樂古Nakuz

標題: 為了搶名動之聚賢莊最強唐門之最強改圖技術 [打印本頁]

作者: 排骨螳螂拳    時間: 19-5-2016 20:18
標題: 為了搶名動之聚賢莊最強唐門之最強改圖技術

聚賢莊之最港服最強土豪有狐綏綏,可惜P圖技巧有代改善.
作者: 排骨螳螂拳    時間: 19-5-2016 20:20

大家留意張圖2個0字糸貼得好埋 最尾1同2個數字分得好開完全唔對稱 有狐綏綏下次整張改圖一隻號滅人2團啦,唔好再發生2隊人唔夠2隻人打了
作者: 有狐娘親    時間: 19-5-2016 21:14
呢個**仔平常係家魯管都算,還不敢以真面目見人,經常騙人,例如:明明就糸林雪的樣貌就改成big bang里的T.O.P.,真係前世唔收,慘
作者: 排骨仙    時間: 19-5-2016 22:57
嘩,當堂嚇一跳 然後得啖笑,放大張圖睇2個0 痴埋一齊

玩天龍手殘都算啦 連改圖都改得咁差
作者: 排骨螳螂拳    時間: 19-5-2016 23:02
聽講早幾日比人地北ser 1隻少林1隻丐幫滅晒佢地2隊主力
作者: wah2oo1    時間: 19-5-2016 23:10

唉 我小弟有狐叫左你唔好成日講大話 自己幫d人都欺騙 為左個名動 搞到成個ser 神憎鬼厭
作者: wah2oo1    時間: 19-5-2016 23:11

上次玄海你帶隊比人地2隻人打到我地2隊人死晒 下次打交唔好叫我
作者: 冷漠主人    時間: 20-5-2016 08:39
呢件有狐以前叫我冷漠哥 成日刷我鞋 佢以前成日話自己國服有幾百小弟一吹就過晒黎港服 我想問下佢幾百小弟來了未
作者: 排骨螳螂拳    時間: 20-5-2016 10:58

幾百條精虫都唔知有冇 仲話幾百小弟笑死人咩
作者: 612056    時間: 20-5-2016 11:49
然尔呢?8年的区装1年的区的B?有点成就感的啊。要不你来聚贤庄和他玩。?估计你不敢来。也就装老区的逼,和真丹号的B而已啦
作者: 612056    時間: 20-5-2016 11:54
你这是找成就感么。老区B
作者: ttt1234    時間: 20-5-2016 12:00
呢隻有狐不得了,元寶數目都老吹-_-,真係不要臉,佢呢個行為唔係叫裝b吧!叫傻b才對
作者: ttt1234    時間: 20-5-2016 12:06
堂堂一個聚賢ser唔係一隻2萬屬以上既號都無呀,有咩理由2隊唔夠2隻人打真係有錢成隊2萬屬上打2隻真丹會死,on9的嗎,呢d完全唔係真丹問題啦,難道真丹加屬攻的
作者: 612056    時間: 20-5-2016 12:06
   最后一句,你们要是有魄力,就来聚贤庄把这个区拿下。没本事就别瞎BB了。没魄力就好好玩你们的区
作者: 612056    時間: 20-5-2016 12:08
然尔我知道你要说什么?你要说 我就是装老区的逼,我就是装真丹的逼,怎么了,不服你来老区揍我啊。
作者: ttt1234    時間: 20-5-2016 12:10
有狐你呢d十足小學雞,唔夠人打隻抽就叫人來我家打呀笨7,今lor,哂9氣
作者: 影子@    時間: 20-5-2016 12:14
有狐12隻號加起來也不及人家2隻號  還在TM的裝B
作者: 排骨螳螂拳    時間: 20-5-2016 12:18
有狐你國服幾百個小弟呢 幾時來 吹左幾個月

作者: 排骨螳螂拳    時間: 20-5-2016 12:20
5重樓5秒死 賴人地真丹號 你都食左幾條藍葉草 你都糸真丹號
作者: ttt1234    時間: 20-5-2016 12:21
來來去去根本就有狐係度裝b,又要先撩者賤,唔夠人打就發爛,你玩單機算啦
作者: 排骨螳螂拳    時間: 20-5-2016 12:21
612056 發表於 20-5-2016 11:49
然尔呢?8年的区装1年的区的B?有点成就感的啊。要不你来聚贤庄和他玩。?估计你不敢来。也就装老区的逼, ...

