打印 上一主題 下一主題
收起左側

[ PS 數碼暴龍01 專屬討論區 ]

Originally posted by bennysky at 2006-7-23 07:12:
懂技數點c????

安裝招式度有得睇,自己計你隻野學左幾多招(包括不能使用的招式)。

Originally posted by bennysky at 2006-7-23 07:57:
why隻獸sleep會+育成失誤???????? help

你又知訓覺增加左育成失誤= =?
可能因為佢訓覺同時佢又肚餓/急,但你只係叫佢訓,咁就會有一次失誤。

Originally posted by fckit54 at 2006-7-23 11:33:
隻GAME好似好好玩咁啵= =(下載中..)有種3D的感覺..汗..

PS的一隻game,點3D都唔會好似而家個D咁ga啦,
佢遊戲性好高,我怕好多人都因為唔識玩同覺得麻煩而唔玩,
隻game真係好好玩ga XD。
回復 支持 反對

Originally posted by #重生 at 2006-7-23 13:00:
你係邊度睇育成失敗架....??

係冇的,電腦內部自己計。
回復 支持 反對

Originally posted by gn02562974 at 2006-7-24 01:13:
我想問在惡魔獸買個d精片減幾多日命?
另外加命個d魚又會加你幾耐命呢?
我比隻成熱期食左4塊惡魔精片.9歲就死左...

仲有想問下釣魚....
係咩時候禁O型先引到佢食個"out"
我成日都"out" ...

減壽命唔清楚,不過根據你個數據,大約一塊減一歲命。
加壽命如無記錯是一條加一小時的。

要確保條魚食中魚勾,就要自己計時,一般佢都會上下勾幾下先食,
心數時間,覺得太長就釣佢上黎啦。
除左用心記,記魚都得,每種魚試幾多下都有相約次數,
記定邊條會試勾、邊條試耐D之類。

釣魚好考耐性的,有幾次釣到訓著呀我orz...
回復 支持 反對

Originally posted by andya981001 at 2006-7-24 08:53:
01咁好玩
想玩埋02....
唔知有冇

去第一個post個下載點連結ge post搵,有的。
回復 支持 反對

Originally posted by [H]~煉獄~ at 2006-7-27 19:05:
[quote]Originally posted by 呆小威* at 2006-7-27 01:05:
我想問呢,,
1.工業之城係邊到入架?個入口係邊?
2.比多森林點入架?個入口係邊?
3.長壽魚係邊有得釣?要點釣?
  唔該哂><""

1.坐巨鯨去
2.坐海龍去
3.在湖釣,用減壓魚釣 [/quote]

我之前都有教了,去搵搵個post @_@

PS:置頂左真係冷清左...唉......
回復 支持 反對

Originally posted by 白色的主夢 at 2006-7-28 15:16:
你地有冇對戰卡= ="?

http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2464362

PS:都係唔好置頂ga啦,又冇人玩lu -_-"
回復 支持 反對

Originally posted by 寂寞的神 at 2006-7-31 18:00:
1. 補品應該o係邊樹有得賣?? or 邊度有得拿?? 成日冇補品唔夠打。

2. 完全唔識玩, 打完阿古獸同巴魯獸之後做乜好??

1.「補品」可以係開始街個商店買,店員有西拉獸、巴達獸、比兵獸、角龍獸、其他唔記得。
只要佢地加入就可以了,點加入就睇個攻略網啦。
http://hk.geocities.com/herman_dmw1_b/dmw02.html

2.有兩條路行:1.去鑽地山洞打鎖地獸、幫佢搬泥、打火焰獸。
       2.去西拉湖搵西拉獸幫你過對面河玩。
建議玩第一條路先。

Originally posted by 1690 at 2006-8-1 11:47:
有冇人答我問題:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
仲有惡魔獸要咩條件同咩獸先得

點拿巴達獸我想要LION-.-=.=

你話拿ge意思係數碼獸加入定養育隻數碼獸?
只要你跟足你話冇用ge資料就一定養到獅子獸。
加入的話,又係上個網睇 law =_=

養惡魔獸係你養左天使獸先,將佢教養度(下面個行)變做紅色。
比佢去戰鬥,佢死左有50%會變惡魔獸,會唔會扣心我唔清楚。
PS:每人有三個心。

[ Last edited by 樑仔 on 2006-8-1 at 02:54 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by [H]c.samuel at 2006-8-4 10:09:

有冇人知呀...唔該幫下手....
差呢樣毛人獸就會加入架啦bao_22

你去數碼湖條條都釣一釣咪知邊條係law= =。
PS:佢係中型魚,應該用細魚釣的,而一般魚都會鍾意食肉,用肉釣一試都無妨。
回復 支持 反對

Originally posted by pcmsjacky at 2006-8-17 07:18:
想問下宇宙腦魔同雪人獸點加入架?

宇宙腦魔我睇完貝殼獸塊板有多一個圖形之後就冇下文喇

雪人獸都係睇完塊板我就帶隻病既幼年期去冰封聖域病死左雪人獸都冇出現

你見到地下多左塊板之後再去壁報版睇,又會多左個新聞,
來回來回就會有一次見到宇宙腦魔ga啦。

帶隻有病ge幼年期死左都冇雪人獸出現可能你去錯地方,
雪人獸之家冇記錯好似有兩隻冰奧加獸的(白晝)。

Originally posted by pcmsjacky at 2006-8-17 10:12:
頂佢個肺

隻野去廁所卡住左

真係服左佢

而家都唔知點算

[IMG]http://i3.photobucket.com/albums/y84/pcms ...

重新拎過個save law = =
回復 支持 反對

新增載點啦!!!!!!!!!!
回復 支持 反對