樂古Nakuz

標題: 南ser大戰 [打印本頁]

作者: 槍鬥技    時間: 14-1-2016 20:11
標題: 南ser大戰
根據可靠情報近日南ser再次高潮 惡魔小隊 天龍王者 星雨軒 愛弒殺 形成四角關係 有興趣重玩的玩家 歡迎回來一起爭霸
作者: adjestman    時間: 15-1-2016 09:34
天龍王同惡小開P先好玩
作者: 化合物    時間: 15-1-2016 17:17
有興趣入星雨軒可搵我
作者: 厚面皮    時間: 15-1-2016 18:49
愛殺話唔打星雨
作者: peng7617    時間: 15-1-2016 22:52
天龍王同惡小已經開打了
作者: fongkapan    時間: 16-1-2016 20:58

咩叫四角關係? 尋日天龍王先比惡小星雨打到縮
今日天龍王就班晒對家愛殺番黎齊齊同心協力打鳳古了
仲口氣大大5 SER輸家唔夠自己打
作者: dannytsoi31    時間: 16-1-2016 23:48
有得打 好打啦 過多幾個月可能又變死城
作者: fongkapan    時間: 17-1-2016 01:47
為左贏,連吊均自己祖宗十八代嘅對家都合作得上,睇黎都去得好盡下
作者: 逆天、墨冰    時間: 17-1-2016 02:01
叫埋對家做戰友,唔糸做炮灰
作者: 雪花乂飛舞    時間: 17-1-2016 04:32
咩叫四角關係?尋日天龍王先比惡小星雨打到縮
仲口氣大 ...
fongkapan 發表於 16-1-2016 20:58

好心你就柒小陣啦 我地天龍王22個打你星雨軒+惡魔小隊40幾個 你贏左都無面講出黎啦 仲要愛殺有打過我地嫁前日口口聲聲話我地靠愛殺先打得贏你地星雨軒 你咪出黎一個幫打一個幫囖  一個幫打一個幫 睇你贏到去邊?夠膽就今晚全部星雨軒過曬惡小 咁我就無野講啦我話你知
作者: 逆天、墨冰    時間: 17-1-2016 06:33
一百萬整個Ac,都要對家幫手打古城,笑死人咩。面皮真糸厚,仲大大聲好威咁。以前日日吊老/母,今日做左人地外母,以前種種羞辱都忘記,今日抱住條女最實際。   兩襯家結埋盟,咪威晒囉!
作者: fongkapan    時間: 17-1-2016 10:31
好心你就柒小陣啦 我地天龍王22打你星雨軒+惡魔小隊40幾個 你贏左都無面講出黎啦 仲要愛殺有打過我 ...
雪花乂飛舞 發表於 17-1-2016 04:32

乜計你自己幫呀?幫你地個盟友去左邊個?四鬼盟果堆你唔係當人地戰友架咩比你講夠一隊人打一個SER又點話你地輸,抵你柒
你地贏,聯埋吊左自己全家嘅對家,好風光?
作者: Kyrieirving    時間: 17-1-2016 11:08
咩叫四角關係?尋日天龍王先比惡小星雨打到縮
仲口氣大 ...
fongkapan 發表於 16-1-2016 20:58

咪係 星雨軒日日燒天龍王燒到佢地龜哂城
作者: 雪花乂飛舞    時間: 17-1-2016 13:23
乜計你自己幫呀?幫你地個盟友去左邊個?四鬼盟果堆你唔係當人地戰友架咩比你講夠一隊人打一個SER又點話你 ...
fongkapan 發表於 17-1-2016 10:31

你個晚到底係唔係到嫁-.-????? 個晚頭一波鏡湖 愛殺 沖左入黎殺左我地 片我都有 洗唔洗比你睇 跟住到倉山 愛殺2邊都無幫
作者: 逆天、墨冰    時間: 17-1-2016 14:07
回復 14# 雪花乂飛舞

