查看: 10295|回復: 83
打印 上一主題 下一主題
收起左側

【公告 2010 - 3 -24】

好奇一問, 禁言禁幾長時間, 同埋點搞呢件事嗰個唔禁佢言, 佢勁多粗口lor
Megarunes 發表於 25-3-2010 00:00

事件到此為止吧.....別比較了
回復 支持 反對

他們會否真正反省,且待時日證明
回復 支持 反對

要渣正黎做容MUD易

寧枉莫縱吧版主

尺度在你手,你可以選擇或不選擇採納佢地既意見

TO ALL: 呢D咁既動作係FOR起阻嚇作用
如果起唔到,只有以"死刑"以作懲戒

大家有唔同既世界觀,對於"道德標準"既尺度同觀點都唔同......
你可以CHALLENG版主,不過唔可以話佢做既野係錯

如果某D會員已經無可救藥咁無計, 見人次殺一次吧
看你要開多少個EMAIL ACC 來申請ACC吧

我都知道比人BAN左ACC既係會唔順氣嫁喇...
不過請你地反省一下,自己做既野合唔合理....
做左就係做左,無分做左少少同多多
回復 支持 反對

咁好啦, 我都唔同你計啦, 只要以後唔好咁嘈. to古德, 我t0psecret, I apologize for insulting you in the ...
Megarunes 發表於 27-3-2010 12:13

那你可以給一些有建設性的建議嗎??

另外,你最後一句的理據何在?
回復 支持 反對

唔係話串你, 但你要學識睇返之前人地既回復, 先好回復, 要不是比人串到你就不好意思了. ...
Megarunes 發表於 27-3-2010 14:15

不好意思...大家世界觀不同......我真的不敢苟同...
你們的未免用語太偏激了

言多必失
不在其位,不謀其政
有什麼反映,你自個兒空接pm版主吧,
我也不作多餘評論了

然而,
這樣單單打打有意思嗎
回復 支持 反對