樂古Nakuz

標題: 2020年度樂古女神決賽 - Roxanne Tong 湯洛雯 vs Regina Ho 何依婷 [打印本頁]

作者: 我思故我在    時間: 16-6-2020 00:00
標題: 2020年度樂古女神決賽 - Roxanne Tong 湯洛雯 vs Regina Ho 何依婷
2020年度樂古女神決賽
Roxanne Tong 湯洛雯 vs Regina Ho 何依婷

勝方將獲得《樂古女神》名銜

投票後在此帖留言就可獲得100樂點。

Roxanne Tong 湯洛雯
候選人專題:http://www.nakuz.com/thread-4549509-1-2.html

Regina Ho 何依婷
候選人專題:http://www.nakuz.com/thread-4549508-1-2.html

作者: 湯馬士梅拿    時間: 16-6-2020 01:38
2. Regina Ho 何依婷
作者: 小妍~    時間: 16-6-2020 13:48
啊,好難選擇

係咪因為靚湯比馬明飲左,所以你地揀2號
作者: 浪跡天涯002    時間: 16-6-2020 18:42
Regina呢期紅啲,而且顏值真係好似稍高???? 佢好似同FYY同年,但望落仲更後生
作者: 我思故我在    時間: 16-6-2020 19:09
浪跡天涯002 發表於 16-6-2020 18:42
Regina呢期紅啲,而且顏值真係好似稍高???? 佢好似同FYY同年,但望落仲更後生 ...

靚湯個鼻真係敗筆,同埋年紀真係大左d,撞正Eating當打時期真係冇得傾
作者: 小妍~    時間: 17-6-2020 23:16
輸年紀無計
作者: 浪跡天涯002    時間: 18-6-2020 07:30
我思故我在 發表於 16-6-2020 21:09
靚湯個鼻真係敗筆,同埋年紀真係大左d,撞正Eating當打時期真係冇得傾

情況就等於你問我睇好夏蘭特定係華斯基斯lol 前者異軍突起被發掘,後者本身都有唔錯實力但贏在「上馬」賺知名度,咁比起上黎前者一定係有觀眾緣啲
作者: 我思故我在    時間: 18-6-2020 12:36
浪跡天涯002 發表於 18-6-2020 07:30
情況就等於你問我睇好夏蘭特定係華斯基斯lol 前者異軍突起被發掘,後者本身都有唔錯實力但贏在「上馬」賺 ...

喂喂喂,你講邊隻馬呀,皇馬定馬明呀

我睇唔透,夏蘭特都睇唔透

作者: 浪跡天涯002    時間: 18-6-2020 13:20
我思故我在 發表於 16-6-2020 21:09

擺到明係語帶雙關啦xD btw點解Ali會兩次亞軍sosad...然後FYY(如果Regina 係夏蘭特我覺得佢會係麥巴比),貌似影都冇
作者: 我思故我在    時間: 18-6-2020 13:36
浪跡天涯002 發表於 18-6-2020 13:20
擺到明係語帶雙關啦xD btw點解Ali會兩次亞軍sosad...然後FYY(如果Regina 係夏蘭特我覺得佢會係麥巴比) ...

你講佢?冇計啦,兩屆都輸比阿Kay......,始終無緣冠軍

FYY16年參加過,第一圈輸左,之後冇人再提名佢

作者: 浪跡天涯002    時間: 18-6-2020 13:43
我思故我在 發表於 18-6-2020 15:36
你講佢?冇計啦,兩屆都輸比阿Kay......,始終無緣冠軍

痴線兩次決賽都對謝安琪lol 我就算會投佢都知輸硬,下屆等我黎提名下先
作者: 我思故我在    時間: 18-6-2020 13:46
浪跡天涯002 發表於 18-6-2020 13:43
痴線兩次決賽都對謝安琪lol 我就算會投佢都知輸硬,下屆等我黎提名下先

我都想Ali攞返屆,但下年39歲了

以依婷個勢,未來兩三年都應該仲係巔峰,睇下下屆FYY可唔可以一戰
作者: alan28282000    時間: 19-6-2020 03:21
Regina Ho 何依婷
作者: kelvincy    時間: 20-6-2020 20:25
湯洛雯

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://img.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2