打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 由聖門學院門口走到第七實驗室前[已完]

Originally posted by striker5201314 at 2006-6-10 18:35:
個post好悶牙,唉!!

都冇人叫你睇=-=
續上次~

佢地係打完天女散花之後~即囉番去比mondy~~~
Firzen:我地囉左番黎啦bao_16
護士:速速囉比我唔該~
-----------------過左一陣-------------------
護士:好啦~但係重有少少傷~要小心d呀~
mondy:唔該哂呀護士bao_31
Firzen:冇事就好啦bao_41
jedi:咁我都要番聖東隧道啦~
Firzen:係邊架?
jedi:係聖門公園上去少少就見到架啦~
Firzen:mondy~我地一齊去囉~
mondy:好呀bao_43
----------------到左之後--------------------
警察:jedi~~~又係你呀~又黎幫我地消滅瘋狗呀?
jedi:係呀係呀~我重想帶兩個人入呀~得唔得?
警察:冇問題~~~
Firzen,mondy:good~~~bao_18
----------------入左去之後-------------------
Firzen:嘩~好多狗呀~~~
mondy:好多人驚bao_29
jedi:好啦好啦~大家一衝去到最盡升lv啦bao_48 bao_48 bao_48
Firzen,mondy:好呀~~~

[ Last edited by Ken168168 on 2006-6-11 at 10:18 AM ]
回復 支持 反對

佢地跑左成十分鍾.........
終於到左最盡頭啦=_____________=
Firzen:到啦?[無氣地說]
jedi:係呀[好精神地說]
mondy:我地重唔快d升lv???
----------------時間真係過得快-------------------
Firzen:打左成晚,你地幾lv啦?
mondy:我87囉~
jedi:我90啦~
Firzen:我就88啦bao_03 咁夜啦,我地一齊番宿舍囉?好唔好?
mondy,jedi:好~~~~~~~
----------------第二日--------------------
jedi:起身啦bao_01 去商洞啦~~~~~~
Firzen:起左~mondy呢?
mondy:係到咩事?
Firzen:jedi話去商洞~
mondy:好波bao_10
佢地又番左去自己的社團到~
Firzen:老師請比把輕玄鐵闊劍(冰)比我~~~
jedi:同埋比把九魂刀(電)我~~~
mondy:老師唔該比把鐵短弓(冰)我呀唔該~~~
--------------佢地行左去學院廣場到搭公車-----------------
mondy:Firzen,點解你把劍有少少橙色的?
Firzen:喔,冇事的~~~
jedi:[細聲說]你點解有把+7劍架??????
Firzen:我自己磨架bao_05
jedi:[細細聲]你幾時變到咁有錢架?
Firzen:打狗洞果時.........bao_31
jedi:bao_29
-----------------到左商洞的入口------------------
佢地見到暗黑刀神_jr.............
jr:又見面啦~~~
Firzen:你煩唔煩架?日日見到你塊面都食唔落飯啦bao_50
jr:收聲~今次我做好準備功夫~你地唔死都唔得~
Firzen:[細細聲]你上次又咪係咁講bao_13
jr:死啦你地~迴刀斬~
jedi:檔,嗜血術.......致命斬,旋風斬,橫踢斬......
Firzen:致命暴擊,合氣道,極光護體,極光防護~
mondy:迴避驟升.........冤靈之怒,流星守護~
jr:真雁亂武.........
一下斬傷左jedi..........
當mondy[網]住jedi果陣,jr用左一招迴刀斬又將mondy斬傷左..........
Firzen:大家!!!!!!!!
jedi:Firzen,sorry....我咁無用~
Firzen:你係到休息下先啦~
致命暴擊!!!!!!
jr:真.雁.亂.武
好彩Firzen迴開左~佢見到mondy同jedi頭先咁努力...於是~~~
鋼體屏障........
Firzen:jr,你死硬啦~劍風,合氣道,致命暴擊~~~
jr對佢的攻擊可以話係冇用~~~
最後Firzen打敗左jr~
都親眼見到佢死左~
但係......佢又要同jedi同mondy番醫院囉..............
回復 支持 反對

Originally posted by ╭飛╯將軍♂ at 2006-6-11 16:07:
點解d人咁勁唔洗買衫既

唔記得打入去=3=
唔好咁啦>_____<

Originally posted by 乂劍神乂 at 2006-6-11 13:29:
jr係時多佐招真雁同迴刀架==

話明作文=-=
唔可以咁死版=-=

Originally posted by 絕影.無雙 at 2006-6-11 13:58:
點解故事會升lv 呢.....
有d 怪怪地.....