做左襯家又唔同,你洗咩解釋,解釋即糸掩飾
作者: peng7617    時間: 17-1-2016 14:55
回復 10# 雪花乂飛舞

吊你地以前咪又糸人多打人少 贏左覺得自己好撚威 而家比惡小人多過你 就話人地人多蝦人少 你班阿叔唔該用下個死人腦再講野拉 自打嘴巴 而家冇人幫你地就柒到燒人幫都唔夠打
作者: milovelky    時間: 17-1-2016 15:17
為左贏,連吊均自己祖宗十八代嘅對家都合作得上,睇黎都去得好盡下
fongkapan 發表於 17-1-2016 01:47

為左贏 有咩做唔出
好似無
作者: kibi123    時間: 17-1-2016 16:09
小弟劣改

作者: adjestman    時間: 17-1-2016 18:15
我要睇片
作者: adjestman    時間: 17-1-2016 23:42
好撚正, 有幸見到天龍王同惡小既喇叭戰
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 00:21
真相大白,天龍王真糸要靠愛殺幫手 估唔到愛殺呢招借刀殺人夠絕
作者: adjestman    時間: 18-1-2016 00:23

作者: sai0    時間: 18-1-2016 04:20
真相大白,天龍王真糸要靠愛殺幫手  估唔到愛殺呢招借刀殺人夠絕  ...
逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 00:21

借刀殺人?點借法?借邊個把刀?有無用錯成語?
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 08:33
回復 23# sai0

咁咪糸雞狗合盟,想重振狗風囉,  仲要糸奶西果隻 ,越臭越興奮果隻 ,睇下你地有幾忠心先
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 08:46
如果愛殺今日幫天龍王糸有企圖,都仲有少少人性,如果唔糸,真糸豬狗都不如 ,枉我地一班以前一直咁支持你地既人,希望你地可以靠自己振作打殘天龍王,估唔到你地真糸要做隻奶雞西既狗
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 08:57
愛殺可能被打壓得太耐,連雞欣以前話你地呀媽呀妹家姐做雞比人吊都忘記左啦,可憐、同情
作者: 逆天影片    時間: 18-1-2016 10:26
如果愛殺今日幫天龍王糸有企圖,都仲有少少人性,如果唔糸,真糸豬狗都不如 ,枉我地一班以前一直咁支持你 ...
逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 08:46

支持?你地點樣支持丫!
世族年代從來只係你地一班和平幫幫雞欣守城,
到無左世族比雞欣打,你地就喊口求我地幫手。
我地燒天龍王西湖打足一個鐘,星雨軒組一隊人企足係到睇戲一個鐘。
支持兩個字由你地把口講出黎,真係醜字都唔識寫。
星雨軒根本就係有事愛殺無事惡小。
作者: 天氣報告    時間: 18-1-2016 10:27
無情你好意思講野,當日又唉又西做牆頭草,風吹向邊邊就跟住去邊邊擺,今日吹咩風丫...成日扮傻仔尻知孖碌
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 11:17
回復 27# 逆天影片

又關星雨軒事 ,呢輪星雨軒紅咩,得幾個人仔打得下,個個都糸豆腐黎 ,企你果邊有咩用 ,你地叫齊人返黎都夠做,洗人幫咩
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 11:22
唔爭氣冇辦法
作者: 逆天影片    時間: 18-1-2016 11:48
回復  逆天影片

又關星雨軒事 ,呢輪星雨軒紅咩,得幾個人仔打得下,個個都糸豆腐黎 ,企你果邊有 ...
逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 11:17

