查看: 24260|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] 韓國大規模FPS「Battlefield Online」3月25日韓國公測

韓國Neowiz和美國EA共同開發中的大規模戰場FPS線上遊戲「Battlefield」,今天(3月12日)宣佈將在3月25日~3月28日實施預備公開測試(Pre-OBT),並且24小時全面開放給所有的Pmang遊戲平台會員自由體驗,預備公測將提供100人戰爭、指揮官/分隊長系統、新概念AI任務「零件帳單」、新手教學課程等大量的遊戲內容,同時為了公開測試版本進行最後檢測。

「戰地風雲Online」改編自知名遊戲第一人稱射擊遊戲系列「戰地風雲」,主要結合「戰地風雲2」的遊戲內容以及「戰地風雲2142」的遊戲引擎,
研發時考量第一人稱射擊要素與多樣化的武器,玩家可以搭乘載具,並且體驗地面與空中的現代全面戰爭趣味。

韓國官網: http://bfo.pmang.com/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

會不會封香港 IP ????  

如果唔會到時一定要玩一玩
回復 支持 反對

=.=有點像1942~
回復 支持 反對

如果一開始就設定左跟咩國家既話
我係絕對唔會玩
咁如是者 相反既話就一定玩啦==
回復 支持 反對

韓國好多正game...但都落唔到香港
回復 支持 反對

會不會封香港 IP ????  

如果唔會到時一定要玩一玩
HIDE666 發表於 19-3-2010 09:02

韓國公測, 有佢Pmang 的帳號就可以玩

=.=有點像1942~
月明 發表於 19-3-2010 13:50

當然 =) Battlefield EA 將BF2 同2142 既模式同引擎搬過去

韓國好多正game...但都落唔到香港
[H]火之鳥 發表於 19-3-2010 16:11

落唔到HK 係正常
不過點都會去到TW有個Server

不過近排既BFBC2 有一個HK SERVER?
回復 支持 反對

唔知電腦用直升機難唔難
回復 支持 反對

黎到香港 咩好game 都變垃圾= __ = 大把game有眼睇~ 一係變 hkd裝game 一係外掛橫行 再唔係 一班白木搞到隻game 爛哂
回復 支持 反對

戰地風雲online==!!同bf2冇咩分別.咁我玩bf2唔好==?佢出左一定大把外掛既==起碼bf2出左咁耐有pb防掛既味出現過掛(無pb既事實上有好多外掛)
回復 支持 反對

戰地風雲online==!!同bf2冇咩分別.咁我玩bf2唔好==?佢出左一定大把外掛既==起碼bf2出左咁耐有pb防掛既味出 ...
litszhong 發表於 22-3-2010 21:30

我都仲係玩緊BF2, BFBC2 & 2142 都無乜點玩
無錯, 有PB 係唔錯, 不過外掛都仲係會有, 有ADMIN 既SERVER 先真係做到 0 外掛

LEE 隻身上資料唔多, 不過既然佢係BF2 + 2142 既引擎,
我諗ONLINE 都只係解槍 = =
回復 支持 反對