樓主: banagherlinks
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] [純抱怨文不喜勿入] 真係lag到嘔白泡 ,唔撚想玩ar~!!!

有冇試過組隊打怪貢獻值得個位數 ,only 1-9 %
d怪會冇la la 閃去你背隻咬你 ,
一係就唔係你X一直線 ,但怪都打到你,
而且你同隻怪近距離又打佢唔到,diu~你玩晒la~~~柒到爆 凸= =  
我好多時侯只可以挑到得果一兩隻怪 ,一係就完全挑唔到空,d 怪仲企響到
,冇硬直果幾隻就響旁邊執死雞咬你,咁就即死 喂~~!!! 我挑空都四級 la 大佬
次次望住人地個個打 廿幾三十 hit combos 不等 ,人地仲要一次挑空好幾隻怪 ,清得十分有效率
自己最高紀錄平均每隻怪只係連得果幾 hit,火都黎埋,重要慢慢逐隻逐隻拉黎打 ,呢隻game玩既係combo連技 ,
唔係普攻殺怪呀,打王真係唔駛念 真係~~~~~愈玩就愈冇癮,愈玩就愈唔想玩
心念咁樣玩落去真係冇乜前途, 想放棄 我玩弓手既

預左扣分架LA
回復

我琴日入過最多人o既ser都唔會lag喎@@
不過個代理真係無咩心機搞好隻game
如果唔想晒真錢玩o既人 我建議準備退出
唔係o既話等到佢"行動"o既時候 就會晒左自己d心血
我就因為少人玩 悶而退出lu ...
月祭_+ 發表於 27-5-2009 07:05

同意,有時自己幸幸苦苦練一個角色出黎結果打唔贏d 錢幣白木,真係會好心酸
一係就lag,玩唔盡佢d Funtion,又無乜意思 ,建設有實力但係又痴心妄想商城裝備
係冇effect既玩家可以提早放棄,免得夜長夢多,比一個陸台比較你地睇下

台灣大陸

LV經驗值

包包幾格18格36格(不用擴充)
倉庫幾個18格36格(不用擴充)
商城是否賣擴充包包道具
----------------------------------------------
副本打完是否有機率獲得錢袋

轉靈魂系統機率差不多差不多
計算副本的評價方式最高SSS最高S
是否有賣轉職捲
得到套裝機率差不多差不多
-------------------------------------------
是否有名片系統

等級開放到幾級4060
副本死掉是否可以扣取金錢復活
技能的延遲時間長(有些是陸板3倍)

好心新斷線la,連擺野既背包格數都呃人錢,人地大陸 同東南亞 都唔會 la
仲有轉職卡 同 重置卡(分初中高級) ,強化衝裝保險卷(防止衝爆裝)......等等果d都未計
回復 支持 反對

同gm講啦~咁樣玩法愈黎愈多人唔玩...到時真係汁嫁啦
呆"小鬼﹐ 發表於 27-5-2009 22:20

汁又唔會 , 不過人流會少左好多
隻game本身唔多人 ,再走d走d變左單機game
回復 支持 反對