講到最後未就係利益,星雨軒諗住跟惡小好丫做大佬又可以打野外王LU。
點知愛殺出現,星雨軒輪落做死狗。
而家既星雨軒只不過係惡小養既一條死狗。
同惡小一齊不停做小動作
狗既作用係得咁多
惡小以前係天龍王者隻狗,而家咬主人。
星雨軒而家係惡小隻狗,惡小自己都係小心D因住比狗咬。
惡小唔係搞咁多野,訓練好隻狗先啦。
作者: 雪花乂飛舞    時間: 18-1-2016 11:48
無情你好意思講野,當日又唉又西做牆頭草,風吹向邊邊就跟住去邊邊擺,今日吹咩風丫...成日扮傻仔尻知孖碌 ...
天氣報告 發表於 18-1-2016 10:27

好撚笑 我同寶貝d對話點解我訓醒可以係另外一邊收翻翻黎?
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 11:50
老實講,一直以來愛殺點樣對和平幫自己心裡有數,要和平幫企你地果邊糸難。世族時期和平幫唔入戰魂,唔通入你地逆天?你地逆天亦唔會收吧!照計天龍王同惡小交惡,你地有機會反擊,叫齊人返黎,點解唔夠做,只糸唔明你地既目標糸乜野,好似以前咁?依家好多幫會都唔弱,要只有你地愛殺做王就難,等同天龍王一樣
作者: 雪花乂飛舞    時間: 18-1-2016 11:50
無情你好意思講野,當日又唉又西做牆頭草,風吹向邊邊就跟住去邊邊擺,今日吹咩風丫...成日扮傻仔尻知孖碌 ...
天氣報告 發表於 18-1-2016 10:27

牆咩頭草?_? 我本來就諗住入惡小 你地就當我係人地派黎既25 放曬d對話圖出黎放我上台 你好意思講?_?
作者: 雪花乂飛舞    時間: 18-1-2016 11:51

你地班撚/樣點撚對我自己心撚照啦
作者: 逆天影片    時間: 18-1-2016 12:03
老實講,一直以來愛殺點樣對和平幫自己心裡有數,要和平幫企你地果邊糸難。世族時期和平幫唔入戰魂,唔通入 ...
逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 11:50

難道惡小無份打和平幫!
世族年代和平幫入戰魂就係敵人,敵人打你地就應該。
唔好諗住退左幫退左世族就唔洗打。
拎完著數就話和平唔洗比人打,有咁著數既個個都去啦。
你地而家講既野只係接受唔到比愛殺同天龍王者同時間一齊打,
而做既小動作自我安慰覺得自己好正義姐。
係古城所謂和平幫傲世同惡小一齊打我地叫做咩野,,
映芯係近P話開紅無人殺又係咩意思,你地自己知。
唔好再係任何人面前扮正義,光明正大做番一隻為求利益對人搖尾乞憐既狗吧!
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 12:11
回復 31# 逆天影片 你糸咪
   你呢番說話同天龍王講就岩啦!  雞欣都放AC啦!狗都冇得你做!
作者: 逆天影片    時間: 18-1-2016 12:15
回復  逆天影片 你糸咪
   你呢番說話同天龍王講就岩啦!  雞欣都放AC啦!狗都冇得你做! ...
逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 12:11

愛殺一直都係輸家,邊個放AC都無影響,都唔會驚。
請收起你地果份虛偽,唔好再扮正義令人嘔心。
做野前唔諗後果,比人打係到吠無用架。
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 12:33
你地鍾意打邊個有咩所謂!玩得預左比人打!我只糸一個無名小卒,楂雞都冇力,講真,天龍王、惡小、愛殺、三個幫我都唔多鍾意,只糸一直都討厭雞欣口臭,唔明你地點解要同佢合作。打輸有咩所謂,大家齊心盡左力,輸左都開心,我糸咁架!
作者: sai0    時間: 18-1-2016 12:45
愛殺如果為利益,幾年前已經一早可以唉住天龍王者,洗等今日?打左咁多年,都無放棄過,個d拎慣着數嘅牆頭草先會依付其他人而生存,而家唔好懶正義。我地不嬲都唔介意無朋友,亦唔介意得罪任何人。加上而家無左世族,有咩利益可言?
作者: 逆天影片    時間: 18-1-2016 12:45
你地鍾意打邊個有咩所謂!玩得預左比人打!我只糸一個無名小卒,楂雞都冇力,講真,天龍王、惡小、愛殺、三 ...
逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 12:33

