樂古Nakuz

標題: 南服太湖boss打交片 [打印本頁]

作者: 雪花乂飛舞    時間: 29-1-2016 15:07
標題: 南服太湖boss打交片
琴晚打得咁激烈點小得拍片
另送下集預告 將於未來幾日推出

[youtube]BUsNgEsHLzU[/youtube]
作者: smallapple123    時間: 29-1-2016 16:19
你放條片出黎係想表達咩呢?
同人講你同長久以來既仇人一齊玩好開心?
又係你之前講有種一個幫打一個幫
30打30又唔上線同人打(應該知道1個幫打1個幫唔夠打)
E加又放條咁既落自己面的片出黎
係想我笑你定同我地講南服好好玩快d一齊玩呢?
不過有你地天龍王者咁唔要面既幫我又真係唔想玩
所以我決定笑你算數
作者: 逆天、墨冰    時間: 29-1-2016 17:26
香港人不畏霸權,打機可輸,香港人精神不會輸!打機會gameover,香港人精神不會gameover!香港人加油!雖然有人助紂為弱,但香港人既獅子山精神不會滅!打到大陸霸權!香港人萬歲!
作者: bambino123    時間: 29-1-2016 17:49
鏡湖片倉山片呢
早排仲見到好多雞欣必須死
雞欣求愛殺幫手
呢到面子已經冇哂
諗住合作就可以挽回面子
妄想
雞欣金句她沒靠人
如不怕死
為何求人
快合盟吧
怕人地不俾面子你
不同你們班雞狗做盟友
作者: fongkapan    時間: 29-1-2016 21:25
人少打人多?係咪又創造奇蹟?想post嘅一晚出街,post唔出手就吹自己創造奇蹟
btw雞狗幫又幾夾wo
作者: 天龍王打手    時間: 30-1-2016 01:36
天龍王者好野,好好野
天龍王者好勁,係好勁
作者: adjestman    時間: 30-1-2016 01:58

廢丐, 縮陽, 雞欣, 為何沒有M到之沁藍.......合體!!天龍愛殺煌!!
作者: STEV3N    時間: 30-1-2016 05:46
你啲邏輯有幾問題之前見過曬啦..
兩個幫打一個幫叫人數唔公平.
所以你就反問夠唔夠膽一個幫打一個幫.
原來一個幫打一個幫人數會一致公平.
唔該唔好再出黎獻醜啦.
順帶一提 恭喜你地已經成功出左天龍王者同愛弒殺化敵為友之後既第一條片.
但不幸條片落入一個唔識剪片既新手到 真係一入到去聽BGM都知咩事...
作者: 惡魔小偷    時間: 30-1-2016 05:56
大食,厹輝仔,數碼暴龍,為何把聲會超高陰之星星人.....合體

厹大食M星人

GG~Loser
作者: 惡魔小偷    時間: 30-1-2016 06:02
喂,老老柒柒,打咪打囉
有交打又話咩人打你,又話人數幾多
冇交打又話悶,咁打飛機囉
熄機識你老鼠咩,
唔鐘意玩咪熄機睇(星星人出宮)囉
作者: 逆天、墨冰    時間: 30-1-2016 10:50
天龍王者,愛弒殺如果合左盟,就真係你地最惡,橫行成個南服都得 其他玩家可以唔洗玩了!到時得你地個盟玩,真係唔知有咩好玩 可能真糸悶到要打飛機,又可能天龍王者到時又搵籍口解盟,然後又同愛弒殺打,天龍王金句:冇永遠既朋友/敵人, 講真,刷副本洗唔洗尚7石   你地冇交打就真糸人都癲, 到時咪又係自傷殘殺 你地仲要保佑 天龍唔好汁 ,繼續洗錢啦!
作者: adjestman    時間: 30-1-2016 12:36
你啲邏輯有幾問題之前見過曬啦..
兩個幫打一個幫叫人數唔公平.
所以你就反問夠唔夠膽一個幫打一個幫.
原來 ...
STEV3N 發表於 30-1-2016 05:46

