打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 香港楓之谷 首推炎魔 - 楓皇章 x 戰神殿

原帖由 yauhowai 於 18-6-2008 20:40 發表

話我姐?[[tk_29]]

另外, 廢物Grace(應該大家都記得)
又話唔用gash,白手,唔會收/買點
點解她有點裝呢? 好好笑喲

To: yauhowai

出口傷人!?
唔好「懶」熟好無?
我幾時有話過唔用 GASH?
我買 GASH 的錢,都係正當途徑得來,從來不收點、賣點。唔好亂屈!
有點裝好好笑嗎?
玩台灣楓谷 Lv122 都卡等好笑 D,又有新葉城、又有 4 轉技、楓幣流通量又多,不過,唸落其實都唔算好笑,無大將之風的人,這種等級算不錯了。
至於「白手」不「白手」,有那個「不賣點」的「手動」玩家不「白手」的?

原帖由 cla991053 於 18-6-2008 21:55 發表
唔怪得佢
佢話佢隻sin太低攻
雪女又一招ko[[tk_32]]

cla991053 兄:

我無開鏢賊角色(代朋友練就有),師兄係咪認錯人?
Besides,我們認識的嗎?是否本會人仕?

回復 支持 反對

原帖由 cla991053 於 1-7-2008 22:56 發表

;P
小姐呀小姐,
唔好爭住認ok?
摺埋啦唔該
------------------------
其實個隻sin
係佢FTW個隻sin

無爭住認。問清楚而已。

睇真 D,這段才是給你的:
我無開鏢賊角色(代朋友練就有),師兄係咪認錯人?
Besides,我們認識的嗎?是否本會人仕?

師兄 reply 錯了。還是追加 To: XXX 先,避免誤解。^^!

回復 支持 反對

樓上兄台,要針對人,都唔好找人家的 post 來撒野,要找人來針對,請另開 post,又粗口又 OT。

既然你同我唔熟,你怎肯定你知的我會不知?(自視過高?)

似乎,係你未夠了解這隻 game 多 d 喎。

新增新葉城地圖的優勢在那裡?楓幣多對練功有甚麼優勢?(有 4 轉就有神木村地圖)夜使者有甚麼優勢?我睇得出你係唔清唔楚果種。我越來越覺得你好攪笑。甚麼玩家甚麼職業那個等級會卡等?這個我卻很清楚。Lv122 夜使者都卡等?極品!

攪笑還攪笑,請專重一下樓主好嗎?提醒你,這個 post 不是給你作這個用途的。拜托拜托。
回復 支持 反對