哈哈,唔鐘意又同惡小一齊打,你講野真係特別。
只准周官放火不准百姓點燈就係你地啦。
你都識講我地打邊個無所謂,咁你而家一直講緊係未廢話。
我地燒惡小就係我地錯,惡小不嬲都係敵人,我地打又係我地錯。
惡小同星雨軒一齊燒天龍王就岩,
愛殺同天龍王同時間燒惡小就錯。
永遠只有你地岩,打你地既就係狗。
和平幫真面目就係咁既樣!
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 12:48
最後講埋幾句,天龍王個雞欣成日鬧人垃圾,估唔到自己糸最垃圾,打唔贏要搵對家幫,佢比人鬧,你都覺得鬧佢既人唔岩既,咁我都冇說話講啦!再見
作者: sai0    時間: 18-1-2016 12:49
點解幫天龍王者?因為惡小無叫我地幫。咁夠簡單未?
作者: 逆天影片    時間: 18-1-2016 13:00
最後講埋幾句,天龍王個雞欣成日鬧人垃圾,估唔到自己糸最垃圾,打唔贏要搵對家幫,佢比人鬧,你都覺得鬧佢 ...
逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 12:48

狗仔終於收水啦,咁未乖囉。唔好再吠啦!
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 13:25
你成日擺你殺過幾多人好威咩!咪又糸雞欣隻狗!你去做佢隻奶西狗啦!不知幾榮幸啦你!佢都成日糸喇叭咁話你,原來你真糸想做!好野!你唔單止打交輸,連尊嚴都輸埋!再講又繼練講,我有的是時間,打機叻有幾威呀!成日星雨軒,你地只糸打得贏星雨軒?咁都好垃圾者 去做乖乖狗啦!主人心情唔好呀!佢放AC,快D奶多幾下
作者: 雪花乂飛舞    時間: 18-1-2016 13:31
你成日擺你殺過幾多人好威咩!咪又糸雞欣隻狗!你去做佢隻奶西狗啦!不知幾榮幸啦你!佢都成日糸喇叭咁話你 ...
逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 13:25

有無諗過個到係佢簽名黎 你柒小陣
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 13:33
哦....我又學下先,可惜我殺唔到高手
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 13:41
回復 41# 逆天影片

你同邊個都冇錯,你同一個咁樣鬧你既人一齊就.....唉!洗唔洗咁委屈,打機者
作者: bambino123    時間: 18-1-2016 13:45
星雨軒小貓三四隻
一定唔夠雞欣打
佢地日日燒星雨幫
是沒人幫的
所以佢有佢燒我有我刷野
為何會日日燒?
都是打野外boss
我們搶了雞欣養大的boss
星期六個晚的盟戰
雞欣+愛殺聯手打我地呢排盟仔
佢地之前傾過d咩我唔洗知都有眼睇
But個一晚我係睇到我盟係最團結的
從不打交的人都出來出一點力
為了甚麼連不打交的人都幫手?
星期五那晚天龍王燒惡小
我們星雨就燒天龍王
愛殺就食花生
老實說惡小都夠天龍王打
為何我們都要燒?
因為我們是靠這個時間才能幫盟友出一點力
這段日子日日給天龍王欺負
有事冇時就拎父母出來說
有誰能接受到打機打到俾
作者: sai0    時間: 18-1-2016 13:51
愛殺入去係打傲世,咪對號入座。
作者: 逆天影片    時間: 18-1-2016 13:52
你成日擺你殺過幾多人好威咩!咪又糸雞欣隻狗!你去做佢隻奶西狗啦!不知幾榮幸啦你!佢都成日糸喇叭咁話你 ...
逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 13:25