唔升lv咁做咩姐>______<
唔似防空洞個故事咁一開始就咁高lv/___\

[ Last edited by Ken168168 on 2006-6-11 at 05:29 PM ]
回復 支持 反對

番左醫院之後~
Firzen係到等左好多粒鍾~
最後護士終於出左黎bao_10
Firzen:護士!!!佢地點呀???
護士:冇咩事~只係斬傷左少少姐~
Firzen:唉........嚇死人咩..........e+又冇野做~買d書睇下啦~
----------------------4粒鍾之後-------------------------
jedi:我做咩係呢到???
mondy:Firzen你9左我地兩個?
護士:佢地冇事架啦~你地可以番宿舍訓覺~
Firzen:唔該哂~
係一路上~
jedi:你點9到我架??
Firzen:打死jr再台你上車囉bao_16
jedi:嘩.......你點解可以打死jr架???
Firzen:我都唔知........
mondy:Firzen你真係勁bao_31 咁勁的人都可以比人打死bao_30
Firzen:哈哈哈哈bao_03
-----------------回到宿舍------------------
jedi:Firzen你係到做咩呀?
Firzen:睇書~
jedi:咩書?
Firzen:有關聖靈召喚的書~
jedi:嘩!!!
Firzen:咩事?
jedi:要學聖靈召喚的人最少都要一年先學到........
Firzen:點解呀?
jedi:因為呢招關係到雷~你想召喚雷的話就要練到好熟先得~
Firzen:喔~唔講啦訓覺囉~
--------------------佢地今日又去左商洞----------------------
Firzen:終於冇人左住我地啦..........bao_29
jedi:我地快d去打人搵錢啦............bao_32
mondy:重唔快d行~
拐子男孩:請問你地係邊位?
Firzen:一個人~
拐子男孩:咩人?
Firzen:地球人~
拐子男孩:我問你係邊到黎的人呀~
Firzen:聖財團直屬四大學院聖門學院的人~
拐子男孩:喔~~~兄弟們~打佢地~
拐子手,滑輪小子,G奶七仔,滑輪高手:衝呀殺呀~~~~
[三人]:賺錢開始........bao_48 bao_48 bao_48 bao_48 bao_48 bao_48
回復 支持 反對

Originally posted by 永遠的傷痕 at 2006-6-12 21:10:

聖靈 107  lv 2,3個月都差唔多啦.....
洗唔洗成年呀??

[ Last edited by 永遠的傷痕 on 2006-6-12 at 09:11 PM ]

呢樣我都唔知呢=-=
我想緊幾時練完果陣第1時間就係想到1年=3=
回復 支持 反對

Originally posted by sunny615 at 2006-6-13 15:37:
點解今次唔貼佢地幾多lv呀????

