樂古Nakuz

標題: 屈人偷石實際係自己偷人石 [打印本頁]

作者: privateacc    時間: 13-1-2015 01:21
標題: 屈人偷石實際係自己偷人石

睇清楚王SER藏匿。的情ヾ既真面目,佢拎走左我FD D藍晶尚埋之後先話佢聽拎走左 口口聲聲話還反元比佢 最後都係冇還到
結果比佢屈反轉頭話係我FD偷佢D石 之前又叫我FD比2級佢幫佢賣野 我FD比左唔小野佢,又藍晶又元寶 藏匿。的情ヾ已經話會"明天"還比佢
到左今日都係咩都冇還過 藏匿。的情ヾ另外周圍都借左唔小人元寶 又冇還到 正昆狗 又拎人地AC去9up屈我FD軟飯王 你地評下理 佢條友
叫人po出尼 藏匿。的情ヾ你唔好唔認呀 你自己做過D咩一清二楚啦 好似你呢D咁黑心既人 等天收 仲話自己行得正企得正 唔好又係王SER爆世P轉話題呀
作者: 雪花乂飛舞    時間: 13-1-2015 05:06
lm  今獲做花生友
作者: milovelky    時間: 13-1-2015 09:03
D石e家仲賣到咁貴架咩
唔係千幾二千元寶 1粒5屬架喳咩
作者: 老雞    時間: 13-1-2015 10:19
偷人石尚先上到5.6石~見佢仲要糸鳳嗚串人.冇錢敏大袋.對家糸禁啦
作者: privateacc    時間: 13-1-2015 11:46
條友至叻屈人 似住有人保佢就係到嘈 唔知醜咁話人偷石 佢D石有邊D真係自己買 十隻手指都數得出啦
問人借元話幾日後還 最後咪又冇還
作者: 12345685    時間: 13-1-2015 11:55
15號問人拎2碼 話唔會掂人d野 16號就偷人石
今天的我打倒昨日的我
作者: TheSpeed    時間: 13-1-2015 14:38
個族又偷AC轉賣又偷藍晶上石 賊竇黎 LOL 咩人都有
作者: 〥小璃    時間: 13-1-2015 17:37
要相是米呀 傻hi 傲雪靠女人 要五要我同你玩下 睇你7D 定是人地7D 先啦 傻撚 po D野尚去 就話人地拎你D石 靠女人自已是甘有錢五洗問女人拎石 自已轉盤 尚石 難道你呢D叫好撚有錢咩 傻/7 轉盤幫你自已隻ac整號啦 你靠其他ser比元寶你轉盤 呢D叫好7有錢呀 是米甘講你呀 無腦天山 你有無屈過我偷冰抗自已知呀 死傻kai 洗五洗po樂古 睇你呢隻靠女人個天山點搞人地先呀 有圖有真相架 你要玩 我慢慢同你玩lor 傻/kai
作者: 〥小璃    時間: 13-1-2015 17:39
要相是米呀 傻hi 傲雪靠女人 要五要我同你玩下 睇你7D 定是人地7D 先啦 傻撚 po D野尚去 就話人地拎你D石 靠女人自已是甘有錢五洗問女人拎石 自已轉盤 尚石 難道你呢D叫好撚有錢咩 傻/7 轉盤幫你自已隻ac整號啦 你靠其他ser比元寶你轉盤 呢D叫好7有錢呀 是米甘講你呀 無腦天山 你有無屈過我偷冰抗自已知呀 死傻kai 洗五洗po樂古 睇你呢隻靠女人個天山點搞人地先呀 有圖有真相架 你要玩 我慢慢同你玩lor 傻/kai
作者: privateacc    時間: 13-1-2015 18:17

想加強語氣唔洗PO兩次既↖冰∮若藍 相呢係邊呀 仲好意思屈我個FD 你地係咪姓屈?  "我行得正企得正洗怕你屈?"出自你地講經啦你
作者: elsa1314love    時間: 13-1-2015 18:34
清者自清你地慢慢自hi拉
作者: elsa1314love    時間: 13-1-2015 18:35
仲有你話人地拎你元寶 借你元寶麻煩你po埋出黎 五洗得個講字
作者: 厚面皮    時間: 13-1-2015 19:16

其實我係一個花生友 做開CD-ROM 不過成件事好奇怪...

清者自清你地慢慢自hi拉
elsa1314love 發表於 13-1-2015 18:34

人地連圖都PO埋 仲點清者自清
宜家唔係純粹9吹喎 無圖就仲可以用清者自清解釋既...
你應該PO番圖證明佢出於自願(等於你無偷石)
又或者PO圖證明其實係佢偷你石(或者係互偷?你地自己先知)

仲有你話人地拎你元寶 借你元寶麻煩你po埋出黎 五洗得個講字
elsa1314love 發表於 13-1-2015 18:35

一單還一單 你好似想扯開話題?
但至少你未反證到自己無拎人地啲石
作者: a01116    時間: 13-1-2015 23:40
睇清楚王SER藏匿。的情ヾ既真面目,佢拎走左我FD D藍晶尚埋之後先話佢聽拎走左 口口聲聲話還反元比佢 最 ...
privateacc 發表於 13-1-2015 01:21

你老MO 男人老狗 真糸唔撚吊你唔撚得 你自己令人個D唔撚講 你個卜街 男人令女人錢加陣仲要咬返個女人偷石 唔撚話你勁都唔得拉
作者: 12345685    時間: 13-1-2015 23:45
你老MO 男人老狗 真糸唔撚吊你唔撚得 你自己令人個D唔撚講 你個卜街 男人令女人錢加陣仲要咬返個女人 ...
a01116 發表於 13-1-2015 23:40

