收起左側

[影圖分享] 逍SER又一冇品人

平平有奇好(有)品
回復 支持 反對

如果傾好左又放地攤比天龍收%.起一起身都係幾十銀點都唔會多過個%啦.大家用用腦
..佢都幾攪笑..佢都係西多過like個d人-..-
回復 支持 反對

今日呀.....我刷嫖個時..........佢個FD又係到害人...又唔加血...係加自己......隻王死就識出黎汁野...........佢話自己加血喎..咪就係加自己囉...都冇加過隊友...總有..成隊5個人連D低LV過佢既人都話佢係識加自己血....我話佢佢總話自己做足哂D野,,,,,,,,我都冇理....刷左成個鐘嫖..刷完就算...我一刷完未出嫖門口...佢就叫佢FD.........就係臭丸......而條友恐嚇我係咪以後唔洗去野外地方升LV搞到我好驚...佢FD又唔係冇錯..佢密我話我係幫我FD架啦...佢總講左好多粗口我聽..........本人係格古洛..................我驚比人打...
回復 支持 反對

補充:搵人評下理
回復 支持 反對

今日呀.....我刷嫖個時..........佢個FD又係到害人...又唔加血...係加自己......隻王死就識出黎汁野....... ...
joewong1706 發表於 1-5-2010 18:04

Siu琳  -.- ?  e 個人 樓主唔洗驚 佢架 佢比我追殺緊架 -0- 我見次打佢一次-3- 有咩天龍搵新人啦 我會幫你._.
回復 支持 反對

條友不嬲on9開
回復 支持 反對

你又知係SIU琳.....我都冇講過....今日就係同佢刷害死我地隊人................佢就叫臭丸黎恐嚇我
回復 支持 反對

Siu琳  -.- ?  e 個人 樓主唔洗驚 佢架 佢比我追殺緊架 -0- 我見次打佢一次-3- 有咩天 ...
獨劍行 發表於 1-5-2010 19:39

會唔會幫埋我
回復 支持 反對