唔洗知我有幾威,但你地就一D都唔威。
加上惡小坐大只會係第2個天龍王者!
點解我地要比個機會佢坐大
有時D野自己諗
唔好咁盲目,去比班狗仔迷
尋日天龍王喇叭講既偷AC偷重樓 都唔會喺假。
碳水化合物隻重樓介比邊個偷左自己心照啦。
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 13:56
回復 49# bambino123

講得好!我就糸欣賞呢D團結精神!輸左都開心架!我就糸只糸想拎交子唔想打交果D人,果晚見你地打完天龍王再打愛殺,精神可嘉!我點可以唔幫下手
作者: bambino123    時間: 18-1-2016 13:57
講到最後未就係利益,星雨軒諗住跟惡小好丫做大佬又可以打野外王LU。
點知愛殺出現,星雨軒輪落做死狗。
...
逆天影片 發表於 18-1-2016 11:48

我到宜家先知你地既諗法就係靠人先可以打野外王
你地都想靠雞欣打王
而我們就不是
野外王個個都打得
帶話邊個靠邊個
作者: bambino123    時間: 18-1-2016 13:59
愛殺入去係打傲世,咪對號入座。
sai0 發表於 18-1-2016 13:51

我地入去只係打天龍王
但你地班愛殺打埋星雨
作者: bambino123    時間: 18-1-2016 14:03
有時 ...
逆天影片 發表於 18-1-2016 13:52

正如你咁講即係惡小現在比天龍王強大
作者: 逆天影片    時間: 18-1-2016 14:04
我地入去只係打天龍王
但你地班愛殺打埋星雨
bambino123 發表於 18-1-2016 13:59

點解比人打自己要諗清楚,我地D人比星雨軒拖隊上水晶位殺,我殺你地都好應該!
我地從來都唔需要靠人打野外王,而你地打野外王比人打,到頭來求既又係邊個。
你地無靠人? 而家靠緊既未惡小
坦白講無我地出鏡湖殺雞欣,你地輸左啦!
唔好咁單純覺得人地打你地,人地就係錯先得!
作者: 化合物    時間: 18-1-2016 14:05
有時 ...
逆天影片 發表於 18-1-2016 13:52

偷重樓單野我唔評論,始終件事都告一段落

我只係覺得大家打機,打交好平常,但唔好過份代入,問候人地老母咁姐

大家有交打,有鬥爭,互相制衡,咁先係有玩game樂趣
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 14:07
回復 51# 逆天影片

我唔洗威!唔通你幫天龍王助大就岩,佢為左D我都唔希罕既boss燒人地幫就岩?你地愛殺唔食花生?偷重樓唔報警?反轉豬肚個個都屎,天龍王個個好人?天龍王助大對你地有好處?你地唔盲目?依家有咩打?就糸為左幾個爛鬼boss,哈哈!要唔要比個讚你,你幫岩左人
作者: 逆天影片    時間: 18-1-2016 14:13
回復  逆天影片

我唔洗威!唔通你幫天龍王助大就岩,佢為左D我都唔希罕既boss燒人地幫就岩?你地愛殺唔食 ...
逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 14:07

你地唔稀罕就唔洗比人打啦傻仔
偷重樓單野成個南SER都知
只可以話惡魔小偷非浪得虛名
P.S. 讀多兩年書先學多幾隻字 唔好掛住打機啦
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 14:15
回復 59# 逆天影片

糸我唔希罕   你糸思覺失調
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 14:19
回復 59# 逆天影片

做左人地女婿講野糸唔同D
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 14:25
幫世族助大?敢問一聲你地有招人咩?你唔知我其實想加入你地族咩?我呢D豆腐你地要咩?和平幫你地要咩?講野之前想清楚,糸你地同和平劃清界線在先
作者: bambino123    時間: 18-1-2016 14:29
點解比人打自己要諗清楚,我地D人比星雨軒拖隊上水晶位殺,我殺你地都好應該!
我地從來都唔需要靠人打野 ...
逆天影片 發表於 18-1-2016 14:04