扮咩 唔敢認自己係有狐 糸人都知你係有狐
作者: ttt1234    時間: 20-5-2016 12:22

有狐我建議你做下身體檢查吧,你除左手殘,我懷疑你仲有點腦殘哦
作者: 排骨螳螂拳    時間: 20-5-2016 12:27
你張750萬元寶圖用咩app 等我下次唔用 改得咁差
作者: 612056    時間: 20-5-2016 14:34
不要打字找自信了。我不是有狐。而且你也是个代玩吧。装什么B?我是聚贤庄的人。但不是他,傻B
作者: 612056    時間: 20-5-2016 14:34
不要打字了。有本事来YY语音吹会?
作者: 612056    時間: 20-5-2016 14:35
俗称键盘自信哥。上别人号装是自己号的自信哥
作者: 612056    時間: 20-5-2016 14:35
你是哪个号,请上GO号,证明一下。不要把别人号当作自己号
作者: 612056    時間: 20-5-2016 14:36
ttt1234 發表於 20-5-2016 12:22
有狐我建議你做下身體檢查吧,你除左手1殘,我懷疑你仲有點腦殘哦

说中了你?装老区B?装真丹B?不敢来就别BB了。小兄弟
作者: 排骨螳螂拳    時間: 20-5-2016 14:51
又話最後句 依家又吠 睇黎你嬲嬲豬
作者: 影子@    時間: 20-5-2016 14:57
612056 發表於 20-5-2016 14:34
不要打字找自信了。我不是有狐。而且你也是个代玩吧。装什么B?我是聚贤庄的人。但不是他,傻B ...

你不是有狐就咪阻住我地笑有狐   比人兩隻AC清兩隊人 同埋反去叫隻有狐改圖改好D 先黎扮土豪
作者: 排骨螳螂拳    時間: 20-5-2016 14:57
我諗你一定腦殘 依家我把你改圖 7百幾萬元寶真相講出黎 關老區新區咩事
作者: 排骨螳螂拳    時間: 20-5-2016 14:59
下次名動有人再中你奸計就唔好吧
作者: 影子@    時間: 20-5-2016 15:00
有狐真羞家,改圖改到D字都歪埋,仲要比人5刀斬死了,新區就是這樣易死的嗎?
作者: 影子@    時間: 20-5-2016 15:04
排骨螳螂拳 發表於 20-5-2016 14:59
下次名動有人再中你奸計就唔好吧

