樓主: matthewoo34
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 買車-3-(有12800點)

關閉 [複製鏈接]
真架???
really?_?
babite805 發表於 2-10-2009 17:35

是真的-.- yan子渣果部大benz開左噴氣起爆+350/技/用2.5勁引 仲快過暴走啦-.- 340km/h 大牛都未必做到a_a
回復 支持 反對

是真的-.- yan子渣果部大benz開左噴氣起爆+350/技/用2.5勁引 仲快過暴走啦-.- 340km/h 大牛都未必做到a_a
hinztse 發表於 2-10-2009 17:39
但係d裝要5要錢?如果真係得既,我都想試!
回復 支持 反對

BS GOOD
收你版權呀yan凸
回復 支持 反對

hinztse 發表於 2-10-2009 17:39

`好多有大牛者都話
benz s系裸車係全飛車最快的車
只係計[裸車]
但係上左車裝後係唔係就唔知啦^^
回復 支持 反對

`好多有大牛者都話
benz s系裸車係全飛車最快的車
只係計[裸車]
但係上左車裝後係唔係就唔知啦^^
傻乂傑 發表於 5-10-2009 19:24

嗯-.- 連一仔都係咁講 大benz係最好(真係祼車 用唔用裝我就唔知) 你地唔信真係可以問下yan子 佢真係行過340km/h 樂古有post過 我比條link你 你地慢慢睇
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3759664&extra=page%3D2&page=2
第16個post係yan子 你地慢慢睇
回復 支持 反對

有錢人 d車都快d
回復 支持 反對

以我所知 BENZ S 既最大RPM係全光線最快,直路王
紅彗星 發表於 1-10-2009 22:05

現在唔係了
e家全光線最大rpm最高既車係j car
全ser得一部
回復 支持 反對

BS GOOD
收你版權呀yan凸
金太子 發表於 5-10-2009 18:52

臭紅花
凸_凸
回復 支持 反對

BonzeS  第2架鐘意既車.__.
但唔係咁易舞得佢掂...
回復 支持 反對

嗯-.- 連一仔都係咁講 大benz係最好(真係祼車 用唔用裝我就唔知) 你地唔信真係可以問下yan子 佢真係行過340km/h 樂古有post過 我比條link你 你地慢慢睇
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3759664&extra=pa ...
hinztse 發表於 5-10-2009 21:55

不過benzs唔係最快

最快係jatcar

回復 支持 反對