係波=-=
遲d先啦~~~
咁快做咩姐=-=
回復 支持 反對

咁多人話唔好寫lv@-@
我都係唔打啦=-=

時光的飛逝如火箭~
學校的生活轉眼過了兩日~~~

Firzen:請問你地有幾多銀兩???bao_36
mondy:我有120萬左右~
Firzen:jedi呢???
jedi:我就有750萬啦~
Firzen:咁多bao_10
jedi:以你地的水平~應該可以入去虎令本館b3架啦~
Firzen:虎令學院???
jedi:係呀~
mondy:咪係傳說極期恐怖搞出好多條人命的學院???
jedi:係.........
mondy:快d行啦~
Firzen:咁行啦........咪住......mondy好似重未解保全佬任......
jedi:行啦~以e+黎講20隻保全小兒科啦bao_03
Firzen:咁又係.........
-------------------解完任入埋去虎令學院----------------------
Firzen:好煩呀你[對住東星烏鴉講]
Firzen一下斬到d東星烏鴉變西星烏鴉.........
jedi:唔好浪費時間打呢d!~!~!~衝入本館就冇事架啦........
mondy:gogogo!~!
---------到左之後----------
靈魂:你地..........唔可以....入........去那一道門........因.....為你.......地還未幫我.......解決問.....題....想入去....就.....要幫.....我......囉番果......d書番.....黎。
jedi:好啦~我地又要行啦~Firzen你最懐念的天女散花同東星烏鴉又要打啦~
Firzen:............
mondy:唔好咁啦~你唔打就入唔到去架啦bao_18
Firzen:好啦.......
------------------又係打完入埋本館後-------------------
校公老伯:嗯........?有學生呀..........唔好走呀.......你身上.......有.......塵.........我黎幫......你整番亮佢........
枚公老伯囉住把刀跑緊過黎,嚇到mondy失哂魂~於是Firzen就抱起佢走上2f~
mondy心想:好舒服呀................
jedi:唔好信佢地~佢地會用把刀搞店你架~~
-------------2f--------------
翹護士:你......有受傷.....嗎?我來幫你........
排骨精:嘩........有午餐食囉.........嘩............
Firzen,mondy:虎令學院真係一間............好學校......
jedi:唔好講咁多~衝~
------------3f----------------
獨眼殺人狂:有客人黎啦.....
殘暴牢役:歡迎...黎......到虎令....學院.....
鐵人28號:你可.......以用我.的對............手嗎???
Firzen:9命呀............
前住b2的電梯:gaf!@wqfget%^drt541*^%dy:>l>u:j>................
就係這一即.........
所有3f的怪人都走到Firzen,mondy同jedi的前面..............

[ Last edited by Ken168168 on 2006-9-17 at 08:15 PM ]
回復 支持 反對

部電梯舊左嗎=-=
你睇到4個字架?
鐵人28號係3f架~
回復 支持 反對

前住b2的電梯:gaf!@wqfget%^drt541*^%dy:>l>u:j>................
佢地被3f所有怪物圍住左~
電梯又唔知密瑪~
走又走唔到~
但係......
.
.
.
.
.
..
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

..

.
.
.
.
.
.
.
電梯冇啦啦打開左..........
入面企住一個叫gloria的醫師~
gloria:嘩........做咩呀?
jedi:一陣先講~按b2~
gloriak~
Firzen: mondy~gogogo~
mondyk~
------------------------落到b2-------------------------
gloria:頭先咩事呀?
Firzen:我地太受歡迎...........所以比d怪追bao_03
jedi:因為d怪太痴線........bao_48
mondy:真係驚險刺激bao_29
gloria:你地係咪去b3呀???
Firzen:係..........3f都咁恐怖重點去b3呀..........
jedi:其實我都有同感架大佬..........
mondy:Firzen,我聽講醫師有一種可以令人跑得好快的技能架.........
Firzen:咁好bao_18
jedi:好似得45秒.........
gloria:要出多次就要等多7秒~
Firzen:都好過冇.........
mondy:咁我地衝啦~
glloria:咪住~team人先~Firzen你team~
Firzenk!~!~!~
.....................
Firzen:team完啦~行啦~
gloria:+埋野就行得架啦~毅力激發,保護符,治癒術,地靈防護,狂戰提升................生體加速~~~
jedi:虎令學院的冒險依家先係開始................
待續=3=
回復 支持 反對

Originally posted by 絕影.無雙 at 2006-6-17 10:23:
睇到狂戰提升就把鬼火= =
都唔明狂戰學黎做咩.....
成日俾人叫我學= =

加攻-迴~~~
加好多架=-=

Originally posted by Hei熙 at 2006-6-17 10:43:
= =..."用1日時間作哂佢啦-0-

你試下囉=-=
有心情先得架=口=
回復 支持 反對