
你係咪真係玩天龍嫁?你唔係以為淨係得紅名果D就係戰魂家族D人啊?唔該你做下research先啦,睇清楚其他人係咩幫先出黎獻醜啦
作者: ヾ辰風×    時間: 19-4-2014 16:19
戰魂不嬲個個精英黎先唔好講大P,開紅打人1打1死左唔想柒就糸盟頻講話比人2打1
相信里樣都唔係新聞
今日睇完里條片更加令我清楚到...原來里個世界真糸好多人輸左賴地硬
挑人機,點知比人挑番機,之後話人多蝦人少.....心諗吊左聲出黎:你地講撚埋佢啦,反正你地唔要面,我地有片都無撚用
作者: 樂囝    時間: 20-4-2014 21:07
嘩 有片睇
作者: TheSpeed    時間: 20-4-2014 23:03
對家D人既行為真係不可理喻呢
作者: poiuyasd    時間: 21-4-2014 17:06
喲~我醒起之前戰魂都燒過人地幫
佢地派三﹑四隊(連高層都出埋)嚮太湖守住對家一隊刷燕既
結果對家連一滴血都無扣過 平平安安咁刷曬3場
見到戰魂成班人激到扎扎跳
作者: TheSpeed    時間: 21-4-2014 17:52
係嘅係嘅,你地D行為好好  好有品得  含7啦
edwinkwok1 發表於 21-4-2014 01:57

比你擺我FB張相又如何  低能行為
update下啦 呢張相係4年5年前
作者: ヾ辰風×    時間: 21-4-2014 18:36
係咩張相係你個fd咩  我都係早幾日先送佢最後一程 等佢一路好走
edwinkwok1 發表於 21-4-2014 18:11

死傻仔,fb呀fd,唔同你講真糸唔知你on9到幾時先知,
我唔想你兩年後睇番先知自己兩年前on9左野仲傻hihi咁
作者: 樂囝    時間: 21-4-2014 19:07
係咩張相係你個fd咩  我都係早幾日先送佢最後一程 等佢一路好走
edwinkwok1 發表於 21-4-2014 18:11

你眼有事?? 人哋有打係fb 吾係fd囉
你話fd 我回答你:佢有好多fd丫 你送邊個先 定係吾小心送左你自己洛地府呀 同你fd
作者: 樂囝    時間: 21-4-2014 19:53
死傻仔,fb呀fd,唔同你講真糸唔知你on9到幾時先知,
我唔想你兩年後睇番先知自己兩年前on9左野仲傻hih ...
ヾ辰風× 發表於 21-4-2014 18:36

俾面下係人地喇 人地隻眼有事
作者: 樂囝    時間: 21-4-2014 22:23
一個錯字就咁,本來唔信D人話你地小學雞.完來真係
edwinkwok1 發表於 21-4-2014 20:54

聽人地講?自己沒主意? 果個係笨少嚟 不如你自己諗下你喺咪小學雞先 就咁睇都知你係小學雞  又係嘈嘈閉
作者: TheSpeed    時間: 22-4-2014 00:23
書唔讀好咁得閒上黎樂古攪事 攪埋啲無聊野 講埋啲低能野 浪費你老母一番心血
作者: bob12632    時間: 1-5-2014 08:58
可能吾燒你地你地邊會集人打。
作者: k789225129    時間: 10-5-2014 13:22
垃圾4鬼盟收山啦
作者: imsiukit    時間: 12-6-2014 01:03

又有片睇
作者: 〥小璃    時間: 29-12-2014 19:36
回復 8# madao

是炫傾D傻kai先甘中意拍片架wor 甘你都會想睇到自已隻ac 點/死/法/咩我想問 傻仔 好心你講人之前問炫傾戈隻0傲 狂少靖好中意拍片又五見你話7埋炫傾D人kai 日/日拍片 無D新意思 點/死無乜問題我想講 邊個日/日拍抵自已點/死 點訓地府D影片咩 你講野一睇就知道無用腦黎講人啦

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2