打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 免費網遊【JAP】真女神転生IMAGINE

關閉 [複製鏈接]
好似幾好玩bo
我又玩 我msn:zero_19892004@hotmail.com
玩緊個d add我一齊玩呀^^"
回復 支持 反對

你地有玩個d可以留個名 一齊玩嗎
我個id:細乂聰 11lv>< 有6隻寵^^”
仲有呀我地找個分流 一齊玩啦 因為唔知點解我硬係係入面未見過一個香港人or台人....中國人....

我msn打過不過打多次啦^^”
msn:Zero_19892004@hotmail.com

加少少個人加點意見

玩近攻:我自己加法頭個dlv加力加到需求點變左2就加1力1體之後加力到需求點3點就1力1體 咁升幾好升 總之每lv加力剩餘的點就加體

唔岩心水唔好話只係個人意比新人參考下

唔知有無高手可以打下d技幾多lv出同寵物合成表
我合寵找到6隻係合出黎的^^”希望大家多多分享自己既經驗啦^^”
回復 支持 反對

原帖由 ~~浩文仔~~ 於 2007-3-4 07:17 發表
點解有時想捉d寵,同佢對話,會變左4方型??有時會消失tim??

因為捉唔到(交涉失敗)日文係咁寫
咁佢會有2種
第1比寶物你
第2怪物自己消失
回復 支持 反對

我有個小小既意見!!

不如大家香港人都分流6到玩啦

我同緊一個新手玩既佢叫 浩文仔

我個角叫 細乂聰

記住係分流6呀!!!

打多次msn   zero_19892004@hotmail.com
打洞搵我啦

想問下合寵既野add我問可能幫到你^^"
回復 支持 反對

其實你地d問題好多係前面既回覆解答到
慢慢睇下^^"

有個話id唔岩我覺得申請個新既囉
我個人都申請左4個ac啦1個我個fd既3個係我自己既(物攻,魔攻,遠攻)

msn: zero_19892004@hotmail.com
有問題add我我盡幫(係到既話)
因為我呢排少係屋企
回復 支持 反對