打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] who is 艾雲 msn:goaway1233@msn.com

大家同我評下理,我見到佢個msn,add佢諗住問佢係咪fs gunz個host,之後想問佢幾時開番,點解佢一開波就爆粗,"問我邊J個"我咪嬲,串番佢,又話我命令佢,宜家仲講到好似我唔岩咁,佢係咪有問題呀,宜家仲要專開個post係講呢單野
回復 支持 反對

8# mR1999

講左比你知你都唔識我,真係好聲好氣問你野,咁樣叫唔尊重你?!你爆粗夠唔尊重我啦!佢講得無錯呀,個傾計記錄係真既,但睇下邊個講粗口,邊個唔岩先,你唔得閒,我煩住你,你大可以ban我,概然要搞清楚邊個岩既話我比埋佢msn你地 hiofaa737@hotmail.com
回復 支持 反對

10# mR1999

你覺得我唔尊重你咪ban我囉,封我囉,仲可以唔應我tim,d鬼佬同你講:hey boy,唔通你又要打佢,話佢冇文化,話佢唔尊重你喇wo?!大哥,hey~都叫唔尊重你?!真係呀,呀仲有,聽講係我問你先,你唔鐘意答既,都係果句,大可以ban,係你之後無啦啦爆粗先扯起我把火..你地話邊個岩,邊個唔岩喇,如果我唔岩既,我道歉!
回復 支持 反對

12# mR1999

你中幾呀,唔該你用用腦先岩,第一,你岩,香港有香港既特色,學你話齊,粗口嘛,但你話你打我,正常反應一定會打番你ok?!呢d係本能,唔通企係到比你打?!你個腦有問題,我問番你啦,我打你你企係到唔好郁比我打呀~有病,第2,夠喇小朋友,我冇理你問題你咪唔好理我囉,ban我囉,做咩要爆粗姐,係,香港個個都爆粗,不過好多人都唔似你,係又爆,唔咪又爆,我係嬲先會爆,我係咁既話一開波add你就串你啦下話?比人打,打番人同比人串要串番人都係人體既本能黎,我出世早過你,我呼吸先,你又呼吸,你係跟尾狗呀~~傻?!有冇讀過bio架小朋友?!唔尊重你?!good excuse
回復 支持 反對

係囉..廢事嘈,我就冇所謂,可以當咩事都冇發生過,不過唔知佢做唔做到喇~
回復 支持 反對

17# mR1999

第一,我煩到你,你咪ban我,咁計較做咩姐?!第二咁你話做先既話人地再做番係跟尾架嘛,有冇讀過bio架你,身體既反射動作黎,你唔明呢點,我好難同你講,呢點你諗唔透?!第3,d3親口同我地某某論壇合併左,唔好講到我地幫佢開左個論壇,係版姐ok?!仲有,個壇唔咪我既,開果個人都唔咪我clear,唔該你搞清楚d野,加上...我幾時有串?!串你咩?!串我幫佢開左個論壇?!我從來沒有講過,係你狗眼看人低姐,弟弟.算啦,你咁計較仲可以傾d咩姐,人地都話hey都同hi差唔多,都唔化既你,係要搵野黎嘈,宜家為左咁小既事情開晒post咁,算喇,我唔想再嘈喇,當無事發生過,作為一個gunz玩家,唔想係到嘈d無謂野,晒時間,晒精神...仲有,如果你真係熱愛gunz既話請del呢個因私人恩怨開既post,完全同gunz online討論冇關
回復 支持 反對

20# mR1999

我係話,打人之後打番人呢個係反射動作,我真係唔想再嘈喇,咁樣遲早你唔del post都會比人del,嘈落去有咩意思呀你
回復 支持 反對

咁你宜家知未?!唔通咁樣你仲要嘈?!咁小既一件事...真係鐘意玩gunz既就嘈黎都冇意思
回復 支持 反對