笑話。我地邊個拖隊打你地呀
我地打緊天龍王邊個幫天龍王打我地先
宜家事實係你地聯手
唔洗再用咩黎解釋
作者: 逆天影片    時間: 18-1-2016 14:29
幫世族助大?敢問一聲你地有招人咩?你唔知我其實想加入你地族咩?我呢D豆腐你地要咩?和平幫你地要咩?講 ...
逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 14:25

咩都我地唔知,你地從來唔問!
加上你而家呢一刻講E D出黎除左想R FD,仲為左D咩!
作者: 逆天影片    時間: 18-1-2016 14:33
笑話。我地邊個拖隊打你地呀
我地打緊天龍王邊個幫天龍王打我地先
宜家事實係你地聯手
唔洗再用咩黎 ...
bambino123 發表於 18-1-2016 14:29

Star同醉清風 拖隊上東北搶水晶 殺左SIU陽同白菲菲
我地親眼見既事實
唔好再扮野啦
收起你地架虛偽啦
真係令人反胃啦
作者: sai0    時間: 18-1-2016 14:33
回復  逆天影片

我唔洗威!唔通你幫天龍王助大就岩,佢為左D我都唔希罕既boss燒人地幫就岩?你地愛殺唔食 ...
逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 14:07

你地當初入世族幫天龍王坐大又岩?何為對錯?企係道德高地打落水狗,係人都識,個d所謂比人燒幫,全ser有邊個幫比人燒得最多?夠人咪玩下,唔夠人咪刷野。偷重樓報警?隻重樓又唔係我地嘅,我地去報?
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 14:36
回復 64# 逆天影片

邊個想同你fd,我講糸事實,當時糸只有戰魂周圍拉人入世族,你地門口又高,我點高攀得起
作者: bambino123    時間: 18-1-2016 14:37
Star同醉清風 拖隊上東北搶水晶 殺左SIU陽同白菲菲
我地親眼見既事實
唔好再扮野啦
收起你地架虛偽啦
真 ...
逆天影片 發表於 18-1-2016 14:33

我地係左下打緊忌恨
邊個打我地先
邊個出8門封我地?
你地唔打我地
我地都唔會主動打你地
我地宜家對敵係天龍王
作者: sai0    時間: 18-1-2016 14:39
星雨軒有幾多惡小分身?如果唔係我地有幫友同碳水有計傾,一早打左,你地打野外王我地有無殺?
作者: 逆天影片    時間: 18-1-2016 14:40
我地係左下打緊忌恨
邊個打我地先
邊個出8門封我地?
你地唔打我地
我地都唔會主動打你地
我地宜家對敵係 ...
bambino123 發表於 18-1-2016 14:37

重知我地既人 收信係比星雨軒殺 你話你地係未抵死
而家死左啦個碼頭唔夠大 就係到講E D 博咩?
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 14:51
回復 70# 逆天影片

知你依家碼頭大啦?做雞欣女婿,講野都大口氣左
作者: 反高潮    時間: 18-1-2016 14:53
我地愛弒殺老牌幫會,由開game到而家,有經歷過高低潮,但依然屹立不倒,自然有我地生存之道. 咩你打我我打你,你幫邊個,佢又靠邊個, 打機就喺咁, 有咩好嘈?
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 14:56
回復 69# sai0

好明顯有人私下講左數先囉!唔見你地打天龍王D人既?佢地囉分得咁快既? 你地 唔夠打?唔會架喎,你地未入黎之前佢地囉唔分架喎
作者: sai0    時間: 18-1-2016 15:11
我地打邊個,唔打邊個要同你交代?我地個日目標係惡小同傲世,你地中意話入去係為左打星雨軒,咪星雨軒囉,我地個日有人密過你d高層ga,又話代玩,有心打你跟本連密你都慳返,講多無謂,我地慣左打全ser,亦慣左比全ser打,無咩所謂。
作者: adjestman    時間: 18-1-2016 15:18
我地打邊個,唔打邊個要同你交代?我地個日目標係惡小同傲世,你地中意話入去係為左打星雨軒,咪星雨軒囉, ...
sai0 發表於 18-1-2016 15:11

