打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] アラド戦記[日版已封ip 要用vpn玩]

因為我正是新八
話說你是誰? 在這裡幹什麼?!
這post到底是怎麼一回事?
なんじゃこりゃ?
回復 支持 反對

俺も俺も
気にしないよ
JSNさんw
回復 支持 反對

新八: D,是你太慢了 (托眼鏡)
(注:以上皆為新八的個人意見, 如有任何查詢請去萬事屋找新八)
不關我事的哦XD
回復 支持 反對

樓上升級慢原來是有原因的XD
快點升至48吧...d
最多我幫你覺醒
回復 支持 反對

艾石石我係msn教你錄片= =
歡迎樓上加入arad大家族XD
回復 支持 反對

擺賣要用真錢買道具先可以用
以上任務係死塔apc隨機出的物品10個
正常你刷到34層一定出哂10個

回#212個問題= =....(好似遲左少少)
這是驗證~睇下你會唔會係bots之類既外掛程式....有如突撃測驗一樣....
唔使怕...唔係你做錯事出現的...係隨機出的
不過唔好打錯....打錯唔止會關閉遊戲...仲會有記錄...累積十次打錯就會封ac....要打電話過去解釋先可以解除
回復 支持 反對

売) ○○○○○○ 價錢 名前 <<< 名前既意思係咁你個名交易...唔係打你個名
買) ○○○○○○ 價錢 名前
出) ○○○○○○ 求) ○○○○○○ <<< 交換野
交易之後日本人會講ども, 當然我地都入郷隨族....講返句ども(domo)
之後如果你買野既話通常佢會放舊野出來.... 之後你俾錢....交易....<<<e個唔講都識
至於佢只係講賣又唔講價錢....你就問佢いくら?(ikura?)
佢應該識講價錢......
你要講價就問佢 (價錢) おk?
佢話無理、ダメ果d就姐係唔得啦....無可能啦...
如果得佢就應該會好簡單講句 おkですよ之類之類既話....
.....我要做功課...有咩唔明一陣先講
回復 支持 反對

哦.....小雲呃post....我要講俾版主聽....
有人呃post呀
仲咩無端端講java.....今日考果d好易咋bor= =.......
今日份卷應該會考得幾好既= =..
仲有e度係arad既postXD講返d arad既野好d
37打GBL果d唔好升嗎= =?......打蜘蛛也應該不錯吧
回復 支持 反對

精華....是什麼....今天才發現....
係係係....艾石石講得無錯~~~不過對我沒有影響...
聽講韓版要改最高等級為65~~~好開心
等日本更新2次遠古
回復 支持 反對

2次遠古有好多特別能力.........有咩野鬼斬擴大1.5倍.......燃燒彈範圍增大......咩咩技能攻撃增高之類奇特的能力= ="
回復 支持 反對