收起左側

[影圖分享] 超時空戰記-亞基拉

上面絛line 好似唔得  直接入呢到入去c啦  http://www.youtube.com/watch?v=K18HMEPy7Rc
亞基拉唔一定係垃圾泥架\口/
回復

看完條片

總覺得只係你d隊友勁-3-
回復 支持 反對

回復 2# 88k
不能同意你更多- -
低空飛,圍毆
基本上睇唔到有幾強...
回復 支持 反對

回復  88k
不能同意你更多- -
低空飛,圍毆
基本上睇唔到有幾強...
alxxx 發表於 18-2-2010 00:58

你意思指全隊都唔係好勁的,靠圍毆贏?A.A
回復 支持 反對

係指SHOW唔到阿基拉既強在何處
無運用高飛,大部份時間係同隊友一齊打爆敵機
俾陸機斬要跳射拉開敵人
全隊而言可以,但要話阿基拉強...請重拍一段吧= =
回復 支持 反對

係指SHOW唔到阿基拉既強在何處
無運用高飛,大部份時間係同隊友一齊打爆敵機
俾陸機斬要跳射拉開敵人
全隊 ...
alxxx 發表於 18-2-2010 01:25

但係我原本ge戰績係 殺6架a_a  比陸機斬 我想跳 不過佢斬完好似飛唔起咁=,=
  但係你打國戰  好難有 話1p1 的情況 ...我唔係無用高飛 我高飛都殺左絛~
在混亂的情況下  我覺得可以 企係到雙射 會好d 扣人多血  佢都唔會打你 如果打你 你再飛都味遲
加上亞機拉 比較大隻  如果是1p1的話 係照道理 都會win 因為佢多血 防預 亦都將他加強
但如果是2p1的話  多數 因為太大隻比人易射中 好快死~ 由琪是 炮機 xxyz佢 一野扣好多
所以亞機拉只可以係人多哈人小 or1p1 偷襲的情況下先強-3-

加上我由頭到味尾都無話佢勁d咩野 只係話佢唔係垃圾=,= 你地就話我證明唔到佢強咩
我誠認!!  但係我用他 就是強在汁雞 和sm  1p1     偷襲 一定會遇到一架炮機1p1
對著 破壞者 只是 用8~12秒的時間  而殺掉  呀!! 同時亞機拉是走佬天才
佢有雙推進器 比琪他機更長氣...好多飛不夠一段時間而追不上我了xD

加上傻ge都知 唔會用亞機拉沖上前面 同人硬碰硬  你必定必死無疑-.-
我唔係要做英雄 好似d龜機一開始就跳泥跳去 跟住就 狂咁射d大機~.~ 龜機如果用得唔好 只會係咁死 -戰績
我間唔中偷襲下 都好多分 而我都基本上 係一架機玩足全場  但有時會衰收尾 但不會-分 只是扣完得番千幾分~
入到的只是10~8名呢 T.T
回復 支持 反對

搵左好耐終於搵到我入左鏡1秒a_a

我唔太識玩空機,不過近排比藍國逼住玩= =

原來空機可以做炮台咁玩@@,

不過可能要阿基拉咁厚血先得?

話時話,係比赤炎劈果幾下核突d,

其實玩得好好@@
回復 支持 反對

但係我原本ge戰績係 殺6架a_a  比陸機斬 我想跳 不過佢斬完好似飛唔起咁=,=
  但係你打國戰  好難有  ...
Alan20081326 發表於 18-2-2010 09:32

哦,你想証明唔係垃圾...

一擊脫離係正解
亞基拉既hp量同tgh雖高,但撞上俾人追打都無戲唱

分數係個人,國戰要求既係團隊合作...
基本上排頭5名既人都多半死左1次或多幾次
但殺機/爆陣總數令佢地依然高分

嘛,可能係玩法唔同,又或者係日服實在少人用大型空戰
好少見到精彩既技術示範
好難做比較
回復 支持 反對

見到人頭軍生物!!!!

講真技術成份唔高,完全唔明空機點解會企係地下射==

同埋講真90%跟大隊,新手都唔死la
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對