打全SER做咩唔打埋天龍王?
作者: adjestman    時間: 18-1-2016 15:22
睇你地D片大, 次次都撐你地, 殺得惡小就殺埋殺雞欣啦
作者: bambino123    時間: 18-1-2016 15:24
重知我地既人 收信係比星雨軒殺 你話你地係未抵死
而家死左啦個碼頭唔夠大 就係到講E D 博咩? ...
逆天影片 發表於 18-1-2016 14:40

笑話。博咩呀
我講既係事實
唔通任你地殺
我地都唔還拖
作者: sai0    時間: 18-1-2016 15:24
打全SER做咩唔打埋天龍王?
adjestman 發表於 18-1-2016 15:18

不如我又問下你,全ser 打天龍王打得最多嘅係邊個?難道會係星雨軒?咁你地之前做咩又唔打?每個幫都有自己嘅方向同宗旨,你眼中嘅正義同我地眼中嘅正義都唔一樣。
作者: 逆天影片    時間: 18-1-2016 15:32
笑話。博咩呀
我講既係事實
唔通任你地殺
我地都唔還拖
bambino123 發表於 18-1-2016 15:24

所以未打囉 唔好放屁 都唔洗屈你地 我地講既就係事實
作者: sai0    時間: 18-1-2016 15:34
睇你地D片大, 次次都撐你地, 殺得惡小就殺埋殺雞欣啦
adjestman 發表於 18-1-2016 15:22

問心,而家d人先話出黎撐,我地打左咁多年,從來冇人幫過我地,樹倒眾人推,我係天龍7-8年,人情冷暖見盡,我地打天龍王就同全天龍為敵,今日打佢個d,就企道德高地?
作者: sai0    時間: 18-1-2016 15:46
我係愛弒殺凌朧,我從來唔上樂古,亦唔爆喇叭,歡迎大家係game密我理性討論,對與錯只係大家出發點唔同。
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 16:08
回復 80# sai0

我都玩左好多年,眼見你地處處同和平幫對敵,殺掛,清人,幾威,邊個咁得罪你地 ,撐你地只糸睇唔過眼雞欣鬧人既缺德野,問心,你又覺得和平幫可以做到D咩,你地靠天龍王都岩既,唔通靠D幫仔咩 最緊要過到自己個關者
作者: sai0    時間: 18-1-2016 16:16
靠?我地無靠過任何人,和平幫?一打交有幾多和平幫入世族打我地?全南ser得我地個盟有資格講,我地冇靠過天龍王者,非我族類 其心必異,係我地宗旨,和平定偽和平,時間可以證明一切。
作者: bambino123    時間: 18-1-2016 16:25
靠?我地無靠過任何人,和平幫?一打交有幾多和平幫入世族打我地?全南ser得我地個盟有資格講,我地冇靠過 ...
sai0 發表於 18-1-2016 16:16

我地沒有說你靠人
我們一直是指天龍王
有世族個陣
問心。有幾多人真係為打交而入族
心照。
天龍王班人為何會招和平幫入族
亦都心照
未到宜家咁既環境之前有人搵過你地既人
話入你幫一齊打天龍王
但你地俾左甚麼回應他們?
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 16:29
回復 83# sai0