有狐改張咁GE圖出黎4圍傳,無非都係想灰飛煙滅怕左佢唔同佢搶名動姐,下次請改圖改好小小
作者: 排骨螳螂拳    時間: 20-5-2016 15:13
你以前同盟COCO 話你厚顏無恥 夾埋淼淼 把幫會私有化 話左你神憎鬼厭
作者: ttt1234    時間: 20-5-2016 15:14
好心你啦有狐,唔係腦殘都無人信,叫人拎go比你睇?on9先今講,仲有呀唔係同你好熟咋唔好小兄弟今叫,你有精神病就食藥啦
作者: 排骨螳螂拳    時間: 20-5-2016 15:17
佢都傻 成日問人借AC玩 小心比左GO佢睇 偷埋AC 佢份人賤到冇朋友
作者: ttt1234    時間: 20-5-2016 15:17
入yy吹會,笑左,你不如叫人去你家里同你隻抽。講野用下個腦啦有狐,你比人笑到pk仲係度撐,咩撚野叫講埋最後一句呀,你遺言?現在你又係今回,真係九唔搭八
作者: 排骨螳螂拳    時間: 20-5-2016 15:22
咪就係同你YY有咩好吹 我唔會教你點樣完美改圖同埋唔會教你點樣2隊人打嬴2隻人呀你死心吧
作者: ttt1234    時間: 20-5-2016 15:43
實際d講啦,有狐經常自吹自擂,係有大量資金的話,收大量號叫人開來打贏天外做霸主lor,經常叫人來聚ser打,哂氣,天外唔可以打嫁咩,唔好講咩真丹問題,任何問題錢都可以解決到,整反2隊7石號lor,你講到自己今把炮,自在錢你有無
作者: 排骨螳螂拳    時間: 20-5-2016 15:56
佢依家唔敢認係有狐 扮緊路人甲乙丙   角色路人甲好窮 角色有狐先係土豪 呢條友有人格分列
作者: 鐵X鏟    時間: 20-5-2016 16:21
冇玩年幾,今日收到個消息,有人今時今日,
玩天龍仲入幾百萬元寶,即管上黎睇吓邊個咁ON 9,
原來係當年數一數二ON 9既有狐,仲要改埋圖比人吊
睇黎有狐既ON 9,而家仲upgrade左添
佩服佩服
作者: 鐵X鏟    時間: 20-5-2016 16:26
有狐係咪諗住,有幾百萬元寶,
就等於兩隊比兩隻清係出於人地妒忌,
唔係因為自己廢西 =.=!
作者: 排骨仙    時間: 20-5-2016 16:49

呢條友成日話人代玩 你估個個好似你地成日拎人ac裝b咩
6石都未齊,都仲好意思講到自己咁勁咁有錢 , 打族長都要淆底到開2隊去先敢打
最慘係開左2隊人之後比2隻人清哂, 死左賴地硬 話人地舊區 真丹號,,
有幾百萬元寶就唔洗開人號啦,,比人串到唔敢online扮訓教 之後等人地off左先敢on

作者: 排骨仙    時間: 20-5-2016 21:49
臭狐岩岩無地置容到王陵刷到一半 染到返ser  唔敢上天外
作者: 排骨螳螂拳    時間: 20-5-2016 21:52
呢條土豪有狐(自稱) 係天外比十幾人爆喇叭嬲到王陵都唔刷走左
作者: ttt1234    時間: 20-5-2016 21:53
假土豪好似出天外刷王0刷到比大量人刷喇吧,打完一場就龜縮回城了
作者: 排骨螳螂拳    時間: 20-5-2016 21:58
土豪黎(自稱) 不用刷王陵 收咪得囉你有7百幾萬元寶(假圖)
作者: 旋    時間: 21-5-2016 21:48
死臭孤
作者: 南官彩兒    時間: 1-6-2016 16:12
612056 發表於 20-5-2016 11:49
然尔呢?8年的区装1年的区的B?有点成就感的啊。要不你来聚贤庄和他玩。?估计你不敢来。也就装老区的逼, ...

裝你媽B 在港服用港話跟香港人對罵 廢物笑
作者: 影子@    時間: 1-6-2016 18:19
南官彩兒 發表於 1-6-2016 16:12
裝你媽B 在港服用港話跟香港人對罵 廢物笑

唔夠人打就叫人去聚賢莊同佢玩 ,聚賢莊唔夠人打就叫人反國服同佢玩,國服唔夠打可能叫人去官方伺服器打......TM自欺欺人
作者: 排骨螳螂拳    時間: 2-6-2016 03:06
呢條on9有狐交又唔係認真打 講野無句真 最近仲發表偉論話佢個幫藍翔技校有佢係到一日就唔會散 當撚左自己救世主咁
作者: ws6a19    時間: 7-7-2016 15:46
ccccccccccccccccccccccccccc

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2