打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 無理公會;

好耐無上E個論啦 ;
估唔到1上就要同大家分享D咁唔開心既事 `
我相信大家都有玩捉寵既活動
我E件事係發生係9點30 `
咁我本人就好鐘意捉野既 ` [不過係雷 唔頂得怪]
咁我就捉左1個SRE既寵 就換SRE 睇下其他SRE有冇得捉 ...
呆呆熊 發表於 18-4-2009 14:12

唔該你好似講錯野啵.[德雷.星] <佢game既名.
第一`唔係我話要打你啦. !咁你琴日既事就琴日記啦.咁唔通你拿番你十年前d野來同我講咩?!
如果你想講. 0kay !! 我同你講; 聽番人地講跟本你就係有心想打啦. 如果唔係你唔係應該第一時間問人點解打你. 而係叫人打番轉頭?! 點解都唔問. 你覺得自己好惡?!
第2. 你話比人打死. 但係人地只係打你幾下. 你未死叫你唔好捉寵. 人地捱得好辛苦.頂得好辛苦! 你又知唔知? 做野諗自己唔諗人地感受?! 不如當下你食佐好多紅水但隻寵比人捉佐.你會唔會唔甘心呀?!
第3!` 咁你岩岩都講佐.4打2! 打輸佐冇野講; 咁你今日就打我?! 姐係你覺得一打一打嬴輸都好啦就可以係到講. 係樂古POST.!
第4` 唔該你係要講. 就講番哂出來. 講埋你係GAME到點串?! 我打打下都唔打啦. 仲要問我唔打啦?! 垃圾? 老細呀. 好似係你死佐我唔打. 咁都有錯?! 係都要比你打死咁先得? 你冇野呀?! 我都要打怪升LV架. 個陣有野捉你打我先. 咁我先打姐; 不如; 你唔好講琴日既事. 講今日係入面邊個打邊個先啦?! 不過算啦. 打唔打出來話比人知都好. 你都係覺得自己岩. 打出來既野就係話自己小小爆粗錯佐 =]
咁既野你都諗得出. 我真係要比個G00d你! .
清者自清; 唔洗話D咩. 正所謂錯要認打要企定. 我係錯既我企係到比你打有咩所謂.; 但唔該你唔好屈我  =]
回復 支持 反對

[[[唔係話唔比你捉, 但係見好就收啦.!]]]
E個係你既意見姐 我去捉關你咩事 ?
[[[[你驚人地成班人唔夠打咩?! 好地地沖埋去幫拖?!]]]
你講得好好 我就係驚 多謝你幫我搵到E個咁好既原因 加上我都講左啦 有份打自然係 ...
呆呆熊 發表於 19-4-2009 13:29

都冇人話你捉關我事. 只係關我個FD事^_^
本來我都唔想話你啦 =]. 但係坦白講真一句. 係你呢D咁Cheap既人先至會係人地捉既時候去捉人地D寵!! 可能你冇心同感受過啦. 因為你不嬲都係捉人地d寵既人. s0你未試過比人捉佐你d寵; 咁又唔可以怪你唔知咩感受既;` 好在尋仙得你一個咁cheap唔係你既話; 我諗都冇邊幾個架啦 ^_^!!
有份打自然有份捉? 你冇野呀? 比喻?! 你咁鐘意比喻我就同你玩比喻; 咁如果你屋企人落街汁垃圾; 拿出去買. 咁你屋企人算唔算係掃街?!算唔算係市政d人? 咁你屋企人會唔會有糧出呀?!
你睇住呢句啦. 屎忽鬼>>[[[[請問你媽媽有無教你做錯左唔小心唔緊要 ` 只要講SORRY就行嗎 ?
你就講你係打錯啦 咁你打錯有冇同我講唔小心 SORRY呀 ? 你無呀媽教 ? 你讀屎片 ?]]] 呢句唔係講媽媽?!! 打完唔記得自己打過咩?! 打過咩自己都冇眼睇?!  定係你個腦生係屎忽; 打完唔記得自己打過?!!!
咁同埋我想講你同你阿媽點樣我唔知!!! 都唔想知!!! 但我只係知你阿媽唔識教仔; 教個仔做錯事就咁講聲s0rry就得? 定係你阿媽太單純生你呢個白痴仔出來?! 你去打劫銀行講聲s0rry呀笨. !!! 你去打你阿媽;打完同佢講聲s0rry呀笨. 唔得呀嘛?! 講你聽啦. 傻仔. s0rry唔係大哂架!!!!

