打印 上一主題 下一主題
收起左側

[代升] ▉▊▋SD專代聯 ▋▊▉ 全港折扣最多 價錢最平代練店

哦你開代升post 唔代表你唔會搵其他人代升嘛... (遵例問問姐)
    我有D客系咁架
    我唔系想搵交 ...
fanchiuho 發表於 17-5-2010 09:36

下==? 你post 有錯字 幫你 我留字 好似我錯咁 ...
    你問我既問題...一早就答左你...你get唔到ma? 唔需要解釋嫁
     仲有我重頭到尾都冇搵交嗌過wo == 你過敏了
回復 支持 反對

下==? 你post 有錯字 幫你 我留字 好似我錯咁 ...
    你問我既問題...一早就答左你...你get唔到ma? ...
風乂 發表於 17-5-2010 01:13 PM

1. 我話"我"唔系想搵交嘈...
   2. 我想話我根本無話過系你錯...
   3. 我只系遵例問問你有無興趣搵我代升, 原因系呢個post 系比人留言開單
   4. 我講左我好appreciate 你咁好心啦, 再次說聲謝謝!

請大大唔好誤會, 我地停止這場爭執好嗎?
回復 支持 反對

1. 我話"我"唔系想搵交嘈...
   2. 我想話我根本無話過系你錯...
   3. 我只系遵例問問你有無興趣搵我代升, 原因系呢個post 系比人留言開單
   4. 我講左我好appreciate 你咁好心啦, 再次說聲謝謝!

請大大唔好誤會, 我地停止這場爭執好嗎?
fanchiuho 發表於 17-5-2010 14:28

你指我搵交嗌 ?? (紅字+你第1)
那我只是好心提你...錯字 你估我好得閒 sd pm比你 ??
留言唔係淨係比人開單的...可以msn, etc
第4 基本上係講完又講
最後..你覺得我誤會什麼???
回復 支持 反對

你指我搵交嗌 ?? (紅字+你第1)
那我只是好心提你...錯字 你估我好得閒 sd pm比你 ??
留言唔係淨係比人開 ...
風乂 發表於 17-5-2010 03:02 PM

大大冷靜D先...
如果你覺得我用爭執呢個字用得不適切, 你看看你語氣就得啦
如果你預左我一定知道你咁忙既話, 我都無野講
我講完又講既原因就系想話我真系覺得你提我系好好人...我唔系昆你架...

我唔系個D陰謀論既人...我講既野系真心既
依我愚見, 你回答既態度抱有懷疑...
咁重唔系誤會?

最後, 我想重新講多次, 請唔好系呢件事上徘徊啦...
回復 支持 反對

大大冷靜D先...
如果你覺得我用爭執呢個字用得不適切, 你看看你語氣就得啦
如果你預左我一定知道你咁忙既話, 我都無野講
我講完又講既原因就系想話我真系覺得你提我系好好人...我唔系昆你架...

我唔系個D陰謀論既人...我講既野系真心既
依我愚見, 你回答既態度抱有懷疑...
咁重唔系誤會?
fanchiuho 發表於 17-5-2010 15:09

首先 我冇激動過 == 你假定了
我剛才問你,我誤會左d咩 ...
唔係 我有誤會??
語氣方面...就要睇你心中點諗嫁姐...
回復 支持 反對

我都係俾佢升,全港最平,服務超好,超準時完成!
回復 支持 反對

首先 我冇激動過 == 你假定了
我剛才問你,我誤會左d咩 ...
唔係 我有誤會??
語氣方面...就要睇你心中點 ...
風乂 發表於 17-5-2010 03:14 PM

你D文法=.=
其實'人必有過'我這次打錯字都係吾小心姐,我多謝你,你又顯得吾願意,我再多謝你,你又暴燥起來,我叫你冷靜,你又覺得我說你激動,你由頭到尾都吾領情,又愈講愈燥,我問你代吾代升你又講(姐係你無見我嗰post?)。比曬下台皆又吾知,好心你啦,為左le D野搞事,叫左你停又繼續。我吾想搞大件事先比下台皆你,吾該吾好再嘈,收斂下啦!(吾該吾該吾該吾該吾該吾好再嘈!!!!!!!!)
回復 支持 反對

你D文法=.=
其實'人必有過'我這次打錯字都係吾小心姐,我多謝你,你又顯得吾願意,我再多謝你,你又暴燥起來,我叫你冷靜,你又覺得我說你激動,你由頭到尾都吾領情,又愈講愈燥,我問你代吾代升你又講(姐係你無見我嗰post?)。比曬下台皆又吾知,好心你啦,為左le D野搞事,叫左你停又繼續。我吾想搞大件事先比下台皆你,吾該吾好再嘈,收斂下啦!(吾該吾該吾該吾該吾該吾好再嘈!!!!!!!!)
fanchiuho 發表於 17-5-2010 19:48

1我一直冇諗過要嘈
你話你冇覺得我激動 ??
那你叫我冷靜係指 ??
haha
講尼都冇謂
估唔到簡單以問題方式答你 會引起你覺得我燥
收斂==?  我做左咩 ?? 問你個誤會係咩 到依家仲未答到我 --
我冇時間同你慢慢玩
回復 支持 反對

1我一直冇諗過要嘈
你話你冇覺得我激動 ??
那你叫我冷靜係指 ??
haha
講尼都冇謂
估唔到簡單以問題方式 ...
風乂 發表於 17-5-2010 08:28 PM

冇時間同我"玩"就唔好再嘈啦
回復 支持 反對

冇時間同我"玩"就唔好再嘈啦
fanchiuho 發表於 17-5-2010 21:12

又話唔係搵交嗌 ?? 你 自打嘴巴了 ??
回復 支持 反對