打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 瑪奇 Mabinogi 第二期考卷 標準答案已供出

選擇題 :
1: 以上皆不是
2:4級
3:125%
4:4%
5:守衛紅骷髏
6:倫高
7:15耐
8: 耐久度相比於同級武器提升
9:雙刃斧
10:5級
11:小浣熊
12:60%
13:50%
14: 近戰 : 75% 遠戰 : 50%
15:1000↑
16:百眼巨人
17:3000
18:12345
19:在伊利亞大陸重生 並向NPC取得
20:第一任
21:2006年1月8日
22:8人(只有無限 冇8人@_@")
23:貝卡女神修復地下城(其實個人認為係高爾)囧
24:這個嘛....沒留意..囧rz

短問題 :
1:不知道 我不是玩近戰的
2:因為風車升級要踢BOSS級的怪..而多數升風車人士強度都很高..很難找BOSS怪 囧
3:印象中係..50% 可能精遠1既關係..睇唔清楚&冇留意
4:70%掛..
5:我70%暴都勉強暴到 囧
6:而且是 一級的   (咩1級@@?
7:大概1800吧..應該..
8:賦原理卷..裝上暴擊大師稱號 暴擊率 1x 增加 唔記得+幾多
9:不能..吧
10:重甲..可以賦暗黑+妖狐
11:去銀珠(艾菲爾地下城丟銀珠)&菲普(菲歐納地下城普通)打狼人..打到艾2証(艾菲中級地下城2人通行証)之後..放去艾菲..之後到BOSS就會打到艾4証(艾菲中級地下城四人通行證)
12:打賽初蜘蛛..打到菲1之後去打証-3-
13:因為闇騎解除變身前會狂扣血..治療師就可以狂補升治療技能
14:要好多AP 唔抵玩

思考題 :
1:我認為補丁係一種方便進行遊戲的工具..而且並沒有影響遊戲的平衡性
我覺得補丁係好好用既野..因為打地城可以有全地圖..又可以知道自己強度.知道邊個係新手(睇強度)

2:我會覺得..好無奈..仲有佢點會知我個人資料?(如果唔認識)

評分

參與人數 1樂點 +37 收起 理由
真希 + 37 MC 19分 (+1分) SQ 12分 LQ 5分 已改 ...

查看全部評分

回復 支持 反對