唔好話怪唔怪人. 怪唔怪gm; 我只係睇得出你好想捉個隻寵; 你話你自己好想一個捉哂3個ser d寵. 你緊係想啦. 但係你想下好啦. 你冇能力呢; 你估你有既時候人地唔會有咩?! 你唔好睇丁自己咁高啦!!!!

答你d無聊問題!!;  請問用左幾枝水就有用水先 ?<<<<唔明你問咩^_^!! 9唔搭8既野我唔答^_^!!
                         請問係唔係個個都可以有機會去捉先 ?<<岩; 你講得好好. 人人都有機會捉; 但係先到先得你又知唔知?! 咩叫機會你又知唔知?! 機會錯過就冇架啦^_^!! 由你唔係打第一下隻寵開始你就冇佐捉呢隻寵既機會. 就算你捉都叫係搶寵.唔係叫捉寵^_^!!
                           請問如果係打錯人係唔係要講SORRY呢 ?  <<係. 真係冇錯. 打錯人係要講s0r; 但係我地冇打錯人; 因為我地係打cheap精. 咁岩你就係個個^_^ 如果要講s0r都應該你講先. 而唔係我講.因為錯既人係你. 唔係我; 同埋個日打死你既都唔係我. 第一下唔係我. 最後個下都唔係我打!! 咁你又何以見得我錯呢? 企係到講2句就錯? 咁就要打?! 你發夢呀?! 咁鐘意game當現實. !
你唔好出旺角做英雄?!!!
                              請求你下次回我時先回復以上問題 謝*   <<呢句本來唔洗答^_^!但係都要講2句. 唔洗多謝唔洗唔該. 呢個謝字係你應該打既^_^!!
回復 支持 反對

當兩個人有爭執的時候,想當和事老的人擋架在兩人中間,希望隔開兩個發生爭執的人,所以稱為「架兩」。

請問你係和事佬咩 -,- ?! 我都唔係和事佬WOR `
我更加唔係無啦啦捉 我係有打的。
P.S. 你中文真係唔多好 我 ...
呆呆熊 發表於 19-4-2009 13:47

就算中文幾唔好都唔會搵隻動物來幫自己補習啦^_^!! 係咪咁講先[架兩唐老鴨]
回復 支持 反對

所謂的「架樑」原本是建築物結構的一部分,但是現在的香港人,就將之視為一個人物的身份,假如某甲要找某乙的晦氣,而某丙插身中間,替乙擋架,這就是「做架樑」,「做架樑」由為主樑卸去部份的壓力,轉而變成由一個 ...
呆呆熊 發表於 19-4-2009 13:52

咁好有埋個網呀. 咁又係啵; 動物要講人話就係要學架啦. 咁你咁樣比我睇都冇用架; 你快d睇下啦. 唔係一陣出街又講唔到野. 又係到吠架啦^_^!!
回復 支持 反對

就算中文幾唔好都唔會搵隻動物來幫自己補習啦^_^!! 係咪咁講先[架兩唐老鴨]

SORRY 我唔同D狗隻補習 ; ) 要補都收你貴D啦 因為要學點同D狗講野MA ; - ]
呆呆熊 發表於 19-4-2009 20:23

哇哇哇-0-!! 咩事呀. 點解呢個論壇會有狗係到吠架 ^_^!! 個口好臭呀!!
回復 支持 反對

咁好有埋個網呀. 咁又係啵; 動物要講人話就係要學架啦. 咁你咁樣比我睇都冇用架; 你快d睇下啦. 唔係一陣出街又講唔到野. 又係到吠架啦^_^!!

咩姐 XD 係呀 我學不過係學點同你隻狗狗講道理姐 ; ) `
我怕你中文太差 ; ...
呆呆熊 發表於 19-4-2009 20:25

咩動物識笑既咩?!  我真係未見過d狗同人講道理; 哇你真係好勁呀.!! 咁快學識講人話;!! 我學佐好耐先識同狗溝通架喳>o<!
回復 支持 反對

佢講返佢SORRY就了事啦 ;
呆呆熊 發表於 19-4-2009 23:46

你要我同你講句對唔住就可以當冇事. 不如你同我講句對唔住我當冇事仲好啦.
你唔係當佐你自己係岩個個呀嘛?! 要我同你講對唔住? 夜晚訓覺發夢或者都有可能會既.!
但係你要我係到同你講對唔住?! 你冇野呀!? 錯的不是我. !^_^你懂嗎?!
回復 支持 反對