天龍蝗出片要跟愛殺個BGM
作者: STEV3N    時間: 30-1-2016 13:41
天龍王者,愛弒殺如果合左盟,就真係你地最惡,橫行成個南服都得  其他玩家可以唔洗玩了!到時得 ...
逆天、墨冰 發表於 30-1-2016 10:50

天龍王者反咬盟友唔係第一次. 為左嬴可以去到幾盡.
作者: 惡魔小偷    時間: 30-1-2016 14:32
打機既野
唔死得唔好玩
唔輸得退game拉
來來去去都呢d人架拉
何必認真,有得玩米玩囉
作者: bambino123    時間: 30-1-2016 14:49
你地唔抵得人地咁動聽
作者: 惡魔小偷    時間: 30-1-2016 14:57
星星人
作者: 逆天、墨冰    時間: 30-1-2016 15:31

見雞欣出喇叭話人地係反骨仔就好笑,又話打機冇永遠既朋友/敵人,咁睇得開就唔洗咁話人地,世族解盟又係佢,同惡小解盟又係佢,愛殺幫佢係因為星雨軒反骨,愛殺話打天龍王變左幫天龍王又唔係反骨,,唔好自己做就岩,人地做就錯,仲要聲大夾惡,大陸人係咪就係既呢 愛殺幫雞欣係咪比面係大陸人?大陸人真係好有面子
作者: 逆天、墨冰    時間: 30-1-2016 15:47
回復 14# 惡魔小偷

你地輸得唔洗做冇面野比人笑,做左又多多籍口 唔輸得退game,唔洗日日比人笑到天龍汁笠
作者: 南官彩兒    時間: 30-1-2016 16:36
各位小心五毛行動 北上被自殺-.-
作者: 逆天、墨冰    時間: 30-1-2016 16:49
回復 19# 南官彩兒

有冇咁恐怖
作者: 惡魔小偷    時間: 30-1-2016 22:15
回復 18# 逆天、墨冰

比人笑咩?
以前星光年代係咁架拉
來來回回,經唔起風浪大可以熄機放Ac
講多野笑,E~Loser真係多,
作者: 逆天、墨冰    時間: 31-1-2016 01:33

好心叫你老細收下把臭口啦 講一套做一套,面皮幾尺厚,唔關我事都頂佢唔順 ,見佢出喇叭我就想熄機
作者: adjestman    時間: 31-1-2016 23:32
天龍煌頭先天外天好似收左皮, 有冇片睇?
作者: 逆天、墨冰    時間: 1-2-2016 12:43
天龍王冇左愛殺真糸唔掂,注定做愛殺條狗。雞欣輸左爆人落仔真賤格,互罵總好過揭私隱,慶幸只是一個游戲。惡有惡報,善有善報,若然未報,時晨未到。祝雞欣闔家平安,大富大貴。
作者: adjestman    時間: 1-2-2016 16:44
求片/圖
作者: bambino123    時間: 1-2-2016 16:59
雞欣人品口德都不得了
但不要怪她
雞欣要係鄉下做雞
買點玩天龍
人人俾客sm發洩
搞到佢要係天龍向我地發洩
她在家鄉已經冇哂面子
所以她不能在天龍冇面子
大陸人很要面的
沒面子會死的
大陸雞玻璃心
作者: 逆天、墨冰    時間: 1-2-2016 19:34
回復 26# bambino123

對!大陸人,笑貧不笑娼,你唔見雞欣成日出喇叭話人係窮西,雞欣我祝你闔家富貴!
作者: 天龍王打手    時間: 1-2-2016 22:15
做咩笑我地嘅dd玻璃心,洩漏dd秘密,我地dd殺到你企城冇場升
dd大把錢,買起你地都仲得
作者: 逆天、墨冰    時間: 2-2-2016 00:41
回復 28# 天龍王打手