你係佢條仔咩 厹 ?
作者: elsa1314love    時間: 13-1-2015 23:48
傻hi po小小野就話人地偷石 你呢D叫屈lor 好無
作者: a01116    時間: 13-1-2015 23:55
你係佢條仔咩 厹 ?
12345685 發表於 13-1-2015 23:45

睇唔撚過眼姐=O=  你地做埋D野咁樣 天知地知大家知拉 糸型既 屈得到就屈 想打就泥 無問題架
作者: privateacc    時間: 13-1-2015 23:57
你個兩個post又叫乜 屈完人再屈? 由一開始我都話佢係我FD 點似得你自己AC話自己個FD
作者: 雪花乂飛舞    時間: 14-1-2015 00:27
個族又偷AC轉賣又偷藍晶上石 賊竇黎 LOL 咩人都有
TheSpeed 發表於 13-1-2015 14:38

哇bug石bug寶高手洪偉賢bb呀   bug到可以用元寶收重樓既高手呀

btw對於今次一事我吃花生
作者: 天龍人仔    時間: 15-1-2015 02:07
又有戲睇
作者: TheSpeed    時間: 15-1-2015 09:10
哇bug石bug寶高手洪偉賢bb呀   bug到可以用元寶收重樓既高手呀

btw對於今次一事我吃花生 ...
雪花乂飛舞 發表於 14-1-2015 00:27

係你膚淺 元寶收重樓有幾奇 重樓肩咪又係咁買 40萬元寶又唔係好多
何況我唔會搵你地人收重樓 你係咪發緊夢  on9少陣當幫忙啦
你兄弟呃左人粒2000元寶5級藍晶你諗下點拆好過啦賊仔
作者: 雪花乂飛舞    時間: 15-1-2015 14:53
係你膚淺 元寶收重樓有幾奇 重樓肩咪又係咁買 40萬元寶又唔係好多
何況我唔會搵你地人收重樓 你係咪發緊 ...
TheSpeed 發表於 15-1-2015 09:10

關我咩事?點解我要拆?你都on9既bug石洪偉狗
作者: TheSpeed    時間: 15-1-2015 14:58
關我咩事?點解我要拆?你都on9既bug石洪偉狗
雪花乂飛舞 發表於 15-1-2015 14:53

狗前狗後 你無家教定係你自己係狗?我唔想幫人教仔 靜少少啦賊仔
作者: 雪花乂飛舞    時間: 15-1-2015 18:38
狗前狗後 你無家教定係你自己係狗?我唔想幫人教仔 靜少少啦賊仔
TheSpeed 發表於 15-1-2015 14:58

賊前賊後  呢家我偷人野咩  關我撚事呀  吠小陣啦狗仔賢
作者: 我是gm    時間: 17-1-2015 12:32
15號問人拎2碼 話唔會掂人d野 16號就偷人石
今天的我打倒昨日的我
12345685 發表於 13-1-2015 11:55

乜唔係 "昨日的她打倒今日的她"咩??
作者: 我是gm    時間: 17-1-2015 12:34
十分好奇現時可以BUG的嗎? BUG左幾十萬元寶?咁少?
點解唔值接BUG幾千萬元寶??
點解其他人唔參考一齊BUG呢??
作者: sally1314    時間: 23-1-2015 05:41

王SER有個119lv67石天山,曾經因BUG比人封左AC,你地去王SER問D細幫既和平人士,絕對有人以細號密返你話你知果個天山叫咩名
喺鳳嗚,佢喺大有來頭既,某族長佬
男女AC佢都有119LV
作者: wiceyanam    時間: 29-1-2015 17:04

樓上講果位咁似渠王既6 7石天山英俊bug凡‰
sorry我是唔是講左d唔應該講既野出黎
作者: elsa1314love    時間: 23-6-2015 10:01
洗撚屈你個FD咩?五撚知醜,你要相我一定會PO架wor,唔洗心急我相信大家都心急想睇下王SER傲雪親口承認拎左的情幾多石ge
作者: elsa1314love    時間: 23-6-2015 10:04
咩叫左又拎人地D AC? 唔抵得人地比AC比的情玩咩?而你又無其他AC?你吹咩?而且你個FD米仲CHEAP,問的情借AC,借到又要偷 又要改2級咩,你個fd心裡有數啦,甘大個男人仲要問老婆邊度有藍晶收,借AC,借元寶,你個FD都是呢d甘ge人啦,唔好話人地先拉
作者: elsa1314love    時間: 23-6-2015 10:07
如果甘撚五鋸ge話 穩王SER一刀兩斷拉鳩的情尚警察局米得拉,講甘撚多野拖咩?反正的情都話等你地拉距,之後就會有新野睇,就是睇下你個FD傲雪本人麥國良親口承認拎左人地d石姐,無所謂你慢慢UP,傲雪靠幾多個人夾錢比距先整到石,多左重樓玉就話自已放2m,5石仔放2m,笑撚死人咩
作者: elsa1314love    時間: 23-6-2015 10:09
回復 4# 老雞

咩叫敏大袋,好心你拉7頭打好d字拉,味撚打字打都五清五楚拉,甘大個人仲打字都打錯,文化低撚到呀,引緊我笑
作者: 厚面皮    時間: 23-6-2015 13:15
我收到風你又放AC喎 今次玩賤賣?

好心你啦 AC廢過人就唔好咁串咀 講真你打交唔補血 打人又無打手咁勁

仲要靠人地... 幾時會係你自己去打人... 十次有十一次都係跟人地去打

咀炮你就叻 次次俾人話校場就呢場個樣

以前魔仔輸比淚魂 但人地有吉士去打 你呢? 笑

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2