查看: 46083|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[轉貼]呂布傳全 1∼58關繁體版(附圖)已出結局(雙線)霸者之路VS王者之路-由你選擇

作者為: tnu84

翻譯繁體版呂布傳攻略:無名方士

如有問題本人一切不負責。

以下純粹個人自己所寫故事介紹(並不是簡介)

故事介紹:由一開始呂布追隨丁原後跟幫漢室復原而跟司徒王允、華雄、丁原、貂蟬等人密謀打算剷除董卓勢力。

丁原為呂布接近董卓而自殺,博取董卓的信任,然後開始策劃密謀,因華雄在氾水關被華雄所殺,令此次活動差點失敗。

而且王允尚未準備好,究竟下一步該怎樣辦,由玩家在遊戲得知較好,令外提醒本呂布傳貂蟬好似較為聰明。

繁體版曹操傳下載點
庸大的網盤
http://spencerhsu.ys168.com/

令一個下載點

曹操傳下載點

將水木精華版曹操傳覆蓋就可以。

下載教學

步驟解壓lubucht→然後開啟按新資料夾裡面的檔案全部貼上水木精華版曹操傳就可以。如有問題請下載bug修正.rar(依樣複製貼上)

lubucht.rar

875.22 KB, 下載次數: 1334

直接覆藍水木精華版曹操傳~如有錯誤請下載~bug修正.rar

lubucht2.rar

639.72 KB, 下載次數: 855

lubucht3.rar

626.27 KB, 下載次數: 839

lubucht4.rar

736.02 KB, 下載次數: 851

bug.rar

557.75 KB, 下載次數: 943

bug修正.rar

R27[1].R28.Edk5.rar

217.32 KB, 下載次數: 922

[形象及亂碼修正]

LvBu.rar

342.03 KB, 下載次數: 4379

1∼58關攻略

回復

霸者之路,
點解係街亭之戰張苞冇同呂布單挑既…(之前有觸發魏續vs張苞)
之後到漢水之戰,張&呂亦冇單挑,蛇矛不能入手了
回復 支持 反對

i am looking for this game so long already
回復 支持 反對

84呂布傳?! 我推!(好想打下)
回復 支持 反對

謝謝大大分享^^想玩

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
[H]神之判官 -3 連貼

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 18# 的帖子

哦.的確係.因作者有唔同o既修改
回復 支持 反對

原帖由 無名方士 於 15-11-2008 22:36 發表
你意思係可以任何修改???

唔係,姐係我開左呂布傳之後,發現佢個版面同曹操傳一樣(但開始遊戲已經係呂布傳)
回復 支持 反對

回復 16# 的帖子

你意思係可以任何修改???
回復 支持 反對

原來版面陰人寫三國誌曹操傳,其實已經變左
回復 支持 反對

原帖由 hihijackie 於 14-11-2008 17:47 發表
第3關點打? 有關羽係到 殺唔到孫堅wo 教教我唔該[]

我玩第3關當時係選擇撤退。

呢關有華陀可加防跟加攻應該並不難。建議先買多幾個豆

備註:一開始o既關較難.熬過之後就可以好輕鬆。

先說聲抱歉.呢關我選擇撒退.冇咩心得可幫到你。
回復 支持 反對