睇怕係佢先比人買起喎,祝你地天龍王闔家富貴
作者: bambino123    時間: 2-2-2016 02:17
做咩笑我地嘅dd玻璃心,洩漏dd秘密,我地dd殺到你企城冇場升
dd大把錢,買起你地都仲得 ...
天龍王打手 發表於 1-2-2016 22:15

佢做雞都唔係咩秘密啦
係人都知
我升爆哂仲掛咩
幾時買起我
最怕雞欣冇呢個能力
作者: 逆天、墨冰    時間: 2-2-2016 10:45
睇佢寫既野就知道佢係個條樣衰兼低能白痴仔啦!天龍王打手 天龍王打J 就真
作者: 天龍王打手    時間: 2-2-2016 22:58
我地天龙王一队打你全帮,一帮打你全服,连上爱杀,纵横全港服
全个港服都系我手下败将咋废物们,我们dd几多钱,你地数下自己几多粒7石再出喇叭啦,我们dd是最棒棒滴,閪都多人争
作者: 逆天、墨冰    時間: 3-2-2016 11:01
天龍王低能白痴個個扮退game、扮轉手入左愛殺,可能怕比人笑靠愛殺啦!做得出又怕比人笑 再做埋的低能野,以為冇人知 唔好比我睇死你條白痴仔又過埋去
作者: 逆天、墨冰    時間: 3-2-2016 11:35
回復 32# 天龍王打手

你地咁撚醒就唔洗靠愛殺啦!不過咁,天龍王的妖怪過晒愛殺又唔同,唔係靠,係幫愛殺打江山 仲有同你個dd雞欣講,香港係一個法治既城市,有人犯左法可以去警署報案,警方有足夠證據可以落案起訴,再上庭交由法官判決,唔係你隻雞欣係度話人有罪就有罪,呢度唔係大陸,唔好老屈,唔好以為一個大話講一百次就係事實,其他玩家不像你地天龍王的人咁低能白痴,係度自導自演以為冇人知,飲恨...我都服左你,仲有個白痴仔,扮轉手
作者: 逆天、墨冰    時間: 3-2-2016 11:47
天龍王的妖怪過晒愛殺幫愛殺打江山,愛殺真係創造奇蹟   天龍王可以收皮
作者: kslksl    時間: 3-2-2016 16:39
嚟聚ser我大火打你全帮
作者: 天龍王打手    時間: 3-2-2016 20:06
dd表示脚趾尾卒死你班废物,杀到佢就del ac,有种6v6抢重楼
全港服都系天龙王手下败将,欢迎挑机打残我地
作者: Kyrieirving    時間: 3-2-2016 23:08
回復  天龍王打手

你地咁撚醒就唔洗靠愛殺啦!不過咁,天龍王的妖怪過晒愛殺又唔同,唔係靠,係幫愛殺 ...
逆天、墨冰 發表於 3-2-2016 11:35

怕再燒錯幫冇人幫手所以天龍王d人咪轉lor
作者: bambino123    時間: 4-2-2016 01:45
dd表示脚趾尾卒死你班废物,杀到佢就del ac,有种6v6抢重楼
全港服都系天龙王手下败将,欢迎挑机打残我地 ...
天龍王打手 發表於 3-2-2016 20:06

佢成日死架wor
燒幫燒到傻hi哂
燒哂自己大佬愛殺
搞到自己幫死到傻
你地唔靠愛殺
一早收左皮
天龍王既人
扮轉手。扮傷心
走去愛殺
唔知係擺人入去做25
定連自己人都頂唔順雞欣
作者: mkfewf    時間: 18-3-2016 21:48
作者: 旋    時間: 19-3-2016 12:41
UP乜春
作者: eiyigu0826    時間: 31-3-2016 01:20
南服既打交方式會吾會太過特別 一邊人多一邊人少 仲洗打落去既咩?
作者: ws6a19    時間: 7-7-2016 15:51
cccccccccccccccc

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2