查看: 30763|回復: 78
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[活動] 信長英雄集中玩法區

關閉 [複製鏈接]
請咁多位張自己識玩既英雄
連同加點方法,,買D咩野
POST哂係度

方便新手查看不同英雄玩法 (M)
是次活動會加分,,而加分的多少在於詳細與否  (一般刀會加5分)

而呢個POST 不接受任何討論!
只係比POST 玩法

違者先行警告 再犯扣分

請不要連post

PS: 加分決定權在於版主  會員不得有異議

[ Last edited by 牙嵐123 on 2006-6-25 at 07:55 PM ]

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =WarCraft III= 版塊移動到 =【信長野望】分區= 版塊的

[ Last edited by 池少~ on 2006-9-14 at 09:09 PM ]
回復

第一個梗係我黎啦+______+
係呢隻game最型仔既騎士
伊達政宗
+點323234322++++++++
一開波買條褲再生鋼之後去cp
然後買4隻+5敏既鞋
不停cp..cp到有菊一可以殺人=]

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =WarCraft III= 版塊移動到 =【信長野望】分區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

前田慶次玩法
一開波褲+再生
12122421133433++++++++++
要龜龜到6lv買粒回魔鋼同埋一粒能量鋼
之後殺人殺到2粒能量鋼
就留錢到4千買雪走..
殺人果時記得先1之後3然後2..
當2既移速慢晒就雪走
點解唔2+雪走呢?慢好多wo
因為慶次係要慢慢電..
所以慢得愈耐電愈耐

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =WarCraft III= 版塊移動到 =【信長野望】分區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

咁等我講下我最常用既法師→毛利元就
一開褲同回魔  之後要多個回魔/茶器
咁住出火計同落石 出大炎  唔要大炎的話可以出風傷
殺人方法先用1~2招磨人血 見到人地黃血先出火計/落石之後放大絕
p.s.大絕可以打塔

回復 支持 反對

信長
2121262113343355...........
一開始買魔鋼褲  21打兵    第1招可以汁倒雞
之後閃介慢書     點解閃介 用大絕果陣是過去 再慢佢
早期一定殺倒 中期就2左佢先大絕再用第一招汁

之後名槍 9000$果把 村正......

回復 支持 反對

等我講下我成日用ga明智光秀!!
一開始梗係買魔鋼波褲
1. 火球
2. 火雨
3. 劍術
4. 本能寺燄
5. +2
開始去咩路都得,最好係中
用火雨打兵因為範圍大,賺錢快,容易清兵!
夠錢就買落石同電書同慢書<爆大有用,
到6lv既時候 如果想用大絕殺人的話,要打到佢黃血先!如果想快,搵條友幫你!
出左火球之後馬上出火雨,馬上用慢書慢佢先出大絕,個時應該有火球,唔死ga話用火球,落石同電,死硬!
仲想屈人,買菊一,咁佢一定唔洗走!

<我都係咁玩,可ko好多人嫁>

回復 支持 反對

[H]風無痕 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

瀧川一益玩法

一開始買回血同埋魔鋼,波褲有錢先買
1:放遂對方...唔可以打對方,不過會受到2倍既魔法傷害同lv4時緩40%速
2:跳...lv4時傷500暈1秒
3:爆擊..唔記得幾多%
4:自身範圍既所有敵方0.6秒扣100...好似
5:黃點

加點法:3221242111343355555555555
想壓人升lv既話就狂用第2招跳去人地個到
跳完既可以打多幾下or即走
對住d力英同識定人個d就要特別留意
跳個陣要順便跳死哂d兵仔
如果唔係既話人地一捉你會比兵圍,自己仲傷過跳中人地既傷害
殺人方面:
佢少血1300以下,同埋無魔水魔符既話..
開絕...跳...再放逐.追就可以買多個強化鋼
有捉,暈人技既話就買魔水or魔符先殺佢啦
裝備方面;
通常都係玩魔裝...赤電(打剩小小用)..血紅電刀..
尿毒..風傷個d.長船..比人壓既話就合左精武先啦

e隻好易ko人

回復 支持 反對