查看: 3641|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 完整洗51000女神教學

打完雲先,之後
到倉庫(打獨角獅個度)
碎片6個:
      隊長先別撿碎片  先點npc 點一次  然後 全部人一人拿一個碎片
      然後先點npc(切記:先別按『下頁』)
      然後找一個人定時間(剩餘時間) 例如:57分30秒  
      在57分30秒 時大家都得一起按  對話框的『下頁』
      沒解過王的  7500*6  +6000   =51000經驗
      解過王的5250*6+4200(不確定)= 35700經驗

然後 連續6個過關 經驗拿完後  找一個會帶碎片的  然後一個人退組 把碎片帶出去

沒碎片的 就慢慢 一關一關帶碎片出來吧 為了以後著想

教你一個100%帶碎片的方法:
         到出口時:先把碎片丟出來(其他人都別撿)然後 先點npc 拔網路線(這個地方拔到一半就好因為以下動作得在3秒內完成)然後 一隻手 先按離開 在狂按撿 另外一隻手 當你按完離開時就要插回網路線 然後繼續狂按撿  
                p.s. 這個地方難度就在 網路線 不能拔超過3秒  而且 絕對可行  我朋友成功@@

件議上網超慢的朋友門別試~~~ 斷線的就不關我事@@

大家如果不行的話就自己試多些吧~~:lol

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
+ 20 多謝分享,將列入精華文章

查看全部評分

回復

:lol 睇睇先 唔知咩黎
回復 支持 反對

真好笑 , 不知過了多少天還在hide的話別人怎麼看=]
回復 支持 反對

@.@唔知講d咩呢?

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
-2 連帖,扣回發帖分

查看全部評分

回復 支持 反對

有d唔明,不過都好多謝你啦
回復 支持 反對

好想睇下點洗...
回一回先
回復 支持 反對

原帖由 我係new手 於 6-10-2007 12:09 AM 發表
真好笑 , 不知過了多少天還在hide的話別人怎麼看=]

有同感 =_="..
但係hide左都照加分..
回復 支持 反對

ACTUALLY呢.....
我好似似回人地ge post入面教過架喇wor....- -
點解仲會可以精品文章+加廿分呢..? =v=
lets see if u got anything special =\
回復 支持 反對

唔明你講咩,不過都回覆一下
回復 支持 反對

上網慢0.0?
姐系點??
過場 過得慢@0@?
回復 支持 反對