打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 瑪奇 Mabinogi 第二期考卷 標準答案已供出

選擇題 :
1:E
2:B
3:E
4:B
5: D
6:B
7:B
8:B
9:A
10:B
11: D
12:B
13:A
14:A
15:C
16:B
17: D
18:E
19:C
20:E
21:F
22: D
23:C
24:E
------------------------------------------------分開-.----------------------------------------------------------------------
短問題 :
1:唔知...
2:因為風車會+強度+要打boss+會-血+要踢幾千幾..so.會比較難練+會大師
3:30%
4:50%
5:100%-.-?
6:不是全金...係個頭係金...
7:1900-2000= =??
8:稱號能力..+爆擊呱..
9:不可以
10:重甲
11:首先打菲歐納普通地下城的狼人<----噴艾菲中級地下城2人通行証
在去打艾菲中級地下城2人通行證
打打打...
到了王房時王會噴出的艾菲中級地下城4人通行證+最後寶箱..
12:打菲歐納普通地下城....王之後開箱...會開到-.-??
菲歐納中級地下城最後寶箱....
13:因為練恢復要係咁幫人治療~一位千多血的闇黑騎士會係咁-------血...係咁補~
14:要很多ap..
---------------------------------------分開= W =----------------------------------------------
思考-.-
1.壞...因為上次見人在補丁~~在PK場..D"場"都可以用箭穿過去..SO好壞~\  /
不過...如果有人在街度TALK出我既強度..我冇咩所謂..強度700幾...冇咩問題-.-
面且..D個人資料都冇咩問題-.-因為..D血~D裝都係個個人都可以有~
睇下賦咩姐~SO~冇所謂~"~

評分

參與人數 1樂點 +30 收起 理由
真希 + 30 MC 10分 SQ 16分 (+1分) LQ 3分 已 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

=口=
我都想..
dmc好難-.-
我都要參巧下面個d先得-.-
回復 支持 反對