睇清楚先發爛渣,自己盟做得好事多囉!怪人?我呸啦!威果陣就目中無人,衰果陣就話人唔幫?你有病去食藥啦!痴9線!
作者: sai0    時間: 18-1-2016 16:41
邊個發緊爛渣?爆哂粗咁,你?邊個搵過我地話入盟?我只知對話內容係,你地都係睇邊企,惡小如果唔要,先揀我地,我有cap相,搵你個聯絡人碳水搞清楚件事先,講起天龍王無口德,閣下亦唔見高尚。如果要爆粗就無謂討論,我地係全天龍最衰ga 啦,so what?
作者: 璇琰童    時間: 18-1-2016 16:54
比左d咩回應星雨軒
自己去問碳水
個日古城我同代玩碳仔果個+醉清風講過咩
唔洗我再重覆啦?
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 17:13
回復 86# sai0

爆粗都唔會問候人地阿媽,話人阿媽做雞,對唔住!唔記得你地已經糸天龍王既人!
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 17:18
回復 87# 璇琰童

星雨軒既野唔關我事,當時我只見我地個盟打緊天龍王,之後再比愛殺打,再講,星雨軒都退左盟
作者: sai0    時間: 18-1-2016 17:29
咁你繼續做聖人,冇名冇姓嘅人講野亦唔洗負責任,我地係天龍王嘅人?你喜歡啦。我地自己幫友知道自己係邊個is ok.
作者: dannytsoi31    時間: 18-1-2016 17:36
回復 57# 化合物

估唔到有同道中人 有交打下咪算囉 邊個岩邊個錯 由佢啦
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 17:43
回復 90# sai0

網尚游戲一直都糸咁架啦!我地仲糸玩虛擬世界既游戲!
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 17:47
我個名糸逆天、墨冰, 唔通你個名又糸真既?
作者: sai0    時間: 18-1-2016 17:55
我係愛弒殺凌朧,我從來唔上樂古,亦唔爆喇叭,歡迎大家係game密我理性討論,對與錯只係大家出發點唔同。 ...
sai0 發表於 18-1-2016 15:46

多多指教,原來你唔係星雨軒⋯姐白講,咁你慢慢。
作者: bambino123    時間: 18-1-2016 18:08
邊個發緊爛渣?爆哂粗咁,你?邊個搵過我地話入盟?我只知對話內容係,你地都係睇邊企,惡小如果唔要,先揀 ...
sai0 發表於 18-1-2016 16:41

入你地幫既本身唔係星雨既人
係你地唔收先入星雨
作者: 逆天、墨冰    時間: 18-1-2016 18:16
回復 94# sai0

我會慢慢食花生架啦!冇得打都有得睇,我都同你地一樣睇左幾場
作者: sai0    時間: 18-1-2016 18:40
入你地幫既本身唔係星雨既人
係你地唔收先入星雨
bambino123 發表於 18-1-2016 18:08

我拒過申幫嘅都係90 lvl以下嘅ac,你地幫都要有人介紹先收,我地咁做有問題?
作者: 槍鬥技    時間: 20-1-2016 10:32
各人立場不同 沒有最終結論 世上沒有永遠的朋友/敵人 但咋日還在相吊 明日就變成盟友 會不會有點兒可笑 就算開戰 打不贏 但輸人不輸陣 連骨氣都沒有 還談什麼大事 難道王者的霸氣就是這樣嗎?
作者: 破冰    時間: 20-1-2016 14:06
日日也親暱如情侶 底牌終揭開
為何還害怕若覺得這樣愛尚在計算他又是誰可否愛
旁人哪個接受這種愛 明明絕配犯眾憎便放開
永遠的忍耐永遠不出來 世界將依然不變改
只會讓更多罪名埋沒愛  可要像梁祝那樣愛
作者: 破冰    時間: 20-1-2016 14:20
好耐冇上天龍,路過見到南服有場戰爭,
4角關係,互助互利,天龍王者為左勝利不適一切與愛殺打倒惡魔小隊
一場遊戲一場夢,又或者愛殺借機會6V6爭取重樓
一切故事都沒完沒了
無論如何..我在此祝各天龍玩家前程錦繡..祝大家新年快樂

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2