樓主: vincentko812
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[作戰技巧] 【版主推薦】CSO 跳躍之Ladder Jump

請問背景音樂是什麼?
回復 支持 反對

post左教學都冇乜人係cso做到樓主的長度
回復 支持 反對

我都識 玩耐左cso就會識 果次我用呢個方法上到去結果上面有三個人都吉唔中我XD
回復 支持 反對

mouse洗唔洗跟住動
回復 支持 反對

=口=

知左好耐囉喎!

e+ 先 post ?         太遲啦!            

(((  上年再上年都識啦  )))(((  上年再上年都識啦  )))(((  上年再上年都識啦  )))(((  上年再上年都識啦  )))(((  上年再上年都識啦  )))(((  上年再上年都識啦  )))(((  上年再上年都識啦  )))(((  上年再上年都識啦  )))(((  上年再上年都識啦  )))(((  上年再上年都識啦  )))(((  上年再上年都識啦  )))(((  上年再上年都識啦  )))(((  上年再上年都識啦  )))(((  上年再上年都識啦  )))(((  上年再上年都識啦  )))(((  上年再上年都識啦  )))(((  上年再上年都識啦  )))(((  上年再上年都識啦  )))(((  上年再上年都識啦  )))(((  上年再上年都識啦  )))
回復 支持 反對

=口=

知左好耐囉喎!

e+ 先 post ?         太遲啦!            

(((  上年再上年都識啦  )))(((  上年 ...
acer778899 發表於 22-2-2010 13:15

洗唔洗咁串牙..可能有d人唔識呢?..識既咪唔好睇lor..
人地一番好心就咪話人啦..
回復 支持 反對

你好勁......我試下
回復 支持 反對

得個上梯仲有好多,有EB(好高跳落黎,踩中邊位唔扣血)
上梯後+速,唔係遠,呢個比較易,要遠既話,要識LJ唔岩一D人,有一隻仲正,上左後唔洗飛得咁高,食位就唔-速,仲正       ( 個人認為)
回復 支持 反對

十分有用,追人一流
回復 支持 反對

PUSH~~~
回復 支持 反對