打印 上一主題 下一主題
收起左側

[趙子龍] 放趙ser 74lv全金ac一個(已加圖)

關閉 [複製鏈接]
有龍象,離火,無相,犘柯,雙六合,般若!中級祕文~有意留言

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
kit06 -3 相隔不足五小時

查看全部評分

回復 支持 反對

有龍象,離火,無相,犘柯,般若,雙6合中級祕文,有意留言

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
kit06 -3 相隔不足五小時

查看全部評分

回復 支持 反對

唔係叫高呀,你係玩過赤壁就知做呢套裝就唔止! 想睇裝同祕文就去ser1
Meng- 發表於 30/4/2009 02:52

因為你開頭自已講全金,並無講咩符玉,咩秘文組合,當然咁講全金就開高價咁既意思
回復 支持 反對

人地1ser 龍乂沙加 80lv全金 12兵種 秘文 太極 開山 雙乾 金光 齊結婚稱 有埋和弦琴
全符玉金色 全地區聲望5萬  雷帝絕影  e+先叫到8千  你戈隻7x lv  3~4個兵種 離火 六合叫價5千= =?
希望有傻仔幫襯你[[onion_51]]
回復 支持 反對

你都有問題,佢要平賣關我鬼事!有玩過赤壁,就睇得出做呢套一定唔止5千!唔係收就唔好煩~
回復 支持 反對

瘋狂鬼鬼個ac金強79lv 勁秘文勁符玉寶物先4800  仲有賣ac唔係計你付出幾多要拎番幾多
回復 支持 反對

瘋狂鬼鬼個ac金強79lv 勁秘文勁符玉寶物先4800  仲有賣ac唔係計你付出幾多要拎番幾多
~呀杰 發表於 1-5-2009 19:37

仲有賣ac唔係計你付出幾多要拎番幾多<---完全講中重點[[onion_48]]
回復 支持 反對

[[onion_62]] 大家講咁多野 , 都係想話比你知 , 你個價唔得囉~~
大家只是路過提點一下 , 別無他意 , 希望你放得出喇吓~[[onion_49]]
回復 支持 反對

大家嘈乜?
人地放ac都係自己開個價,
講真買就買唔買就唔買,
唔好批評咁多
回復 支持 反對

佢e家個價係太貴 根本無人會收 佢賣5000蚊 搵隻勁d又出名都唔洗咁貴 我地都係到幫緊佢賣ac
回復 支持 反對